سلام
کسی نیست آموزش ها رو دوباره آپلود کنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی نیست آموزش ها رو دوباره آپلود کنه ؟
فکر کنم آموزش ها خراب شدن کسی نداره بزاره ممنون میشم
ممنون میشم که دوستانی که فایل ها رو دارن قرار بدن
سلام دوستان
من یه آماتور آماتورم یه چندتا سوال دارم لطفا اگه در توانتون هست پاسخ بدید.
فرق بین اصول صفحات وب و
PHP ,MySQL,HTML,CSS,JavaScript چیه برای راه اندازی سایت باید حتما همه اینهارو وارد باشیم لطفا در این زمینه به خاختصار توضیح بدید.اگه بخایم مثلا یه برنامه بنویسیم و از عضویت دوباره از یک آی پی جلوگیری کنیم باید از چه مباحث استفاده کنیم مربوط به مباحث فوق میشود کلا برنامه نویسی PC با موارد فوق فرق داره؟؟؟؟
برای مثلا راه اندازی یه سایت فیلم و عکس و موزیک که فروم هم داشته باشه اگه 10-20 ترابایتم اطلاعات بخایم بریزیم توش باید چه چیزایی بگیریم حتما باید سرور اختصاصی بگیریم،قضیه سرور اختصاصی چیه و هارد سرور با هاستینگ در ارتباطه؟؟؟ اصن کار سرور اختصاصی چیه؟؟؟
آیا تو ایران میشه این سرور و هاست رو گرفت یا حتما باید از خارج از ایران باشه(شنیدم مسافت طولانی تری داره پس باسه ما نمیچربه) هزینه اش چطوریاست؟؟؟
آیا با آی پی ایرانی ها مشکل دارن یعنی تحریم هستیم یا نه؟؟؟(راستی این سایت رو برای ایرانی ها اگه بخایم بزنیم فقط اگه با آی پی ایرانی ها مشکل داشته باشن که دگ هیچی)
اصول صفحات وب در واقع همان اصول و قوانینی است که برای طراحی صفحات وب رعایت میشه که توسط کنسرسیوم w3 ایجاد میشه.
برنامه نویسی وب با برنامه نویسی ویندوز فرق داره به طور مثال شما می بایست برای برنامه نویسی وب از زبان های مخصوص مانند html,php,java script بهره ببرید.
برای حجم های زیاد و همین طور بالا بودن کیفیت می باییست شما یک یا چندین سرور اختصاصی تهیه کنید
سرور اختصاصی در واقع کامپیوتری است که بر روی ان اطلاعات تحت وب بارگذاری و نگهداری میشوند به طور مثال هنگامی که شما در سایت های اپلود مانند رپیدشیر یک فایلی را اپلود می کنید در واقع این فایل بر روی یکی از سرور های رپیدشیر آپلود میشه
به محلی که این سرور ها را نگهداری می کنند دیتاسنتر می گویند.
برای این که هاست داخلی بگیرید بایستی سرور داخل ایران باشه و در ایران هم دیتاسنتر های کوچک و بزرگ زیادی وجود داره .پ
شما سایتی را که می زنید با هیچ ایپی مشکل نخواهد داشت مگر این که خودتون دسترسی ها را کنترل کنید و اونها را تحت تاصیر قرار بدید.
ان شالله به زودی یک اموزش جامع PHP را شروع خواهم کرد برای علاقه مندان به یادگیری این زبان چون جس می کنم جای اموزش این زبان خالی هست در انجمن
میشه زودتر کمک کنید
ممنون میشم خیلی نیاز دارم
سلام .
دوستان لینک ها رو بزارین برای دوستان مستقیم کنم که به صورت همیشگی در دسترس باشن
سلام .
دوستان لینک ها رو بزارین برای دوستان مستقیم کنم که به صورت همیشگی در دسترس باشن
درود بسیار عالی اگر امکانش هست لینک ها رو مستقیم کنید چه در انجمن و یاچه در هاست دانلود
اینطوری خییلی از دوستان دست رسی ندارند الان !
سلام
لطفا لینک هارو قرار بدید :(
لینک مستقیم باشه چه بهتر :(