پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
ببینید جایگزین برای ریسلو زیاد هست همونطور که همهمون به جز ریسلو چند جای دیگه هم اکانت داریم
الان بحثی که هست قیمت انتقال از ریسلو هست، چون عین ریسلر کلاب خودش جا به جا نمیکنه ، من با ترک ها صحبت کردم برای انتقال بهم پیشنهاد قیمت 7.99 برای com net org info و 9.3 برای biz رو دادن اما فکر کنم بازم بشه کمش کرد.
روس ها کلا هیچ انعطافی برای هزینه انتقال نشون ندادن، چینی ها که کلا مرغشون یه پا داره.
آلمانی ها گفتن بررسی میکنن.
فرانسوی ها من باهاشون کار نکردم نظری ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگه بل از مسدود شدن تمدید بکنید مشکلی نداره مگرنه اول باید انتقال بدید بعد تمدید کنید ...
بعد از مسدود شدن چي
در ضمن توجه داشته باشین سرعت عمل و امکانات + قیمت تمدید هم مهم هست
و روز 18 جولای 2017 شروع شد و آغاز محدودیت در ثبت دامنه جدید و انتقال دامنه جدید به ریسلو
زمان باقی مانده تا امکان تمدید سرویس ها حدودا 4 ماه
به گفته ریسلو دامنه ها تا زمان انقضا در پنل باقی می مانند ولی امکان تمدید ندارند ( که توبه گرگ مرگه در کمتر از 4 ماه آینده باید انتقال داد ! )
البته نمیشه دست دست کرد تا 4 ماه دیگه ، حداکثر یک ماه دیگه ، هزینه تمدید به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا میکنه برای کشورهای فوق الذکر !
As of August 18, 2017, pricing of services and products subject to policy restrictions will be increased significantly. This will affect the pricing of:
- Renewal of existing products
- Getting domains out of redemption
پس نتیجه این شد بریم؟ اما کجا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پس نتیجه این شد بریم؟ اما کجا؟
به هر آن کجا که باشد .... به جز این سرا سرایم !
بنده لیستی دارم تهیه میکنم از رجیسترار های مختلف در پست اول آپدیت می کنم. ( آپدیت کردم اطلاع میدم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
عزیزم یوکر همونی هست که شما اسمش رو میگی جوکر :39: توضیح دادم حرف j توی آلمانی ی تلفظ میشه همونجور که توی فرانسوی ژ و توی اسپانیایی خ تلفظ میشه!
والا اینکه خودشون چی تلفظ می کنن و اطلاع ندارم اما مطمئنن منظورشون همون جوکر خودمون هست از لوگوشون میشه فهمید joker.com
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود
دوستانی که جوکر و هگزونت را پیشنهاد میدید، ما به هر دو این شرکت ها ایمیل فرستادیم و همچنان با توجه به اینکه روزکاری شروع شده است پاسخگو نیستند!
ضمنا جوکر شماره تماسی هم تو سایتش پیدا نشد که حداقل تماس بگیریم باهاشون!
CSL Computer Service Langenbach GmbH
Hansaallee 191-193
D-40549 Duesseldorf
Phone: +49.211867670
Fax: +49 211 86767 6449
www.csl.de
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
این برای دوستانی که میگین عوض کنند اطلاعات درست میشه
Changing information will not work, the customers and resellers affected by these restrictions have been flagged already
من بصورت تلفنی با ریسلو صحبت کردم
البته خیلی داستان و باز نکرد اما به نظر میاد مشکل از بانک و تراکنش نیست گویا پارتنر یک شرکت آمریکایی شده و دیگه نمی تونه سرویس با ایرانی ها کار کنه
در مورد تغییر اطلاعات هم صحبت کردم همین جواب و داد که فایده نداره
حتی مطلع شدم که بعضی شرکت ها مثل طلا هاست به مشتریاشون گفتن که چون از اول با مشخصات غیر ایرانی با ریسلو کار کردن مشکل دار نمیشن اینم پرسیدم گفت در مراحل بعدی این ها هم کشف میشن و محدود میشن تقریبا منظورش این بود که بهتره ریسک نکنین چون بالاخره می فهمن
من از حرف طلاهاست تعجب می کنم داستان اصلا مشخصات ایرانی و غیر ایرانی نیست که... بعدشم طلاهاست و خود ریسلو برای شارژ اکانت به مشتری های ایرانی پیشنهاد می کرد و فارغ از مشخصات ریسلو کاملا می دونه که ایرانی هستن...
از حرف بعضی از دوستان هم که میگن صبر کنین عجله نکنین و فلان هم تعجب می کنم خدا رو شکر دامنه هام دست آدم مسئولیت پذیری بود زنگ زدم بهش گفت در جریانم مهندس دارم منتقل می کنم به جوکر خیالت راحت باشه تازه بدون هزینه گرفتن! خدا به مشتری های این مدل آدم های بی مسئولیت رحم کنه
لامصب دومین مشتری شاید همه زندگیش باشه چطور می تونی اینقدر ریلکس باشی... مجانی که نمی خوای ترنسفر کنی پولش و بگیر از مشتری ترنسفر کن یه جای دیگه
دوستانی که الان دارن با نیم کار می کنن لطفف کنن بگن به چه چیزایی حساسه و چه مواردیو باید رعایت کرد ؟
سلام
این سایت هم بررسی کنید.
http://www.connectreseller.com/
هندی هستند و ماژول WHMCS هم دارند. قیمت هاشم مناسب هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza21biologist
آدرس http://online.connectreseller.com/re...how_signupform با آی پی ایران باز نمی شود و با پیغام
403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules.
مواجه می شوید . با آی پی غیر از ایران هم در لیست انتخاب کشور ها اثری از ایران نیست .
با این موارد به نظر نمی رسد با ایرانی روابط خوبی داشته باشد !