حدسمون درست بود . از ریسلر کلاب بود
اینم متن مکالمه :
00:31Mayuri A: We will be going to be a part of US entity
00:31Mayuri A: Subsequently, we will not be able to support clients from from Cuba, Iran, North Korea, Sudan and Syria.
نمایش نسخه قابل چاپ
حدسمون درست بود . از ریسلر کلاب بود
اینم متن مکالمه :
00:31Mayuri A: We will be going to be a part of US entity
00:31Mayuri A: Subsequently, we will not be able to support clients from from Cuba, Iran, North Korea, Sudan and Syria.
قرار بود طبق این گفته برای ریسلرها ایمیل بیاد ولی نیومد
You will be signed up for a new Reseller account at Resello and provided with your login credentials by the 21st of October by the Resello team
چرا؟
در تماسی که دیروز با یکی از کارکنان این سایت (ResellerClub) داشتیم حتی ادعا میکرد که وب سایت ResellerClub پس از اجرای برنامه زمانبندی شون از طریق آی پی های ایران در دسترس نخواهد بود .
اون سایت جدیدی هم که معرفی کرده اند حتی قیمتها را نمیدونند چی بزنند چه برسه به اینکه بخواهند سرویس مناسب بدهند
یه چیزی شبیه Godaddy شد.
دوستان با توجه به تحقیقات که کردم
دوستان میگن صبر کنیم که انتقال رو خودشون انجام بدهند
من الان سر در گم هستم که آیا خودشون منتقل میکنند یا اینکه ما باید کاری انجام دهیم
میهن نیک امروز ایمیلی برای کاربرانش فرستاده با این مضمون
********* با توجه به تحریم ایران توسط شرکت دایرکت آی ، لذا اگر دامنه ای از طریق میهن نیک در دایرکت ای ثبت نموده اید هر چه سریعتر نسبت به انتقال آن اقدام نمایید. در صورتی که مایل به انتقال دامنه به رجیسترر آنلاین نیک هستید، می توانید از طریق واحد پشتیبانی در میهن نیک درخواست خود را مطرح نمایید تا دوستان ما در پشتیبانی شما را راهنمایی نمایند.با توجه به تحریم ایران توسط شرکت دایرکت آی ، لذا اگر دامنه ای از طریق میهن نیک در دایرکت ای ثبت نموده اید هر چه سریعتر نسبت به انتقال آن اقدام نمایید. در صورتی که مایل به انتقال دامنه به رجیسترر آنلاین نیک هستید، می توانید از طریق واحد پشتیبانی در میهن نیک درخواست خود را مطرح نمایید تا دوستان ما در پشتیبانی شما را راهنمایی نمایند.*********
به نظرتون ما چه کنیم ؟؟؟؟
ببخشید من وسط این بحثتون یه سوال داشتم.
الان که ریسلر کلاب ایران رو تحریم کرده خب تکلیف اونایی که ساب ریسلر دارن چی میشه؟
یه چیز دیگه آیا بعد از انتقال به شرکتی که خود ریسلر کلاب پیشنهاد داده همه امکانات پنل دامنه ریسلر کلاب را داریم مثلاً محافظت از اطلاعات دامنه یا تعیین ChildName Server برای DNS اختصاصی و یا سیستم ضد ***ی که ریسلر کلاب داشت؟
توی این لینک کامل و با مثال در مورد ساب ریسلرها توضیح داده و روش رو با مثال گفته
Important: Changes in ResellerClub’s Countries of Operation
چه جالب من فکر میکردم فقط ایران تحریمه نمی دونستم همه کشور های زیر تحریم شدن :
Cuba, Iran, North Korea, Sudan, Syria
کوبا، ایران، کره شمالی، سودان، سوریه
ریسلو هنوز whois guard نداره فعلا ولی قراره اضافه بشه به زودی ولی زمانش رو نگفت
دوستان برای ما الآن ابن اتفاق افتاده و بحث هم هیچ فایده ای نداره
بهتره ببینیم چی میشه
لطفا از کانت هاتون تو ریسلرکلاب حتما گزارش گیری کنید قبل از 28ام
احتمالا Domain Lock , ChildName Server هم داره
فقط تنها مشکلی که الآن دارن نداشتن webmoney هست که اونم چون یه نماینده توی روسیه دارن احتمالا اضافه میکنن
اگه وب مانی باشه خیلی خوب مشه