پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
24 ساعت بیشتر شد هنوز سرور تحویل نگرفتیم کی تحویل می گیریم ؟
سلام
سرور به دستمون ۲ساعت هست رسیده
تیکت بدید تو اولیویت بزارمتون
دوستان تا جمعه کمی پشتیبانی با تاخیر هست دیکه خودتون دلیلش رو میدونید
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
بنده تیکت کردم.
ممنون میشم زودتر آماده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
24 ساعت بیشتر شد هنوز سرور تحویل نگرفتیم کی تحویل می گیریم ؟
یواش یواش عادت میکنید
متاسفانه مدیران وب هاستینگ تالک حرف های حساب و نارضایتی ها رو پاک میکنن و اجازه نمیدن تا همه درست و منطقی سرویسی که قراره بخرن رو سبک و سنگین کنن!!!
به هر حال امیدوارم گول نخورید اگر هم خوردید خلایق هرچه لایق
امشب سفارشات همه دوستان تحویل داده میشه
پوزش بابت تاخیر
در حال حاضر از رداستیشن آفر دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID88
در حال حاضر از رداستیشن آفر دارید؟
سلام
تا ۴۸ ساعت اینده پس از تحویل سفارش ها موجودی ها توی سایت زده میشه
خواستم بپرسم فرانسه رو تحویل گرفتین؟ سفارش بدیم تا کی آماده میشه؟
جریان این کد تخفیف چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
خواستم بپرسم فرانسه رو تحویل گرفتین؟ سفارش بدیم تا کی آماده میشه؟
فرانسه۴۸ ساعت دیگه تحویل داده میشه
تحویل دادید ولی سیستم عامل اشتباه نصب کردید ویندوز 2003 هست که من میکروتیک درخواست کردم سایت هم اعلام کردم لطفا این رو اوکی کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
تحویل دادید ولی سیستم عامل اشتباه نصب کردید ویندوز 2003 هست که من میکروتیک درخواست کردم سایت هم اعلام کردم لطفا این رو اوکی کنید .
اینجا پشتیبانی نیست دوست عزیز
لطفا این رو درک کنید
اگرقراربود اینجا پشتیبانی باشه الان این تاپیک بالا ۲۰۰۰ صفحه بود
لطفا اینجا پستی بابت پشتیبانی ندید و از داخل سایت پیگیر باشید