پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام
من برای سایتم که مربوط به فیلم هست احتیاج به 2 ترابایت فضا دارم تا فایل ها رو بتونم لیچ ، نگهداری و برای دانلود در اختیار کاربران بزارم
سرور باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
چقدر هزینه باید پرداخت کنم ؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nicet3c
سلام
من برای سایتم که مربوط به فیلم هست احتیاج به 2 ترابایت فضا دارم تا فایل ها رو بتونم لیچ ، نگهداری و برای دانلود در اختیار کاربران بزارم
سرور باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
چقدر هزینه باید پرداخت کنم ؟
سلام
رم 2گیگ دارم با 2ترابایت هارد میتونم بهتون ماهانه 140 تومن تقدیم کنم 3ماهه پرداخت کنید ماهیی 110 تومن حساب میشه
موفق باشید
ممنون از پاسخگویی سریع شما
مشکلی با لیچ ندارد ؟
پهنای باند نامحدود است ؟
در صورت خرید یکساله هزینه ها چقدر کاهش می یابد ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nicet3c
ممنون از پاسخگویی سریع شما
مشکلی با لیچ ندارد ؟
پهنای باند نامحدود است ؟
در صورت خرید یکساله هزینه ها چقدر کاهش می یابد ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم ...
نهمشکلی نداره
بهتون 2گیگاهرتز سی پی یو میدیم همون قدر میتونید استفاده کنید
متاسفانه بیشتر از 3ماهه سرویس نمیفروشم چون هیچ چیز مشخص نیست توی ایران
بله کاملا نامحدود هست
اقای شایان واقعا از دستون خسته شدم من تا چند ساعت دیگه تحمل می کنم که می شه یک چیزی حدود 12 روز پول گرفتن شما و ندادن سرور بودن مشکل و در صورت حل نشدن مشکل از تاپیک شکایات این قضیه را پیگیری می کنم .
دوستان یکم به شایان وقت بدید که با آرامش مشکل یکی یکی همه رو رفع کنه ، من با اینکه سایتم از بین رفته و خیلی ناراحت شدم ولی خودمو یه دقیقه جای شایان گذاشتم که الان چه فشاره تیکتی روش هست، نظرم عوض شد. من روزی 6 تا تیکت تو هاستینگ رایگام جواب میدم 1 روز سر درد دارم از دست مردم چه برسه به این حجم تیکت ، حمایت کردن از شایان هم سودی برای من نداره چون یک سایت داشتم که پاک شد، دوستان 24 ساعت اینجا مطلب قرار ندید همه مشکلات حل میشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
دوستان یکم به شایان وقت بدید که با آرامش مشکل یکی یکی همه رو رفع کنه ، من با اینکه سایت ایران موزیکم از بین رفته و خیلی ناراحت شدم ولی خودمو یه دقیقه جای شایان گذاشتم که الان چه فشاره تیکتی روش هست، نظرم عوض شد. من روزی 6 تا تیکت تو هاستینگ رایگام جواب میدم 1 روز سر درد دارم از دست مردم چه برسه به این حجم تیکت ، حمایت کردن از شایان هم سودی برای من نداره چون یک سایت داشتم که پاک شد، دوستان 24 ساعت اینجا مطلب قرار ندید همه مشکلات حل میشه...
اون دیگه مشکل ما نیست نمی تونه پول مردم را اینجوری نگیره حداقل اگه همین الان پول ما پس بدن بدون درنگ دیگه مزاحمشون نمی شیم شما یکی 45 تومان ازت بگیره 12 روز سرور درست نده چی کار می کنی به هر کدام از اپلودر های سایتم گفتم گفتن نمی شه توش حتی فولدر باز کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
اون دیگه مشکل ما نیست نمی تونه پول مردم را اینجوری نگیره حداقل اگه همین الان پول ما پس بدن بدون درنگ دیگه مزاحمشون نمی شیم شما یکی 45 تومان ازت بگیره 12 روز سرور درست نده چی کار می کنی به هر کدام از اپلودر های سایتم گفتم گفتن نمی شه توش حتی فولدر باز کرد.
تا وقتی از تیکت پیگیر نباشید مشکلتون حل نمیشه
فقط میتونم بگم ایکاش سرویس نگرفته بودیم !
دوستان شما بگید من با این اقا چی کار کنم سرورشون مشکل داره بعد هم اگه اعتراضی باشه اینجوری تهدید می کنن واقعا من چی کار کنم ؟!
http://s1.moviefa.eu/images/wfgflchw0l4cbrhu5r6q.png