پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
سرویس های آقا شایان به نسبت قیمت عالی هستن خدا ایشون رو نگه داره برا هاستینگ. من یادم نمیره همیشه که میخواستم از هاستینگ معمولی یا هاست دانلود معمولی بعلت فشار زیاد بر روی سرور اشتراکی تبدیل کنیم به ویپی اس چون هزینه ها به شدت بالا می رفت (تو ارتقا) سرویس های ایشون همیشه به من کمک کرده بعد ایشون هم تبدیل کردیم به اختصاصی.
ایمیل تغییر سرور هم برا من اومده بود با اینکه سرویس ندارم از ایشون ولی چک کرده بودم ایمیلو مبنی بر تغییر سرور. کسی که اسمش رو میزاره وبمستر حداقل روزی باید 10 بار ایمیلش رو چک کنه.
برای ما ایمیلی نمیاد جناب وبمستر.
لازم به توضیح هست که ایمیلهای بنده چه پای سیستم باشم چه نباشم هر 5 مین چک میشه درصورت دریافت ایمیل جدید بررسی میشه.
هنوز بعد چند ماه هیچ ایمیلی دریافت نکردم از سایت.
درمورد مشکل هم ظاهرأ یک سری از وی پی اس هارو انتفال دارن میدن.امیداریم مشکلمون حل بشه
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
ایمیل ها یکی در میون میاد نمیدونم چا
درحال رفع مشکل ایمیل هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
سرویس های آقا شایان به نسبت قیمت عالی هستن خدا ایشون رو نگه داره برا هاستینگ. من یادم نمیره همیشه که میخواستم از هاستینگ معمولی یا هاست دانلود معمولی بعلت فشار زیاد بر روی سرور اشتراکی تبدیل کنیم به ویپی اس چون هزینه ها به شدت بالا می رفت (تو ارتقا) سرویس های ایشون همیشه به من کمک کرده بعد ایشون هم تبدیل کردیم به اختصاصی.
ایمیل تغییر سرور هم برا من اومده بود با اینکه سرویس ندارم از ایشون ولی چک کرده بودم ایمیلو مبنی بر تغییر سرور. کسی که اسمش رو میزاره وبمستر حداقل روزی باید 10 بار ایمیلش رو چک کنه.
پرفسور سرور رو برای اینکه سیستم ایمیلش مشکل داشت عوض کردش ، ما روزی 500 بار چک میکنیم
شایان جان یه نگاه به تیکت ما هم بنداز اول از همه تیکت زدیم
آقا شایان لطفا تیکت منو جواب بدین 4 روزه منتظرم.
تیکت #329245
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
پرفسور سرور رو برای اینکه سیستم ایمیلش مشکل داشت عوض کردش ، ما روزی 500 بار چک میکنیم
شایان جان یه نگاه به تیکت ما هم بنداز اول از همه تیکت زدیم
اسمتون روواسم پیغام خصوصی کنید
من میخواستم سفارش بدم ولی باتوجه به بازخوردای مشتریاتون واقعا جرأت نمیکنم!
حدود ساعت 12:30 تماس گرفتم جواب ندادین
لایوساپورت هم ندارین
یه آیدی یاهو گذاشتین توی تاپیک ولی از دیشب تا الآن که آنلاین نشده
من ترجیه میدم کمی بیشتر هزینه کنم ولی لایو ساپورت رو بگیرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
من میخواستم سفارش بدم ولی باتوجه به بازخوردای مشتریاتون واقعا جرأت نمیکنم!
حدود ساعت 12:30 تماس گرفتم جواب ندادین
لایوساپورت هم ندارین
یه آیدی یاهو گذاشتین توی تاپیک ولی از دیشب تا الآن که آنلاین نشده
من ترجیه میدم کمی بیشتر هزینه کنم ولی لایو ساپورت رو بگیرم.
کسی هم شمارو مجبور بهخرید نکرده دوست عزیز
جمعه ها صبح تمرین هستم برای همین تا 2ساعت 1-2 جواب نمیدم
تیکت ها انقدر زیاد هست یاهو کم میام
شماره تیکت پیامک شده، لطفا سفارش منم تحویل بدید، داره میره تو سومین روز.
اینجا هم شماره تیکت رو میزارم 217648
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arshiyan
شماره تیکت پیامک شده، لطفا سفارش منم تحویل بدید، داره میره تو سومین روز.
اینجا هم شماره تیکت رو میزارم 217648
خوبه شما رفتی تو 3 روز ما 10 روز هست 45 تومان دادیم 2 تا سرورمون کلا کار نمی کنه :دی
5 روزه سرور گرفتم هی قطع و وصل میشه الانم دارم از یه شرکت دیگه سرور میگرم اینقدر دیقه به دیقه قطع و وصل شد 50 درصد مشتریهام پریدن.عجب شکری خوردم سرور گرفتم از فارس