**: Limit to number of servers per natural or legal person.
منبع این خبری که فرمودید کجاست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
اصلی ترین دلیل تاخیر کمبود سخت افزار هستش
که تا جایی که بنده اطلاع دارم یکی دو هفته ی آینده این مشکل رو حل خواهند کرد
توی این دو روز کسی سرور تحویل گرفته ؟ یکی از سرورهای sbg ما 17 روزه هنوز تحویل ندادند!
23 روز :)
ما تیکت زدیم بعد سه روز جواب دادن تا آخر این هفته تحویل میدن.
با سلام خدمت همه دوستان ... من یه سرور اختصاصی از ovh (نوع EG - 64 که پورت 500 مگ دارد)، خریداری کردم و {12 روز } از تارخ خرید و ثبت سرویس می گذره ... الان مجبور به انتقال سرویسم به چند تا هاست دانلود شدم و به پولش نیاز دارم ...
مشخصات کامل سرویس:
EG - 64 (پورت 500 مگ ، پهنای باند نامحدود و هارد 2*2 ترا) - این هم لینک مشخصات کاملش از سایت ovh :
EG 64G Reloaded - OVH
قیمت این سرویس 100 یورو می باشد که به امروز تقریبا 490 تومان می شود ولی من تخفیف هم میدم (با این که 2 تا 3 روز دیگه حداکثر سرور رو تحویلتون میدن) ، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت خرید به شماره تماس 09359470035 تماس بگیرید ...
نه داستان ساسپند چیزه دیگه ایه من سرورمو کنسل کردم و آفر جدید سفارش دادم تو این مدتم که سرورو تحویل بدن از سرور واستم که سرورو برام سفارش داده استفاده کردم
دامنه های آی آر ساسپند میکردن پشتیبانمم که 2روز یک بار تیکت جواب میداد و کار یک دقیقه ای رو تو 48 ساعت انجام میدادن
بعد قرار شد بریم رو سرور کانادای خودشون که الان 5-6 روز هست میخوان سی پنل به سی پنل 50 مگابایت انتقال بدن !!!!!!!
واقعا به من خسارت زیادی وارد شده بخدا گریم داره در میاد
نه تلفن جواب میدن نه تیکت
سرور های kimsufi چقدر تغییر قیمیت داشته ؟