ببخشيد استاد
ميشه بفرماييد نظر قطعي و قاطعانه شما چيست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشيد استاد
ميشه بفرماييد نظر قطعي و قاطعانه شما چيست ؟
عزیز جسارت نشه
از فکر خود استفاده کنید یعنی
وقتی ای پی تو از سمت ایران بستست،یعنی به سرورت دسترسی نداری،و از داخل سرور به ایران دسترسی هست و میتونید سایت های داخل ایران رو باز کنید
یعنی اونها به ایران دسترسی دارن
یعنی اونها میتونن حمله کنن
یعنی این سیستم برای جلوگیری از حمله نیست
یعنی فقط برای فلیتره
:)
نیاز به توضیح بیشتر است؟
فکر میکنم اشتباه می کنید
مگه قراره حمله به سرورهای ما باشه
حمله معمولا از خارج به سرورهای ایران هست پس بعضی از ای پی های خارج ذسترسی اش قطع می شه
البته این مورد که مشخصا همون ف یلتره
اما من نگاهم به موضوع اينطور است كه وقتي شما كامپيوترتون كار نميكنه تمامي اتصالات را حذف ميكنيد و يكي يكي دوباره وصل ميكنيد ، تا اشكال را پيدا كنيد
وقتي يكماه پيش ما دچار حمله شديد به زيرساخت شديم ، حتي برقراري تماس تلفن همراه هم دچار مشكل شد
(بياد داشته باشيم كه شبكه زير ساخت ، بالاترين ميزان امنيت در كشور را دارد)
اينجا بود كه در قدم اول بنظر ميرسيد كه بايد كل شبكه مورد بازبيني قرار گيرد ، بنابراين از هسته و سرورهاي اصلي شروع به قطع و وصل كردند تا محل نفوذ قبلي و محل نفوذهاي احتمالي بعدي را پيدا كنند
چيزي كه الان بنظرم مي رسد اينست كه اين قطعي ها بدليل اختلالات شديدي كه بوجود آورده است ، دائمي نيست و در حد تست براي آمادگي حمله بعدي است
سیستم *****ینگ جدیده ... چرا قضیه رو جنایی میکنین !
دوستان ی سوال
این گزارش ای پی من هستش در ISP مبین نت
Packets: Sent = 4948, Received = 4947, Lost = 1 (0% loss),
همشون موفق بود جز یکی ولی باز با این حال دسترسی ندارم به سرور
چرا ؟
سلام ، وقت همگی بخیر،
من چند روزه این مشکل رو دارم با سرورم و هر روز این تاپیک رو دنبال میکنم ، من روی سرور برای استفاده شخصی (2 یوزر) mtproto داشتم .
چیزی که چند بار دیدم توی پست ها اشاره شد این بود که آی پی توسط دوستان عوض شده ولی در عرض کمتر از چند ساعت دوباره مشکل بوجود اومده برای آی پی جدید، سوالی که به شدت ذهنمو درگیر کرده و باعث شد ثبت نام کنم تا این جا این پیام رو بدم این هست که
چطور ممکنه من الان یک هفته از یک mtproto که توی یک کانالی پیدا کردم استفاده میکنم و مشکلی براش پیش نمیاد ؟ آیا رنج خاصی مصونیت دارن ؟ اگر ***** سراسری هست نباید همچین چیزی اتفاقی باشه .
کسی در این باره اطلاعی داره ؟
نكته خوبي گفتيد
بنظر مي رسد كانالهايي كه در حال جمع اوري ممبر براي تزريق خبر هستند مشمول اين قضيه نيستند
نمونه آنها كانالهايي كه اعلام خبر ارز را انجام ميدهند