-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
تو ضر نزن بابا مشخصه تو هم از خودشي به روباه ميگن شاهدت كيه ميگه دمم.
نميخواد هيچ كس باور كنه من انقدم گدا نيستم به خاطر يك آدم بي چيز كلاه بردار به قرآن قسم بخورم شما هم با اين پول ما خوش باشيد حروم خور بي وجدان ياشار اين ها رو ميگم چون نميخوام كسي مثل من كلك تو رو بخوره شياد .
پدرت رو در ميارم شكايت كه كردم تا آخرش ميرم
من یاشار نیستم و شایان هستم
ممنون که شخصیت خودتون رو نمایش میزارید
منتظر شکایت شما هستم
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
ذوست عزیز بعد از هر تیکت یک ایمیل براتون ارسال میشه
در واقع خود تیکت رومیشه ویرایش کرد ولی ایمیلی که اول ارسال شده رونمیشه دیگه کاری کرد
اگه در گفته خودتون صادق هستید ایمیل ها رو نشون بدید و به همه ثابت کنید که متن تیکت بعدا ویرایش شده و کسایی هم که میان اینجا بالغ هستن و خودشون میتونن تصمیم بگیرن
۲ماهیی هست پورت ایمیل رو دیتاسنتر مسدود کرده
ولی توی پنل کاربری ایمیل ها هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
نميخواد هيچ كس باور كنه من انقدم گدا نيستم به خاطر يك آدم بي چيز كلاه بردار به قرآن قسم بخورم شما هم با اين پول ما خوش باشيد حروم خور بي وجدان ياشار اين ها رو ميگم چون نميخوام كسي مثل من كلك تو رو بخوره شياد .
تا الان داشتم باهاتون مدارا میکردم ولی خودتون نخواستین
حرف مفت زدن کاری نداره مدرک درست و حسابی دارین رو کنین
اینقدر هم نگو شکایت میکنم چون هیچ گه... نمی تونی بخوری
شایان جان معذرت میخوام مجبور شدم اینارو بگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من یاشار نیستم و شایان هستم
ممنون که شخصیت خودتون رو نمایش میزارید
منتظر شکایت شما هستم
اقا اینقد اعصابت رو بهم نریز
اگه کسی مدرکی داره باید بزاره و با مدرک حرف بزنه ،همین طوری که نمیشه به کسی تهمت زد
اگه مدرکی گزاشتن جوابشون رو بدید در غیر اینصورت سر خودتون رو درد نیارید
کسانی که میان و تاپیک رو دنبال میکنن خودشون دستگیرشون میشه که کی راست میگه و کی دروغ میگه
-
الان چي رو ميخواين براتون بفرستم ؟
ايميل هايي كه روز اول ايجاد شده؟
-
بله هر مدرکی برای درست بودن حرفاتون دارید بزارید
-
هر كسي خدايي ميخواد ببينه تيم ويور ميدم بياد هم ايميلام رو بخونه و هم پنل من تو vpsfaro تو پيام خصوصي ميدم هر كي بخواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
هر كسي خدايي ميخواد ببينه تيم ويور ميدم بياد هم ايميلام رو بخونه و هم پنل من تو vpsfaro تو پيام خصوصي ميدم هر كي بخواد
دوست عزیز شما اینجا حرفایی زدید که باید اثباتش کنید و اگه حرفاتون درست نباشه فقط باعث شده که تاپیک بنده خدا رو خراب کنی
همینجا بزارید تا همه ببینند و مدیران بررسی کنند
بنده با شما مشکلی ندارم و نیازی هم ندارم که برای من توضیح بدید
شفاف سازی کنید تا معلوم بشه حق با کیه
نیازی هم به پ خ و سایر موارد نیست
این بحث اینجا شروع شده همینجا هم باید اثبات کنید که حق با شماست و سوتفاهم ها تموم بشه
-
Dear سيد علي مصفا (پيمانكاران جوان ايران),
This is a notice that an invoice has been generated on 25/02/2013.
Your payment method is: پرداخت آنلاین بانک ملت وی پی اس فارس
Invoice #6655
Amount Due: 18,000تومان
Due Date: 26/02/2013
Invoice Items
2048 MB RAM usa (25/02/2013 - 24/03/2013) 18,000تومان
------------------------------------------------------
زیر مجموعه: 18,000تومان
اعتبار: 0تومان
مبلغ: 18,000تومان
You can login to your client area to view and pay the invoice at http://www.vpsfars.net/viewinvoice.php?id=6655
Signature goes here...
-
به هر چيزي كه اعتقاد داريد قسم اين اول آخر چيزيه كه به من ارسال شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
Dear سيد علي مصفا (پيمانكاران جوان ايران),
This is a notice that an invoice has been generated on 25/02/2013.
Your payment method is: پرداخت آنلاین بانک ملت وی پی اس فارس
Invoice #6655
Amount Due: 18,000تومان
Due Date: 26/02/2013
Invoice Items
2048 MB RAM usa (25/02/2013 - 24/03/2013) 18,000تومان
زیر مجموعه: 18,000تومان
اعتبار: 0تومان
مبلغ: 18,000تومان
You can login to your client area to view and pay the invoice at
http://www.vpsfars.net/viewinvoice.php?id=6655
Signature goes here...
اینکه یک متن هست /:)
از مدارکتون عکس بزارید
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
دیکه عزیزم رو مخی هاااا کله پا نشی یه وقت :دی
حیف که در شخصیت من نیست با شما هم پا شم :107:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostarya
دیکه عزیزم رو مخی هاااا کله پا نشی یه وقت :دی
حیف که در شخصیت من نیست با شما هم پا شم :107:
بچه جوابتو دادم تو پيام خصوصي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
بچه جوابتو دادم تو پيام خصوصي
لیاقت همین قدره اینطوری حرف بزنی
شما راس میگی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
خوب عکس پرداخت فاکتور هست
که براتون میل شده
هزارتا عکس دیگه هست توی سایت
مدارکی که نشون دادم صحت کامل داره
شما که انقدر حرف از شکایت میزنید چرا عملیش نمیکنید؟!
همونطور که گفتم هرکی میخواد میتونم دسترسی کامل به بخش کاربری این شخص بدم تا خودش تیکت هایی که تبادل شده رو ببینه
بی ادبی شما هم توی تیکت ها هست هم توی این انجمن و خیلی خوش حالم که شما این شخصیت رو به نمایش گزاشتید
موفق باشید
-
عجبا چيو ميخواي نشون بدم نا مرد چي برام فرستادي كه نشون بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
عجبا چيو ميخواي نشون بدم نا مرد چي برام فرستادي كه نشون بدم
توی پنل کاربریتون همه چی هست
نشون بدید که بهتون سرویس تحویل ندادم
تا من هم دروغ شمارو ثابت کنم
-
داداش ما شكايتونو كرديم الانم اينجا اينا رو مطرح كرديم تا بچه هاي ديگه خوب شما رو بشناسن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
عجب
لابد انقدر سریع توی وی ام ویر من سرور ساختم و توی یکی ۷ گیگ اطلاعات پر کردم .و توی یکی دیگه ۱۱ گیگ اره؟
اینم عکس سرور های مجازیتون
http://upcity.ir/images2/39791503370799128557.jpg
http://upcity.ir/images2/38885708936536043113.jpg
اصلا فرض بر این من سروری بهتون تحویل ندادم
چجوری خواستید براتون سیستم عامل ریلود کنم و براتون دایرکت ادمین نصب کنم؟ یا اکر بهتون سرویس ندادم چجوری فایل هاتون رو دود کردم؟
اگر بهتون سرویس ندادم چرا ۲ماه سرویس رو شارژ کردید و بعد ۱ماه از خرید سرور اول سرویس دوم رو خریداری کردید؟
اگر میخواهید ایمیل هارو هم نشونتون بدم؟
چون همه میدونند ( کسایی که whmcs کار کرده باشند ) متن رو میشه تغییر داد ولی ایمیل هارو نمیشه تغییر داد
موفق باشید
یوزر yanj لطفا جواب همه سوال های بنده رو بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
داداش ما شكايتونو كرديم الانم اينجا اينا رو مطرح كرديم تا بچه هاي ديگه خوب شما رو بشناسن
اینجا بیشتر دارند با شخصیت شما اشنا میشند
منتظر مدرک هاتون هستم
-
آقای شایان
۶ روزه که سرور امریکا به دستتون رسیده و هنوز سیستم عامل من رو نصب نکردید
۶ روز منتظر بودن برای یه کار ۲۰ دقیقه ای !!!؟
چرا اینقدر طول میدید ؟
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
هر دفعه هم تو تیکت جدید دوباره و دوباره میپرسید چه سیستم عاملی میخواید مگه تیکت های قبلی رو نیمخونید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamsecret
چرا شما برای یک مشکل 3تا تیکت باز میکنید؟!!
لطفا تیکت هاتون رو ببندید و یک تیکت باز کنید تا من مشکلتون رو حل کنم
این چند روز تاخیر هم اضافه میکنم تا راضی باشید
-
نقل قول:
چرا شما برای یک مشکل 3تا تیکت باز میکنید؟!!
لطفا تیکت هاتون رو ببندید و یک تیکت باز کنید تا من مشکلتون رو حل کنم
این چند روز تاخیر هم اضافه میکنم تا راضی باشید
تیکت هارو هم بستم
قول دادید که امشب تحویل میدید
حالا ببینیم سر قولتون میمونید یا نه
دفعه قبل که با تماس تلفنی که داشتم گفتید حتما شب تحویل میدید ولی سر قولتون نموندید !
-
آقای شایان من یک سوالی از شما دارم:
من این تیکت رو 4 روز کامل پیش باز کردم. (مشاهده درخواست #359541) یعنی الان وارد روز 5 شدیم. تا امشب ازتون باید سرویس بگیرم ولی 4 روزه سرویسم قطع هست. یعنی
1- اندازه 4.5 روز سرویسم زودتر تموم شده
2- و تمام اطلاعاتم از بین رفته
و قصد اینکه دوباره از شما سرویس بگیرم رو ندارم پس نیازی به اعتبار تو اکانتم ندارم. چرا قبول نمی کنید پول منو (حتی اندازه همین 4.5 روز) پس بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamsecret
تیکت هارو هم بستم
قول دادید که امشب تحویل میدید
حالا ببینیم سر قولتون میمونید یا نه
دفعه قبل که با تماس تلفنی که داشتم گفتید حتما شب تحویل میدید ولی سر قولتون نموندید !
اسمتون هم برای من پیغام خصوصی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
آقای شایان من یک سوالی از شما دارم:
من این تیکت رو 4 روز کامل پیش باز کردم. (مشاهده درخواست #359541) یعنی الان وارد روز 5 شدیم. تا امشب ازتون باید سرویس بگیرم ولی 4 روزه سرویسم قطع هست. یعنی
1- اندازه 4.5 روز سرویسم زودتر تموم شده
2- و تمام اطلاعاتم از بین رفته
و قصد اینکه دوباره از شما سرویس بگیرم رو ندارم پس نیازی به اعتبار تو اکانتم ندارم. چرا قبول نمی کنید پول منو (حتی اندازه همین 4.5 روز) پس بدید؟
سلام
سرویس شما امروز یا دیروز تموم شده بود
3روز زودتر از زمانی که به سررسید برسه و فکر کنم ماهی 18 هزارتومان شارژ سرورتون بوده
یعنی روزی 600 تومن اوکی تکت بدید با کم کردن کارمزد بانکی براتون هزینه رو میریزم حسابتون 500-1800
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اسمتون هم برای من پیغام خصوصی کنید
پیغام دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرویس شما امروز یا دیروز تموم شده بود
3روز زودتر از زمانی که به سررسید برسه و فکر کنم ماهی 18 هزارتومان شارژ سرورتون بوده
یعنی روزی 600 تومن اوکی تکت بدید با کم کردن کارمزد بانکی براتون هزینه رو میریزم حسابتون 500-1800
اولا جوابی در مورد اطلاعات از دست رفته ندادید
ثانیا تاریخ سر رسید من امروز بوده یعنی ساعت 12 امشب یعنی دقیقا 4.5 روز زودتر سرورم قطع شده.
ثالثا بهتون تیکت کردم هر چقدر میشه به کارتم واریز کنید. فقط بگید چه بانکی بین سامان و صادرات و ملت و پاسارگاد و ملی بهتون بدم که کارمزد بهتون نخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
اولا جوابی در مورد اطلاعات از دست رفته ندادید
ثانیا تاریخ سر رسید من امروز بوده یعنی ساعت 12 امشب یعنی دقیقا 4.5 روز زودتر سرورم قطع شده.
ثالثا بهتون تیکت کردم هر چقدر میشه به کارتم واریز کنید. فقط بگید چه بانکی بین سامان و صادرات و ملت و پاسارگاد و ملی بهتون بدم که کارمزد بهتون نخوره
اطلاعاتی پاک نشده
هنوزم دارم به دیتاسنتر ایمیل میدم تا سرور من رو روشن کنند
تیکت کنید به ازای هر روز قطع بودید 600 تومن برگشت میدم
بعد از برگشت وجه شما اطلاعاتی بهتون داده نمیشه
موفق باشید
-
جداي از همه مسائل ، حتي اونا كه حقشون خورده شده ! خيلي بايد بي شرم باشين و بيايد توهين كنيد
همش هم واسه اينه كه اينجا فضاي مجازيه و دست كسي بهتون نميرسه ، به نظرم بريد اول طرز صحبت و درست رفتار كردن رو ياد بگيرين
سرويسهاي اقا شايان كيفيت خوبي داره
همونطور كه اكثر مشتريها ميگن فقط مشكل ساپورت سرويسهاست كه
چند ماهه قول دادن كه اضافه كنن يه نفر رو اما هنوز خبري نيست
در ضمن اينم بگم من سرورهايي كه خريدم هر موقع مشكل داشت يا خاموش شد سريعا واسم درستش كردن
فقط تو پشتيباني نرم افزاري كارا طول ميكشه اونم فكر كنم بخاطر فروش بالاست كه اميدواريم حل بشه .
-
بيشرف پفيوس خودت كه ميدوني من راست ميگم قيافه حق به جانبم ميگيري .من وقتم كجا بود بيا به چرت وپرت ها وتبليغات تو نگاه كنم من يك بار گفتم براي بار آخر هم ميگم پفيوس پولي كه از من گرفتي اگه به حق هست نوش جونت اگه ناحق بدي به دوا وبريزي به حلق زن و بچت ديگر عرضي ندارم ميتوني تبليغات خودتو ادامه بدي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
بيشرف پفيوس خودت كه ميدوني من راست ميگم قيافه حق به جانبم ميگيري .من وقتم كجا بود بيا به چرت وپرت ها وتبليغات تو نگاه كنم من يك بار گفتم براي بار آخر هم ميگم پفيوس پولي كه از من گرفتي اگه به حق هست نوش جونت اگه ناحق بدي به دوا وبريزي به حلق زن و بچت ديگر عرضي ندارم ميتوني تبليغات خودتو ادامه بدي
باز هم اکرانی دیگر از نمایش شخصیت شما
باشه اگر من پولی خورده باشم از خدا میخوام 1000000 برابرش رو از من بگیره
و اگر شما دروغ بگید به همون قرانی که قسم خردید از خدام میخوام توی کمر شما بزنه
روز خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اطلاعاتی پاک نشده
هنوزم دارم به دیتاسنتر ایمیل میدم تا سرور من رو روشن کنند
تیکت کنید به ازای هر روز قطع بودید 600 تومن برگشت میدم
بعد از برگشت وجه شما اطلاعاتی بهتون داده نمیشه
موفق باشید
این شماره تیکت من: مشاهده درخواست #359541
توش شماره کارتمم نوشتم (آخرین پست) من الان آنلاین هستم. لطفا پول رو همین الان به حسابم برگشت بزنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
این شماره تیکت من: مشاهده درخواست #359541
توش شماره کارتمم نوشتم (آهرین پست) من الان آنلاین هستم. لطفا پول رو همین الان به حسابم برگشت بزنید.
تا چند دقیقه دیگه براتون واریز میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
باز هم اکرانی دیگر از نمایش شخصیت شما
باشه اگر من پولی خورده باشم از خدا میخوام 1000000 برابرش رو از من بگیره
و اگر شما دروغ بگید به همون قرانی که قسم خردید از خدام میخوام توی کمر شما بزنه
روز خوش
براي اولين بار با شما موافقم
-
خوب ۲۴ ساعت هم گذشته و باز هم همون برنامه ادامه داره و شما تیکت جواب نمیدین ! گفتین سیستم عاملو بگو سرور جدید بدم ولی هنوز خبری نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
خوب ۲۴ ساعت هم گذشته و باز هم همون برنامه ادامه داره و شما تیکت جواب نمیدین ! گفتین سیستم عاملو بگو سرور جدید بدم ولی هنوز خبری نیست !
اسمتون رو برای من پیغام خصوصی کنید تا سرور جدیدتون رو تحویل بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو:
shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
میشه از این سرور ها برای هاستینگ استفاده کرد رم 4 ؟؟
-
شایان جان پیام خصوصیتو چک کن .