بله مشکل که همیشه هست تو همه ی کار ها
انشالله که حل میشه دم عیدی هم شما خاطره بدی از یوزرهاتون نداشته باشی هم ما از شما
بهتره که مشکلات رو ارومتر و بدون بی احترامی حل کنیم دعوا و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله که حل میشه دم عیدی هم شما خاطره بدی از یوزرهاتون نداشته باشی هم ما از شما
بهتره که مشکلات رو ارومتر و بدون بی احترامی حل کنیم دعوا و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه
نوع نگاه شما به مشکلات خیلی مناسب هستنقل قول:
مشکلات در این کار همیشه بوده حتی بزرگترین سرویس دهنده ها و هست
باید کاربر یکم صبرشو بیشتر بکنه تا سرویس دهنده بتونه اون مشکلی که تو سرویس کاربر دیده میشه رو حل کنه
تعداد کمی ای پی موجود هست -کاربرانی که قصد خرید دارن اقدام کنند
آقایون خواهش میکنم اینجوری قضاوت نکنید....
این سرویس بیشتر از نهایتا 3-4 مگابایت نمیده
کلا پورت 1 در همین حد بیشتر نیست
خواهش میکنم توقع زیادی نداشته باشید
فروشنده هم در مورد سرعت اینترنت سرویس ادعایی نکرده...
خیر دوست گرامی لوکال نیست ، یعنی من عادت ندارم دروغ به کسی بگم ، اون لینک دانلود تک فایل هست این عکس هم که میذارم دانلود همزمان 3 فایل هست
من از سرویس های دیگه این دوستمون اطلاعی ندارم ، من فقط سرویس ویژه 10 تومنی ایشون رو میگم قابل استفاده نیست
فایل پیوست 11993
سلام علیکم
سال 1392 رابه تمام کاربران وب هاستینگ تالک و مدیران محترم تبریک عرض می کنم و سال خوبی را همراه با سلامتی و شادی برای تک تک همه عزیزان از خداوند منان طلب می کنم
به استحظار علاقه مندان که قصد خرید سرویس را در اینده نزدیک دارند میرسانم تعداد بسیار کمی ای پی موجود هست
موفق باشید
اینکار ایشون اصلا درست نیست که فکر بقیه رو نمیکنن. و این قضیه خیلی دور هست از انصاف. و نامردی ای حساب میشه.
شما فکر یک ادمی هم بکنید که داره ماهی سیصد و خورده ای پول سرورشو میده . و فقط خواهشا فکر خودتون نباشید.
شما که قدیمی هستید حداقل درک کنید مسائل رو خواهشا. زشته . بازار رو الان خراب کردین با این کارتون من با این کارتون مخالفم. اما سرویس هاشون
خوب هست.
ممنون از نظر سازنده ای که داریننقل قول:
اینکار ایشون اصلا درست نیست که فکر بقیه رو نمیکنن. و این قضیه خیلی دور هست از انصاف. و نامردی ای حساب میشه.
شما فکر یک ادمی هم بکنید که داره ماهی سیصد و خورده ای پول سرورشو میده . و فقط خواهشا فکر خودتون نباشید.
شما که قدیمی هستید حداقل درک کنید مسائل رو خواهشا. زشته . بازار رو الان خراب کردین با این کارتون من با این کارتون مخالفم. اما سرویس هاشون
خوب هست.