پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
اگه میخواستم از طریق سایت در تماس باشم که اینجا نمیومدم
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
فروش ادامه دارد
تحویل سرویس ها نهایت 2 ساعته ......
24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
سرور پنجم با 2 سی پی یو فیزیکی هگزا کور و با 24 هسته و بیشتر از 32 گیگاهرتز قدرت کلی و پورت 10 گیگ
قروش بر روی سرور قدرتمند با پورت 10 گیگ ادامه دارد...
با تشکر از پاسخ خوبتون
فقط قسمت دوم سوالم رو هم اگر میشه جواب بدین. روی یک سرور چند تا وی پی اس ساخته میشه حدودا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irmet
با تشکر از پاسخ خوبتون
فقط قسمت دوم سوالم رو هم اگر میشه جواب بدین. روی یک سرور چند تا وی پی اس ساخته میشه حدودا؟
بر روی سرور فوق با توجه به قدرت بسیار بالا (سرور مربوطه چندین برابر گرانتر و قدرتمند تر از سایر سرورهای همکاران دیگه هست) حدودا 60- 90 وی پی اس
سرور های نیمه اختصاصی بر روی سرور ها 32 گیگابایتی میزانی میشوند و روی هر سرور 4-8 سرور نیمه اختصاصی
:53:
لطفا توی پست اضافه کنید که در صورت استفاده از سی پی یو به صورت 24 ساعته 2000 تا لیمیت میشه به 600 تا که بعدا به مشکل نخورید
با تشکر
1 فایل پیوست
مشخصات سرور پنجم با 24 هسته و بیشتر از 32000 مگاهرتز قدرت از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...B2%EF-r410-png
کیفیت بالا در کنار قیمت های مناسب رو با ما تجربه کنید
فروش ادامه دارد.... تحویل 2 ساعته .....
سرور 2گیگ رم تحویل گرفتیم کیفیتش خوبه من که راضیم
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
یک خسته نباشید ویژه هم به آقای persianmagic .
من کل این تاپیک رو خوندم . تاپیک جالبی بود. کاری به این که ایشون چطور کار می کنن و چرا ارزون میدن سرورهاشون رو ندارم. هر کسی به یک نحوی کار می کنه و سیاست کاری خودش رو داره.
در کل کار هاستینگ و سرور و vps کار پیچیده و سنگینی هست. خیلی استرس داره. باید خیلی اعصاب داشته باشی تا بتونی کلی کاربر رو راضی نگه داره. البته که هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت.
یک پیشنهاد دوستانه : شما که این همه هزینه سرور میدید. یک مقدار هزینه کنید و یک سایت خوب با طراحی به روز و منحصر به فرد داشته باشید. اون موقع می بینید که درصد پیشرفتتون از این هم بیشتر خواهد شد.
به کارتون ادامه بدید. امیدوام که موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidesigner
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
یک خسته نباشید ویژه هم به آقای persianmagic .
من کل این تاپیک رو خوندم . تاپیک جالبی بود. کاری به این که ایشون چطور کار می کنن و چرا ارزون میدن سرورهاشون رو ندارم. هر کسی به یک نحوی کار می کنه و سیاست کاری خودش رو داره.
در کل کار هاستینگ و سرور و vps کار پیچیده و سنگینی هست. خیلی استرس داره. باید خیلی اعصاب داشته باشی تا بتونی کلی کاربر رو راضی نگه داره. البته که هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت.
یک پیشنهاد دوستانه : شما که این همه هزینه سرور میدید. یک مقدار هزینه کنید و یک سایت خوب با طراحی به روز و منحصر به فرد داشته باشید. اون موقع می بینید که درصد پیشرفتتون از این هم بیشتر خواهد شد.
به کارتون ادامه بدید. امیدوام که موفق باشید.
با سلام .امیدوارم اگر در حال حاظر سرویس دارید از سرویستون راضی بوده باشید بنده افشار هستم
در مورد پیشنهادتون ازتون تشکر میکنم حق با شماست قالب سایت خیلی وقت هست سفارش داده شده و اماده هست اما متاسفانه با توجه به ترافیک کاری که وجود داره بیشتر از یک هفته هست که نتونستیم روی سایت اوکی کنیم انشااله به زودی فیکس خواهد شد
کاربران دیگه هم اگر در مورد سرویسها و سایر موارد پیشنهادات و انتقاداتی دارند ممنون میشیم به ما اطلاع بدند
ارادتمند :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
با سلام .امیدوارم اگر در حال حاظر سرویس دارید از سرویستون راضی بوده باشید بنده افشار هستم
در مورد پیشنهادتون ازتون تشکر میکنم حق با شماست قالب سایت خیلی وقت هست سفارش داده شده و اماده هست اما متاسفانه با توجه به ترافیک کاری که وجود داره بیشتر از یک هفته هست که نتونستیم روی سایت اوکی کنیم انشااله به زودی فیکس خواهد شد
کاربران دیگه هم اگر در مورد سرویسها و سایر موارد پیشنهادات و انتقاداتی دارند ممنون میشیم به ما اطلاع بدند
ارادتمند :53:
متاسفانه باید بگم که خیر از شما سرویس ندارم. ولی شاید در آینده یکی 2تا vps ازتون بگیرم. فعلا نیازی ندارم.
در کل دیدم دارید زحمت می کشید و خودمم به نحوی با پشتیبانی مردم سرو کار دارم. می فهمم که کار سختی هست. و به همین خاطر گفتم از زحمات شما تشکر کنم.
یک پیشنهاد دیگر: شما که الان چندین سرور از رداستیشن دارید. می تونید از دیتا سنترهای دیگر هم سرور اضافه کنید.
و در آخر باید به اطلاع برسانم که من اصلا این آقا رو نمی شناسم فقط خواستم تشکر کنم. ( مخاطب: کسانی که فکر می کنن اگر یکی از کسی تقدیر کنه دوستشه یا آشناشه )
پیروز باشید.:53: