دوست عزیز جدا از اطلاعیه توی سایت
توی یاهوو و فروم ها هم اطلاع داده بودیم چون ایمیل سایتمونمسدود بود و نمی شد ایمیل فرستاد
3شنبه تیکت بدید بهتون خسارت داده میشه ( 10 تا 60 روز رایگان ) روی سرور تون ادد میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز جدا از اطلاعیه توی سایت
توی یاهوو و فروم ها هم اطلاع داده بودیم چون ایمیل سایتمونمسدود بود و نمی شد ایمیل فرستاد
3شنبه تیکت بدید بهتون خسارت داده میشه ( 10 تا 60 روز رایگان ) روی سرور تون ادد میشه
خوب شما قیمت حال دارید به من می فروشید سیبا خودرو که نیستید هر دارید بند هرگونه تغییر احتمالا قیمت رو بخواید لحاظ کنید .نقل قول:
اون هم این هست اگر قیمت ارز تغییر جدی کرد ( مثلا یک دفعه 40 درصد گرون شد ) هزینه تفاوت رو ازتون میگیرم به همین صورت اگر ارز ارزان شد هزینه بهتون برگشت داده میشه
سرویس جدیدی که گرفتم از قبلی خیلی بهتره. فقط امیدوارم که همینطوری بمونه.
ممنون شایان جان.
سرویس بنده حدا ها تحویل داده نشده دیگه خسته شدن از بس تیکت زدن جواب ندادین - تلفن زدن گفتین وقت ندارم - اینجا پست دادن گفتین تو سایت تیکت کنید
178 صفحه مردم دارن شکایت می کنن طرف می خواد سرویس 1 ساله بگیره
امیدوار باش
آقای اصغر پور ۵ روزه سرور آمریکا سفارش دادیم تحویل ندادید.
سرور ما هم زدید وسط بکاپ پاک کردید.
الان هم یک سرویس دیگر از دسترس خارج شده تیکیت زدیم برای یوزر و پسورد vmware بازم جواب نمی دید.
دیگه نمی دونم چی بگم ...
دوست عزیز انتقاد دارید یا مشکلتون حل نشده بخش انتقاد جای دیگه هست. توی بخش فروش که جای این چیزا نیست. تا جایی که بنده میدونم اقا شایان کارشون رو به نحو احسن انجام میدن. این مدت هم یه مشکلی برای یکی از سرور هاشون پیش امده که اونم فکر کنم حل شده وسرور جایگزین رو دادن به یوزر هاشون.
والا من نمیدونم دیگه چی بگم !! به خدا خسته شدم ! به خدا خسته شدم ! 2 هفته هس وی پی اس گرفتم فقط 3 روز مثل آدم کار کرد ! فقط 3 روز ! اون یک هفته اول که 1 دققیه کار میکرد بعد خامشو میوشد بعد روشن میشد ! بعدش 3 روز خوب کار کرد و الان هم 4 روز که قطه ! من نمیدونم والا چی بگم ؟؟؟؟ واقعا اگه نمیتونید از این کارا نکنید ! به خدا خسته شدم !!!!!! الان چند روزی ه مهست که جواب نمیدین ! من دیگه چی کرا کنم ؟؟
شما که سرویسی از ایشون ندارین جای حمایت الکی اینجا نیست . هیچ کدام از سرور های جایگزین را هم تحویل ندادن . کارشون را هم شما در جایگاهی نیستین که بگین به نحو احسن انجام داده یا نه مشتری هاشون باید بگن که از این 170 صفحه مشخصه اون تاپیک شکایت هم مال اسپمر هایی مثل شما هست که بالای 100 پست دارن .
تا وقتی از اینجا پیگیری کنید هیچ وقت جوابتون رو نمیدم
راه های پشتیبانی :
1- تیکت
2- تماس
3- اس ام اس
کیبورد من فهمیده انقدر که باهاش تایپ کردم ولی بعضی ها هنوز نه!!!