پاسخ : کامل ترین پکیج فارسی ساز whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
تا چند روز دیگه آپدیت 5.0.3 هم روی سایت قرار میگیره. اگر از نسخه 5.0.2 استفاده کنید مشکلی برای نسخه جدید هم فعلا ندارید.
قالب مدیریت نسخه 5.0.3 نسبت به 5.0.2 چند تغییر کوچیکی کرده.
هر وقت برای نسخه 5.0.3 هم آپدیت شد در همین تاپیک اعلام کنید.
با سلام نسخه 5.0.3 از امروز صبح برای دانلود مشتریان در دسترس قرار گرفت.
فارسی ساز با نسخه 5.0.3 سازگار شد که البته در حد چندین خط جدید به فایل های زبان بود.
قالب جدید defaualfa با توجه به تغییراتی که در منوها انجام شده بود ویرایش جدید شد.
قالب قدیمی portalfa هم با توجه به درخواست دوستان مجددا سازگار با این نسخه در دسترس قرار گرفت.
پیروز باشید
===========
ونون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
با سلام نسخه 5.0.3 از امروز صبح برای دانلود مشتریان در دسترس قرار گرفت.
فارسی ساز با نسخه 5.0.3 سازگار شد که البته در حد چندین خط جدید به فایل های زبان بود.
قالب جدید defaualfa با توجه به تغییراتی که در منوها انجام شده بود ویرایش جدید شد.
قالب قدیمی portalfa هم با توجه به درخواست دوستان مجددا سازگار با این نسخه در دسترس قرار گرفت.
پیروز باشید
===========
ونون
درگاه زرین پال سایتون ، به نظر دارای اشکاله . نتونستم پرداخت کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rz04
درگاه زرین پال سایتون ، به نظر دارای اشکاله . نتونستم پرداخت کنم.
مجددا امتحان کنید.
دوستان با سلام
من با بعضی از قسمتهای فارسی در نسخه 5.0.3 مشکل دارم مثلا در قسمت تعین واحد پول تومان ؟؟؟؟؟؟ به این شکل هست . ایا این پکیج این مشکل رو نداره ؟ با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adamak
دوستان با سلام
من با بعضی از قسمتهای فارسی در نسخه 5.0.3 مشکل دارم مثلا در قسمت تعین واحد پول تومان ؟؟؟؟؟؟ به این شکل هست . ایا این پکیج این مشکل رو نداره ؟ با تشکر
این مشکل مرتبط با فارسی ساز نیست و به خاطر collation های جدید دیتابیس مخصوصا برای کسایی که نسخه جدید نصب می کنند پیش میاد.
در صورتی که از مشتریان باشید به صورت رایگان دیتابیس شما ویرایش خواهد شد.
اگه لطف کنید تو هر ورژن جدید فارسی سازتون تغییراتی که داده شده را هم بفرمایید خیلی خوب میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lkmew
اگه لطف کنید تو هر ورژن جدید فارسی سازتون تغییراتی که داده شده را هم بفرمایید خیلی خوب میشه.
خدمت شما:
گسترش دهندگان وب ونون - مرکز آموزش - گزارش انتشار نسخه های فارسی ساز (changes log)
هنوز برای 5.0.3 ویرایش نشده اما نسخه های قبلی کامل هست.
اگر هم که زیپ جدید دانلود کرده باشید صفحه اطلاعات بیشتر جزئیات 5.0.3 کامل وجود داره.
موفق باشید
من هم درخواست دادم ممنون میشم اگه برام ارسال کنید
با تشکر