پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
اونجوری که من تا الان فهمیدم قیمتهایی که موقع خرید اعلام میشه با قیمتهایی که موقع پرداخت از حساب کم می شه فرق داره.
مثلا دات کام رو زده ۱۰.۵ دلار ولی موقع خرید ۸.۵ دلار حساب می شه.
اگه واقعا قیمت اسلاب ۳ رو حساب می کنید که باید ۸.۳۹ دلار حساب کنید. من حرفم سر قیمت نیست حرفم اینه که چرا قیمت های دقیق خودتون رو به ریسلرها اعلام نمی کنید که ما قبل از خرید بدونیم قیمت چنده. الان من به مشتری چه جوری بگم قیت فلان دامین چه قدره؟ حتما باید کامل خرید بشه تا قیمت در بیاد
لطفا قیمت های دقیق خودتون رو واسه ریسلرها بزنید
ممنون
سلام
قیمت ها به صور کامل در این لینک درج شده است
Reseller Pricing
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
سلام آقا نیما. ممکنه مشکل منو حل کنید. یک پیام خصوصی هم فرستادم فرستادم. ترجیح میدم که فعلاً پنلی نگریم. به ازای اون شارژ باقیمانده اگر ممکنه برام یه دامین ثبت کنید.
ممنون از توجهتون
سلام
لطفا مجدد پیغام را برای من ارسال کنید
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
دوستان میتوانند با استفاده از درگاه پارسیان با نرخ دلار 1300 شارژ کنند بدون نیاز به پرداخت کارمزد
سلام
درگاه پارسیان مجدد فعال شد
قیمت های جدید دامنه اعمال شد و 2 پسوند جدید نیز به لیست اضافه شد
سرویس نمایندگی همچنان ارایه میشود. دوستانی که مایل هستند. به پست اول مراجعه کنند
با درود
حدود 50 و خورده اي دامين مال مشتريانم است كه چون ميخوام كارم رو تعطيل كنم نياز به يك پنل داراي شارژ دارم تا اين دامين ها را به آنجا منتقل (Move) كنم.
لطفا چنانچه داراي پنل داراي شارژ Directi داريد اعلام بفرماييد تا عمليات Move services را به پنل شما انجام دهم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
limonisher
با درود
حدود 50 و خورده اي دامين مال مشتريانم است كه چون ميخوام كارم رو تعطيل كنم نياز به يك پنل داراي شارژ دارم تا اين دامين ها را به آنجا منتقل (Move) كنم.
لطفا چنانچه داراي پنل داراي شارژ Directi داريد اعلام بفرماييد تا عمليات Move services را به پنل شما انجام دهم.
سلام
بله مبتوانید هر زمان مایل بودید این کار را انجام دهید
امکان ثبت نام برای همکاران جدید فعال شد
من نمایندگی دامنه از ریسلر کلاب دارم . می تونید همون رو شارژ کنید ؟ در این صورت قیمت هر دامنه .com چند می افته ؟