پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
منتظر پاسخ ادمین این تاپیک هستم ... تا پاسخ نهایی رو بدند .. و شما هم متوجه بشی ...
در غیر این صورت دوست عزیز Saman DL عزیز که اجازه به خودت میدی تفکر های پوچ خودتو در غالب ... (3 نقطه) در مورد شخصیت دیگران بیان کنی که از خود کلمات بدتر هست ؛ توضیح ماجرا را میدم و ببینم اون موقع اجازه توهین به دیگران رو به خودتون میدید ؟!
--
امیدوارم نتیجه نهایی مثبت باشد و پاسخ داده شده در پرتال سخنی بیش نباشد .. در غیر این صورت ناراحتی و دلخوری بدی را در پی خواهد داشت ...
=====
چند و چون ماجرا در امتداد پاسخ تیکت در پرتال گفته خواهد شد !
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
ویرایش شد...
برای حمایت از لایو سرور.
من تعجب میکنم واقعا ... حداقل پاسخگو باشید ... !
علیرغم حضورتون در فروم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
من ......
....
دوست عزیز نحوه بیان هرکس شخصیت اون شخص رو نشان میده.
وقتی سایت ناسا رو هم از 12 تا سرور مختلف ddos کنند سایت اونجا هم حتی برای چند ثانیه از دسترس خارج میشه حال ما جای خود داریم.
بدخواه زیاد است دوست عزیز عکس تهدید هارو هم گذاشتم در ئست های قبل.
به علت حجم کاری بالا هم نمتونم زیاد به انجمن سر بزنم !
این اقا دیگه واقعا باید بگم کلاه برداری کردن
به بنده زنگ زدن گفتن اگر اطلاعاتون مهم نیست برای فردا بهتون یه سرور مجازی میدم
الان نزدیک به 7-8 روز هست که اصلا هیچ خبری نشده
خوب میشه بگید معنی این کار یعنی چی ؟:-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهر
این...
اقای محترم با شما این اخرین باری است که شما رو اقا خطاب میکنم.
یک دفعه دیگه فقط یکدفعه دیگه تهمت کلاه برداری بزنید و به خدای احد واحد ازتون شکایت میکنم و دنبال پروندتون می افتم . چون ابرو حیثیتو اعتبار ما یکم شبه به دست نیومده ...
این کار رو هم با یوزر دیگه ای که تهمت میزد کردم میتونید سوال کنید ایشون رو به دادگاه کشوندم.. پس مواضب حرف زدنتون باشید
من که بعید میدونم یوزر ما باشید اگر هم هستید تیکتی زدید بی پاسخ بوده مدرک ارایه بدید ما اصلا از تلفن به کسی جواب نمدیدیم مبنی بر ارایه یا ادم ارایه سرویس وگرنه بی جا میفرمایید تاپیک میزنید به مدیران گزارش خواهد شد حتما.
هیچ تیکتی مبنی بر جا موندن سرویس نبوده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
اقای محترم با شما این اخرین باری است که شما رو اقا خطاب میکنم.
یک دفعه دیگه فقط یکدفعه دیگه تهمت کلاه برداری بزنید و به خدای احد واحد ازتون شکایت میکنم و دنبال پروندتون می افتم . چون ابرو حیثیتو اعتبار ما یکم شبه به دست نیومده ...
این کار رو هم با یوزر دیگه ای که تهمت میزد کردم میتونید سوال کنید ایشون رو به دادگاه کشوندم.. پس مواضب حرف زدنتون باشید
من که بعید میدونم یوزر ما باشید اگر هم هستید تیکتی زدید بی پاسخ بوده مدرک ارایه بدید ما اصلا از تلفن به کسی جواب نمدیدیم مبنی بر ارایه یا ادم ارایه سرویس وگرنه بی جا میفرمایید تاپیک میزنید به مدیران گزارش خواهد شد حتما.
هیچ تیکتی مبنی بر جا موندن سرویس نبوده است.
آره شما بدون هیچ فوت وقتی این کار رو بکن
دوما چون اینجا امکان ویرایش پست هست شما یه چندتا شات از این پست ها بگیر واسه اسناد و مدارک
اقای محترم که شما فقط دم از شکایت میزنی
مگه بنده با شما صحبت تلفنی نداشتم؟
قرار شد بعد از کمتر 24 ساعت به بنده یک سرور خام تحویل بدید چون بهتون گفتم اطلاعات سرور برام مهم نیست
الان از اون 24 ساعت 2 هفته داره میگذره و هیچ کاری نکردید پس چرا فقط بلدید بگید شکایت میکنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهر
اقای محترم
دوست عزیز:
1- ابرو یک شخص یا شرکت توپ بازی نیست که هر موقع بخواید به هر طرف شوت کنید پس در صحبت کرد هاتون دقت کنید.
2- تنها پل ارتباطی ما تیکت از طریق سایت است اگر تیکتی دادید و بدون جواب مانده حق با شماست در غیر اینصورت مقصر تنها خودتون هستید.
3- شماره های تماس فقط و فقط برای مواقع ضروری میباشد .
4 - این تاپیک محل پشتیبانی فنی نیست بار ها گفته شده عزیزان برای پیگیری فقط از طریق تیکیت اقدام کنید.
کم کاری خود رو بر گردن دیگران نیاندازید و موقع صحبت حواستون رو جمع کنید چه حرفی و به چه کسی میزنید.
همانطور که پ.خ شد هم تیکیت دهید هم شماره تماستون رو قید کنید تا ببینم مشکل شما چه است.
عرض ادب و خسته نباشید
یک انتقاد دارم اونم اینکه لطفا یا ساعات پشتیبانی ر تغییر بدید چون الان از صبح منتظر شما هستیم که سرور مشکل داره اما هنوز خبری از شما نیست
و یا اینکه یک همکار اضافه کنید