پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
اقایون من نمیخوام جانب کسیو بگیرما ولی اصلا نمیفهمم چه دلیلی داره یکی بیاد کلی وقت بزاره کلی مشتری و اعتبار جمع کنه بعد واسه 200تومان(حدودا) پول بپیچونه بره
10تا مشتری داشته باشی تو 2 ماه این 200 در میاد اولا خیلی باید طرف عقلش کم باشه سوذ طولانی مدتو ول کنه بچسبه به این پول کم دوما بابا حداقل ادم میخواد بپیچونه یه پول درست حسابی میزنه به جیب که روش بشه فردا پس فردا به این قضیه فک کنه کلاه برداری سر وی پی اس انصافا ضایعس
البته منم سر یه وی پی اس این اتفاق واسم افتادا ولی مشکل من این بود که چند بار قعطی داشت و طرف حاضر نبود قبول کنه و پولو پس بده نه اینکه پولو بخوره وی پی اس نده
طرف حساب من تابلو بود سرور واسه خودش نیست و داره از یکی میگیره دلالی میکنه ولی این یارویی که باهاش مشکل دارین 2سال عضو اینجاس مثه اینکه و کلی هم پست زده
بازم میگم من فقط واسه این پست زدم که یکی قانع کنه منه بی تجربه رو که فردا این کلاه سر منم نره
چرا یکی که از این فروشنده های موسمی نیست باید بخواد با اعتباری که جمع کرده بازی کنه واسه یه پولی که تا چند ماه بعد چند برابرش تو جیبشه ؟
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
بله دوست عزیز
این عجیب و احمقانست که کسی بخواد سود کم و با آبروریزی رو به سود طولانی مدت ترجیح بده. اما خوب انگار این آقا این راه رو پیش گرفته. هرچی فکر میکنم که خودم رو قانع کنم که کلاهبرداری نکرده و شاید مشکلی پیش اومده باز نمیتونم.
من یک هفته هست پولم رفته و هیچ جوابی از طرف دریافت نکردم اما هستند بچه ها که 1 ماه یا بیشتر پولشون خورده شده
من که دارم دادخواست حقوقی تنظیم میکنم و پیگیرشم. بقیه دوستان هم همین کار ور بکنن. با دست رو دست گذاشتن و اومدن اینجا کامنت زدن چیزی حل نمیشه. فقط همین آدم که نیست. doublex های زیادی هستند که از صداقت مشتری سوء استفاده میکنن و کلاهبرداری. این بابا باید درس عبرت بشه برای بقیشون
انشالله به حق این ماه به کمک قوه قضائیه ( اگه واقعا مرد هستند اونا) به سزای اعمالش برسه
برای اکانتینگ آفر خوبی به نظر میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irmpmn
برای اکانتینگ آفر خوبی به نظر میاد
فکنم همون افر اولو خوندی بعد پست زدیا
دادا الان چند روزه اینجا دعواس همین کارا رو میکنید بعدا ضرر میکنید دیگه یه افر گیر میاری حداقل 2و3تا صفحه پیش برو نظرات بقیه رو ببین بعد پست بزن
ولی خدایی یه قیمتیم زده ادم برق از کله اش میپره سریع میاد بخره
1گیگ زیر 20 تومن بدون تخفیف تا حالا ندیده بودم
رکورد فروش زیر قیمتو زده
کیا شکایت کردند / ایا به جایی رسیدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arya-club
کیا شکایت کردند / ایا به جایی رسیدید ؟
اگه کسی از ایشون شکایت نکرده تا الان بگید ماهم فروش وی پی اس راه بندازیم کلاه برداری کنیم خوب کسی شکایت نمیکنه دیگه ....
اگه از ایشون شکایت شه و ...... یوزر های دیگه جرات ندارن 1 قرون پوله کسی رو بخورند و تا الان مطمین باشد ایشون تا 1ماه دیگه پیداشون میشه و کلاه برداری میکنه چون پیشه خودش میگه دفعه قبل که شکایت نکردند این دفعه هم نمیکنند l-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir.darkness
اگه کسی از ایشون شکایت نکرده تا الان بگید ماهم فروش وی پی اس راه بندازیم کلاه برداری کنیم خوب کسی شکایت نمیکنه دیگه ....
اگه از ایشون شکایت شه و ...... یوزر های دیگه جرات ندارن 1 قرون پوله کسی رو بخورند و تا الان مطمین باشد ایشون تا 1ماه دیگه پیداشون میشه و کلاه برداری میکنه چون پیشه خودش میگه دفعه قبل که شکایت نکردند این دفعه هم نمیکنند l-)
سلام خدمت دوستان
من 138 هزار تومانم رو باختم. خواستم که شکایت کنم اما از یکی از دوستام که تو دادگستری کار کرده بوده پرسیدم گفت به زحمت و دوندگیش نمی ارزه. هرچند این باعث میشه طرف به قول دوستمون باز بیاد و کلاه برداری کنه. اما به نظر من مسئولیت مستقیم تایید فروشنده ها ، مدیریت سایت هست که تیتر بزرگ زده " مسئولیت خرید و فروش به عهده کاربر هست" آخه این هم حرف منطقی نیست. سایت شده جایی برای جولان دادن کلاه بردارا. مدیریت هم نهایت یه بن میکنهx-(
با این تفاسیر بهترین راه قبل از خرید خوندن فیدبک زیاد کاربراست