پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
فروش از انگلیستان امریکا المان کانادا ادامه دارد
3 سرور انگلیس دیگه هم سفارش دادیم سفارشون واقعا با کیفیت هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
3 سرور انگلیس دیگه هم سفارش دادیم سفارشون واقعا با کیفیت هست .
سفارش هامون واقعا عالیه ؟؟:d
ممنون هر 3 تا سرور کانفینگ و ارسال شد.کمتر از 1 ساعت
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
سفارش هامون واقعا عالیه ؟؟:d
ممنون هر 3 تا سرور کانفینگ و ارسال شد.کمتر از 1 ساعت
موفق باشید
تایید می شه 3 سرور را با سرعت به قول دوستان " خارق العاده " تحویل دادن ممنون ازشون از کیفیت سرور ها راضی هستیم نسبت به وی پی اس فارسی و پشتیبانی خوبی هم دارن
سرور با رم 4 گیگ و سی پی یو قوی هم می دین ؟ 4 هسته 3ghz ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
سرور با رم 4 گیگ و سی پی یو قوی هم می دین ؟ 4 هسته 3ghz ؟
بله برای قیمت تیکت کنید ! یا پی ام بدید در یاهو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
تایید می شه 3 سرور را با سرعت به قول دوستان " خارق العاده " تحویل دادن ممنون ازشون از کیفیت سرور ها راضی هستیم نسبت به وی پی اس فارسی و پشتیبانی خوبی هم دارن
ممنون از سفارش شما .این شالله همیشه سرور های ما و پشتیبانی ما باعث رضایتمندی شما باشه و این رضایتمندی پایدار باشد
سلام دوست عزیز که افر دادی من نمیدونم به شما توهین میشه یا ن ولی مخواستم یک سوال بپرم تضنمی مکنید که من ان اقای که این تایپیک رو زده برای منم که سفارشمنم مشکلی پش نیاد:61:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/75179/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
سلام دوست عزیز که افر دادی من نمیدونم به شما توهین میشه یا ن ولی مخواستم یک سوال بپرم تضنمی مکنید که من ان اقای که این تایپیک رو زده برای منم که سفارشمنم مشکلی پش نیاد:61:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/75179/
خودتون قضاوت کنید !!!
این همه نطر مثبت تو این تاپپیک !
این همه باز اومدن اونجا گفتند ولی 1 نفر بیاد همچین حرفی بزنه حق با ایشونه یا این همه کاربر با ما؟
ایشون لایسنس سفارش دادند همونطور که اونجا گفتند و چون ت عید و روز تعطیل بود و لایسنس هم معمولا دیر میدن دیر تحویل گرفتن شاکی بودن اون موقع همین.
بعدشم لایسنس رو دادیم سرورشون مشکل داشت داشتیم درست صحبت میکردیم باهاشون اومدند گفتند اقا کار نمیکنه و فلان چنان توئین کردن که ما تصمیم گرفتیم جواب ندیم بهتره.
خودشون بهتر میدونن
حق انتخاب با شماست.