باز دوباره دامنه های قفل شدن !!!
سایر دوستان هم دامنه هاشون قفل شده ؟
- - - Updated - - -
موبایل ایرانسل پشتیبانی پارسینیک هم در دسترس نیست !!
:39:
نمایش نسخه قابل چاپ
باز دوباره دامنه های قفل شدن !!!
سایر دوستان هم دامنه هاشون قفل شده ؟
- - - Updated - - -
موبایل ایرانسل پشتیبانی پارسینیک هم در دسترس نیست !!
:39:
دوست گرامی که می خواستی به میهن وب هاست منتقل کنید.
انتقال تون انجام شد کامل؟
مطمئن هستین؟ اگر ای پی ایران باشه یک آلارم در مرحله سابمیت نهائی میاد با این عنوان: که شما میبایست با شماره تلفن شرکت تماس بگیرید + پیشنهاد میدم اینکار رو نکنید امنیت پائین میاد بهرحال این شرکت بعضا سرخود تحریم ها رو دورتر اجرا کرده و الان فهمیده اوکی میشه خودش سرخود برداشته البته ممکنه خیلی وقت هست تمدید نکردم یا ثبت جدید ممکنه همینطور باشه. ولی باز حرفه ای تر اینه با آی پی ایران نزنید دنیا هزار چرخ میخوره!!!!!
آره، مطمئنم.
اینکه تو مرحله نهایی ثبت ارور میده، بعضی وقتا منم دیدم ولی نه به خاطر آیپی بوده. ساپورتشونم جواب داد، اگه اشتباه نکنم گفتن مشکل فنی بوده.
یادمه حدود 2 سال پیش، ایران رو هم اورد تو لیست کشوراش
ایمیل زدم داستان چیه، اگه مشکلی نداره اطلاعات رو تغییر بدیم به ایران
جواب داد اجازه بدید با مدیریت کل هماهنگ کنیم، بتون اطلاع میدیم.
بعد 2 روز جواب دادن، فعلاً با توجه به سیاستهای دولت آمریکا نمیتونیم با ایران کار کنیم. و ایران رو ورداشتن از تو لیستش
من 2هفته پیش درخواست انتقال دامنههام رو به خود پارسینیک دادم و هزینه تمدید یکساله دامنههام هم پرداخت کردم که از حساب کاربری پارسینیکم کسر شد و قرار شد دامنهها از ریجسترکلاب به رسلو منتقل بشن.
یک هفته طول کشید که جواب تیکت من رو بدن که ما انتقال دامنهها رو انجام میدیم.
یک هفته هم طول کشیده که انتقال انجام بشه که فعلاً تا الان نشده.
اینا به کنار، پیامک هم میدن که خبر فوری راجع به انتقال دامنه، مراجعه کنید به سایت.
بعد میرم سایت نوشتن که هر چه زودتر درخواست انتقال بدین.
خلاصه من مشتری رو مضطرب میکنن.
یک نکته هم بگم دوستانی که میخوان منتقل کنن جای دیگه onlinenic هم مثل ریجسترکلاب با ایران مشکل داره، به name.com هم نمیشه اعتماد کرد چون همه اینا تو سایتشون نوشتن با ایران مشکل دارن.
اگر هم میخواید آدرس و مشخصات غلط از خارج کشور بدین این رو درنظر بگیرین که ممکنه یه دفعه ازتون درخواست مدارک کنن!
حداقل کارت شناسایی مثل پاسپورت یا گواهینامه رانندگی بینالمللی داشته باشید. حتی از ایران!
سلام
با توجه به این توافق شما فکر میکنید احتمال لغو این موارد هست؟؟؟؟
من واقعا موندم به کجا انتقال بدم
فکر کنم آخرشم به ریسلو انتقال بدم ولی ریسلو خوبه مزایا معایب؟؟
یادم اون روزای اول بعضی از دوستان با پنل ریسلو مشکل داشتن
پنلش مشكل خاصي نداره موردي هم باشه باتيكت حلش ميكنند مثلا مامشكل توثبت دامين ru داشتيم براي مشتري تو ٣روز پنل مشكلش برطرف شد