پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
مشاهده درخواست #579765
شماره تیکت
ایزو شمارو اقای عباس زاده اینزرت کرده تو تیکت هم گفتند که ایزو اینزرت شده
شاید کمی دیر انجام شده که اون بالا ذکر کردم دلیلش چی بود که حل شد.
اما در مورد رم 256 به 512 بله ، پوزش می طلبم ، من پرسیدم از اقای عباس زاده متوجه نشدند
خوب بود باز هم تاکید میکردید روی این موضوع تا انجام میشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
ایزو شمارو اقای عباس زاده اینزرت کرده تو تیکت هم گفتند که ایزو اینزرت شده
شاید کمی دیر انجام شده که اون بالا ذکر کردم دلیلش چی بود که حل شد.
اما در مورد رم 256 به 512 بله ، پوزش می طلبم ، من پرسیدم از اقای عباس زاده متوجه نشدند
خوب بود باز هم تاکید میکردید روی این موضوع تا انجام میشد
از همون روزی که تیکت اعلام کردین که ایزو مونت شده تا همین لحظه وقتی وارد کنسول میشم ، فقط صفحه سیاهه . حتی دسترسی ری استارت ندادین ، ایزو بوت شه . واسه هر کار کوچیکی هی باید تیکت بزنیم . کار رو باید به کاردان سپرد برادر من . ما نخواستیم آقا ، پیشکش خودتون .
منم ابتدا باهاشون مشکل داشتم ، بهم کنسول دادن ، یکمی هم ناشی بازی توی دادن پرمشین در آوردن اما خب با پیگیری هایی که کردم حل شد و زمان زیادی طول نکشید .. ، من ازشون کمال تشکر رو دارم بخاطر پشتیبانیشون ، نه بخاطر خبره بودن در مسائل سرور ، بلکه پیگیر و نسبتا پاسخگو هستند ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CmanDesign
منم ابتدا باهاشون مشکل داشتم ، بهم کنسول دادن ، یکمی هم ناشی بازی توی دادن پرمشین در آوردن اما خب با پیگیری هایی که کردم حل شد و زمان زیادی طول نکشید .. ، من ازشون کمال تشکر رو دارم بخاطر پشتیبانیشون ، نه بخاطر خبره بودن در مسائل سرور ، بلکه پیگیر و نسبتا پاسخگو هستند ..
بله منم از نظر پشتیبانی مشکل ندارم . جواب تیکتها رو سریع میدن و بسیار مودب و خوش برخورد هستن . اما اینا ملاک انجام یه کار حرفه ای نیس . به هر حال بنده دیگه هیچ توقعی از ایشون ندارم . امیدوارم موفق باشن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CmanDesign
من در این مورد تحقیق کردم و بعد از 24 ساعت تصمیم گرفتم پاسخ بدم فقط اول از هر چیزی میخوام جمع نبندید و همه رو اینطور نبینید قضیه از این قراره که
بعد از تشکیل تیم جدید ، افراد جدیدی به تیم ما افزوده شدند که اعلام امادگی کرده بودند برای کارهای منیج سرور و نصب ویندوز و.. برای تسریع در سفارشات این افراد رو استخدام کردیم کلا برای هر کاری که انجام میدند هزینه دریافت میکنند از ما !
من تیکت های شمارو بررسی کردم کسانی که جواب شما رو دادند اغلب واحد فروش و یا نصاب ویندوز فقط بودند که در ضمینه های سروری اطلاعات چندانی ندارن و فقط برای نصب ویندوز استخدام شدند ولی سعی کردند تیکت ها بی جواب نمونه و کمک واحد فنی بدند که زودتر مشکل مشترکین حل بشه
از انتقادتون ممنونم ، ولی در نظر داشته باشید کل افراد تیم رو از لحاظ فنی پایین نبینید
سلام
من هم سفارش دادم
بی زحمت سفارش من هم بدین
شماره تیکت : #142909
شماره سفارش : 329
ممنون
یه سوال
اصلا این vds چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirff
یه سوال
اصلا این vds چیست؟
virtual dedicated server
خوب
اگه هنوز هم هست،و اگر میشه رزرو گرد
یدونه واسه من نگه دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0x21HATE
سلام
من هم سفارش دادم
بی زحمت سفارش من هم بدین
شماره تیکت : #142909
شماره سفارش : 329
ممنون
آقا چهار روز از سفارش من میگذره .
چرا هنوز سرویس من اماده نشده ؟
چه دلیلی می تونه واسه این تاخیر بلند مدت داشته باشه؟