پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت
تجربه چند روزه:
خیلی سرعت دانلود و آپلودتون کمه
پشتیبانی عالیه
میشه گفت سرور خوبیهبرای استفاده شخصی و نه سرور دانلود
---
3گیگ فایل رو گذاشتم توی کلود سرور آپلود بشن به همین خاطر 2 ساعت دیگه اگه امکانش هست میخواستم سرور رو پس بدم(بخاطر سرعت)
پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new24
تجربه چند روزه:
خیلی سرعت دانلود و آپلودتون کمه
پشتیبانی عالیه
میشه گفت سرور خوبیهبرای استفاده شخصی و نه سرور دانلود
---
3گیگ فایل رو گذاشتم توی کلود سرور آپلود بشن به همین خاطر 2 ساعت دیگه اگه امکانش هست میخواستم سرور رو پس بدم(بخاطر سرعت)
قربان سرعت آپلود یا دانلود مربوط به سرور مقصد شما داره، نه اینکه پورت سرور کند باشه
پورت دیتاسنتر های ovh و هتزنر کاملا شناخته شده هست و با وجود خالی بودن سرور، مشکلی نباید باشه
از داخل سایت پیگیر باشید البته مشکل شما قابل پیگری هست یا برگشت وجه
موفق باشید
سلام. 50 درصد تخفیف هنوز برقراره یا خیر؟
کد تخفیف ندارید؟
سلام
عاقا یه گیگ رم سفارش دادیم فرانسه.
فقط ایشالا که سی پی یو مشکل نداشته باشه. منتظریم. :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed94yousefi
سلام. 50 درصد تخفیف هنوز برقراره یا خیر؟
کد تخفیف ندارید؟
برای کدام آفر میخواهید قربان؟ از داخل سایت پیگیر باشید در خدمت شما هستیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezas7674
سلام
عاقا یه گیگ رم سفارش دادیم فرانسه.
فقط ایشالا که سی پی یو مشکل نداشته باشه. منتظریم. :x
تحویل بصورت آنی میباشد جناب
متوجه مشکل سی پی یو رو متسفانه نشدم، مقدار سی پی یو همان مقداری که در آفر ذکر شده میباشد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
برای کدام آفر میخواهید قربان؟ از داخل سایت پیگیر باشید در خدمت شما هستیم
- - - Updated - - -
تحویل بصورت آنی میباشد جناب
متوجه مشکل سی پی یو رو متسفانه نشدم، مقدار سی پی یو همان مقداری که در آفر ذکر شده میباشد
موفق باشید
ممنون دارم ویندوز 2008 نصب میکنم. منظورم از مشکل سیپیوهمون جریان شیر کردن بین چندین نفره که لود میره رو 100
- - - Updated - - -
به نسبت این قیمت کم با این کیفیت و حرفه ای بودن میشه گفت بینظیریییییییییییییییییید . موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezas7674
ممنون دارم ویندوز 2008 نصب میکنم. منظورم از مشکل سیپیوهمون جریان شیر کردن بین چندین نفره که لود میره رو 100
- - - Updated - - -
به نسبت این قیمت کم با این کیفیت و حرفه ای بودن میشه گفت بینظیریییییییییییییییییید . موفق باشید.
خیر قربان، مقدار سی پی یو ذکر شده بصورت اختصاصی میباشد
کاربران میتوانند قبل از خرید سرویس خود را به رایگان تست نمایند
توجه داشته باشید، هیچ گونه مسئولیتی از جانب ما بر سرویس های رایگان پذیرفته نیست، لذا از کانفیگ یا قرار دادن فایل های حساس خود بر روی آفر رایگان پرهیز نمایید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
خیر قربان، مقدار سی پی یو ذکر شده بصورت اختصاصی میباشد
کاربران میتوانند قبل از خرید سرویس خود را به رایگان تست نمایند
توجه داشته باشید، هیچ گونه مسئولیتی از جانب ما بر سرویس های رایگان پذیرفته نیست، لذا از کانفیگ یا قرار دادن فایل های حساس خود بر روی آفر رایگان پرهیز نمایید
موفق باشید
مقدار رم وسی پی یو وهارد تا جایی که من دارم از سرویسشون استفاده میکنم اختصاصی هست
پورت هم که1گیگه ولی از ایران سرعتش پایینه و دانلود نهایت سرعتش تا20مگ میره ولی از خارج تا100 مگ سرعت دانلودم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadreza1987
مقدار رم وسی پی یو وهارد تا جایی که من دارم از سرویسشون استفاده میکنم اختصاصی هست
پورت هم که1گیگه ولی از ایران سرعتش پایینه و دانلود نهایت سرعتش تا20مگ میره ولی از خارج تا100 مگ سرعت دانلودم هست
با تشکر از نظر شما
دانلود از فرانسه تقریبا جز بهترین حالت های ممکن از سرور ایران میباشد قربان
گفته بودین به زودی امکان انتخاب منابع به صورت دلخواه رو فراهم میکنید. کی امکانش فراهم میشه؟
سرور آلمان رو ایشالا کی دوباره ارائه میدین؟
بنده سرور فرانسه از شما گرفتم و خیلی راضی هستم.
موفق باشید و با قرت به کارتون ادامه بدید ایشالا