پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
نقل قول:
دوستانی که از سرور های ما خرید کردند بسیار زیاد هستند متاسفانه تعداد اندکی نظر دادند !
برای نظر دادن باید یه مدتی از کار کردن با سرور بگذره...
اما به هر حال، بنده که یک سرور مجازی از شما خرید کردم، راضی بودم و کیفیتش خوب بوده.
همچنین پشتیبانی تون؛ نمونه اش اینه که با سرور مجازی مشکل داشتم و شما هم یکی دیگه به من دادید تا دوباره از یک سرور نو کار رو شروع کنم!
بابت این مورد تشکر می کنم.
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamal
برای نظر دادن باید یه مدتی از کار کردن با سرور بگذره...
اما به هر حال، بنده که یک سرور مجازی از شما خرید کردم، راضی بودم و کیفیتش خوب بوده.
همچنین پشتیبانی تون؛ نمونه اش اینه که با سرور مجازی مشکل داشتم و شما هم یکی دیگه به من دادید تا دوباره از یک سرور نو کار رو شروع کنم!
بابت این مورد تشکر می کنم.
با تشکر از شما که نظر دادید خیلی ار دوستان اینکار را انجام نمیدن و تا زمانی که همه چیز خوب است سکوت میکنند اما...
و فقط زمانی که خدایی ناکرده سرور دون بشود پیدا میشوند !!
به هر حال در صورت بروز هر مشکل احتمالی گوشی خاموش نمیشود و پشتیبانی پاسخگو خواهد بود
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
سلام
من به لینوکس میخوام
با رم یک گیگ
و یک میکروتیک میخوام با رم ۳۲ مگ
دوتاشون چقدر بهم میدید
مصرف عمومی نیست و شخصیه
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt ;&a mp;amp;lt;&amp;lt ;&am
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tc1000
سلام
من به لینوکس میخوام
با رم یک گیگ
و یک میکروتیک میخوام با رم ۳۲ مگ
دوتاشون چقدر بهم میدید
مصرف عمومی نیست و شخصیه
با سلام
2 سرور 20 تومان تقدیم می شود
با سلام
یه وی پی اس میخام بدون افت کیفیت هارد!
رم 4 و هارد 500
چقدر حساب میکنین؟
تست هم دارین؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
با سلام
یه وی پی اس میخام بدون افت کیفیت هارد!
رم 4 و هارد 500
چقدر حساب میکنین؟
تست هم دارین؟
با تشکر
با سلام
ماهیانه 39 تومان تقدیم می شود
تست هم داده میشود
آقا من بخوام سرعت زیاد داشته باشم تا حد اینکه سایت یوتیوبو با کمترین تاخیر ببینم کارمو راه میندازه این سرورات یا نه؟ پیشنهادت کدوم سروره؟
امکان کانفیگ رایگان برای پروتکولهای مختلف و رایج وجود دارد ؟
پروتکولهای قدیمی و جدید
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siros1
آقا من بخوام سرعت زیاد داشته باشم تا حد اینکه سایت یوتیوبو با کمترین تاخیر ببینم کارمو راه میندازه این سرورات یا نه؟ پیشنهادت کدوم سروره؟
با سلام و احترام
بله رم 2 گیگ با 11 کانفیگ مختلف ارائه میشود تضمین دانلود حداقل 50 - 60 مگ در ثانیه آیا اینترنت شما توان دانلود 1 مگ در ثانیه را دارد ؟ اگر داشته باشد سرور شما 60 برابر توان بیشتری برای پاسخ گویی دارد !
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.اگه میشد تستش کنم خیلی خوبه آفرهای شما رو.13 تومنیو میشه لطف کنید به ایمیلم بفرستین؟
gta5 forever at gmail
2 نفر از دوستان تا حالا سرور تست بهم دادن که هیچکدوم یوتیوبو با سرعت نرمال پخش نمیکنه.من اونقدر میگردم تا یک سرور مجازی خوب پیدا کنم.