up post
نمایش نسخه قابل چاپ
up post
بله دوست عزیز.
مشکل چیه؟ نسخه جدید رو دارید یا قدیمی؟
من امروز با صاحب اسکریپت صحبت کردم و قرار شد و قول دادن توی همین 3 الی 4 روز آینده آپدیت جدید اسکریپت رو بدن و تمام باگ و اختلالات موجود رو رفع کنن . حتی قرار شده دایرکتوری جدید و گرافیکی برای دانلود سنتر اسکریپت اختصاص بدن .و دیگه کاربر نیاز نیست فایل های دانلودی رو بیرون اسکریپت مشاهده کنه . وارد محیط کاربری که شد تمام فایلا ها رو جهت دانلود مشاهده میکنه . اینجوری خیلی خوب و حرفه ای میشه . و اینکه قرار شده فایلای جدیدی که وارد دانلودسنتر میشن برای چند روز ماکت New بخوره که کاربر بفهمه چه فایل های جدیدی وارد اسکریپت شده .
همچنین این امکان نیز داره فراهم میشه که به کاربرا میتونید به صورت دستی میتونید حجم دانلود و یا روز اشتراکشو اضافه کنید که این خیلی خوب میشه
یه باگ توی اسکریپت جدید vip مشاهده کردم که گفتم بگم که اگه امکانش هست توی اپدیت چند روز اینده رفع بشه و مربوط میشه به قسمت خرید اشتراک vip .
الان به این شکل هست که کاربر بعد از خرید یه اشتراک و قبل از اتمام اعتبارش بازم میتونه یه اشتراک دیگه بخره . ولی بعد از خرید اشتراک قبلیش حدف میشه . باید طوری باشه که یا تا قبل از اتمام اشتراکش نتونه اشتراک جدید بخرهن یا اینکه اگرم خواست اشتراک جدید بخره و 2تا اشتراک به طور همزمان داشته باشه توی لیست کاربریش نوشته بشه که 2تا اشتراک خریده و از هر دو اشتراکش بتونه استفاده کنه .
با تشکر
- - - Updated - - -
یه باگ دیگه هم پیدا شد و اونم اینه که اگر اشتراک 1 روزه با تعداد دانلود 1 فایل در روز که میسازی و کاربر خریداری میکه این اشتراکو و میره که فایل رو دانلود کنه بعد از کلیک روی فایل دانلودی این پیغام میاد : محدودیت تعداد دانلود روزانه شما به اتمام رسیده است .
اسکریپت با تعداد دانلود 1 فایل مشکل داره و اشتراکارو باید با تعداد 2 دانلود در روز بسازی و گرنه کاربرا بعد از خرید نمیتونن دانلود کنن و با پیغامی که پفتم مواجه میشن
در حالی که باید دانلود صورت بگیره . فک میکنم با اشتراک دانلود 1 فایل در روز مشکل داره اسکریپت
با تشکر این باگ رو هم بیزحکت توی اپدیت جدید رفع کنید
- - - Updated - - -
متاسفانه یک باگ دیگه هم الان مشاهده شد و اونم اینه که :
شما وقتی یه اشتراک میخری با دانلود مثلا در روز 10تا فایل .
حالا کاربر میاد و بعد از خرید میره یه فایل مشخص رو روش کلیک میکنه و شروع میکنه به دانلود . حالا میره توی پروفایلش و میبینه که 1 فایل از اشتراک روزانش کم شده خی تا اینجا عادیه و همه چی درسته . حالا کاربر اگه باز بره رو همون فایل باز کلیک منه و شروع به دانلود کنه دیگه هیچ تعدادی از تعداد دانلود روزانش کم نمیشه اگه 10 بارک دانلود کنه اون فایل رو باز 1 دانلود محاسبه میشه و این واقعلا خیلی باگ بزرگی حساب میشه . در اصل طوری که دقت کردم اگه در روز تعداد خاصی فایل رو دانلود کرده باشه و اون تعداد از اشتراک روزانش کم شده باشه فقط 1 بار کم میشه و اگه کاربر باز بره همون تعداد فایل مشخص رو دوباره دانلود کنه نه از حجمش کم میشه نه از تعداد روزانه دانلودش . در حالی که بابت هر کلیک کاربر روی لینک دانلود باید از اشتراکش هم حجمی هم تعداد دانلود کسر بشه .
امیدوارم در دکر این موارد بتونم کمک مهمی برای اپدیت بعدی و رفع این معایب بکنم
نسخه جدید اسکریپت vip به شکل وحشتناکی باگ داره ، کاملا هم پشیمونم از تهیه اش با این قیمت بالا
پ.ن : کسی از دوستان پلاگین پرداخت نوین پال رو داره برام بفرسته ؟
مرد باشید ،اینقدر حرف و شعار ندهیم
چطوری طرف برنامه نویسی کرده،که نمیتواند مشکلش را بعد از 1 سال حل کند ،باز رفته سراغ کلاهبرداری جدید
همه کسانی که خرید کردید یک گروه تشکیل دهیم ،مدارک را رارسال کنید برا ی یک نفر ،تا بریم برای شکایت
این کلاهبرداری کم کم 30 میلون تومان است
هر کی موافق است ،یک گروه تکشیل بده ، بقیه از محیط کاربری خریداری شده ،عکس بگیرید ارسال کنید، البته روی مشخصات کاربری را بپوشاینید چون این.... کلا ، میرن اکانت کاربری را حذف میکنند ،به راحتی
بنده پرسیدم از پلیس فتا ،گفتنداگر طرف تعهد کاری را انجام نمی دهد، مصداق کلاهبرداری مطلق است و کم کم 6 ماه حبس + رد مال به میزان حداقل 2 برابر دارد
خبر از ضرردهندگان
خداییش بیاد بنده پیگیری میکنم ،حداقل اگر 10 نفر بشویم
- - - Updated - - -
هر کسی موافق است گروه تشکیل داد همین جا لینک بذارد تا حداقل بقیه مردم ،فریب این کلاهبرداری را نخورندو با عضویت در گروه از همه چیز اطلاع پیدا کنند
- - - Updated - - -
امیدوارم در دکر این موارد بتونم کمک مهمی برای اپدیت بعدی و رفع این معایب بکنم[/QUOTE]
این اقا الان یکسال است قرابوده این مشکلات را حل کند ، شما چه کمکمکی میخواهید بکنید به این کلاهبردار
طرف دارد ورزن جدید را با همان معایب با 2 برابر قیمت می فروشد ،اونوقت شما از کمک می گویید
خداییش مغازه محلتان از شما 100 تومان بیشتر برای یک کالا پول دریافت کند شما چکار می کنید؟
حتما میرید بهش کمک میکنید این کار را نکند!!!!
من هم موافقم تا برخورد قضایی جدی بشه با این فرد
دوستان بیان واقعا یه فکری بکنیم ..