2 فایل پیوست
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
تهمت ناروا نزنید جناب بنده هم روی انگلستان سرور دارم و سرور قطع نشده و بسیار هم راضی هستم.
یه شرکت هم میخواد خوب کار کنه شماها با تهمت ها و حرف های ناروا میخواید خرابش کنید...
بنده تهمت ناروا زدم ؟!!!!
الان ساعت 5.18 دقیقه به وقت تهران هستش و پینگ از سایت خود ایشون و سرور من
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...reenshot-1-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...reenshot-3-png
بهتره من رو تهدید نکنید شما اپتایمت اوکی باشه بقیش پیشکش این 3ومین بازه اینجور میشه تا ببینیم خدا چی میخواد
حتما داون شدم سایت هم به خاطر مصرف بالای من بوده؟!!!!!!
شما لطف کن از میزان مصرف بنده یه عکس بذار ببینم این مصرف من چجوری بوده که خودم خبر نداشتم
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
دوست محترم ... در بابت سایت چون رو قالب جدید داشت کار میشد چند ساعتی در دسترس نبود ولی این و مسله با سرور مجازی شما کاملا مغایرت دارد .. چندین بار اعلام شده در سایت تیکت بدین ولی شما اقدام نکردین پس جای گله نمیمونه مصرف سی پی یو شما بالا بره بنده سرور شما رو قطع میکنم... چون نمیتونم به خاطر یوزری بی مسولیتی مثل شما که حتی حاضر نیست دلیل قطعی سرور رو از پشتیبانی ما سوال کنه دیگر یوزر ها رو تحت فشار قرار بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
دوست محترم ... در بابت سایت چون رو قالب جدید داشت کار میشد چند ساعتی در دسترس نبود ولی این و مسله با سرور مجازی شما کاملا مغایرت دارد .. چندین بار اعلام شده در سایت تیکت بدین ولی شما اقدام نکردین پس جای گله نمیمونه مصرف سی پی یو شما بالا بره بنده سرور شما رو قطع میکنم... چون نمیتونم به خاطر یوزری بی مسولیتی مثل شما که حتی حاضر نیست دلیل قطعی سرور رو از پشتیبانی ما سوال کنه دیگر یوزر ها رو تحت فشار قرار بدم.
حتما دیزاینر ساعت 5 شب دقیقا با قطعی سرور من داشت روش کار میکرد!!!!! .گیرمم رو قالب کار کنه سایت که داون نمیشه خیلی خیلی بشه پرمیشن رو از حالت دسترسی 777 در میاره .آی پی که داون نمیشه در ضمن سایتت در دسترس نبود که من بیام تیکت کنم.
خلاصه ی مطلب : ما دیگه کاری به سرور شما نداریم شما هم موظفی تا تاریخ سررسید سرور رو روشن نگه دارید.
موفق باشید
راستی یادم رفت بگم از ip رنج 200 تا 210 همگی داون بودن یدم رفت عکس بگیرم حسش نبود حتما دلیل اونا هم مصرف بالای من بوده !!! توی عمرم با این همه سرویس دهنده کار کردم اینجوری نگفتن بار دیگه با مدرک و عکس از پنل حرف میزنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
حتما دیزاینر ساعت 5 شب دقیقا با قطعی سرور من داشت روش کار....
عزیز تا اینجا کار با شما کاملا مودبانه رفتار کردیم.... تا زمانی که تو سایت تیکت نزنید ما هیچگونه تعهدی نداریم به شما و موقعی هم که مصرفتون بره بالا سرور رو اف میکنیم...
شما وقتی از ما سرویس گرفتی قوانین مارو هم قبول کردید...
اقای محترم بنده 100000 بار گفتم و میگم تیکتی از شما مبنی بر قطعی رور نداریم تو سایت و ثبت نشده... اینجا جای پشتیبانی نیست... متاسفم...
اگه میخواین مشکلتون حل شه... تو سایت تیکت بزنید از کجا ما بدونیم شما کدوم یوزر هستی شایدم یوزر ما نیستی فقط میخواید تاپیک مارو منحرف کنید.
به هر حال بنده منتظر تیکت شما هستم....خدا رو هم شاکریم که تا اینجای کار یوزر های خوبمون از ما رازین و وقتی تیکت میدن مشکلشون حل میشه...شما بدون تیکت انتطاری از ما نداشته باشید..
موفق باشید.:53:
با عرض سلام....
این مسله به بنده ربطی نداره ولی باید برای روشن کردن افکار عمومی بگم... جناب alfa vps بنده از کولو سرور سرویس دارم برای مشتریانم... هم انگلستان هم امریکا و هم المان خیلی عالی هستند من که قطعی ندیدم... این تهمت شما ناروا در این تاپیک تنها کسی که میاد و همش میگه سرور قطعه شما هستین یعنی به نظرتون تو این 17 صفحه که همگی یا حد اقل 80% مشتریان ایشون هستم بینشون 5 نفر هم پیدا نمیشه که از انگلیس سرویس داشته باشند؟ پس چرا همش شما میگی سرورت قطعه... درست نیست یه شرکتی که خوب کار میکنه رو با حرفاتون به گند بکشید.. شرکتی که خوبه میگن خوبند رو میگن خوبه شرکتی که بد هم باشه مردم میگن بده... ولی شما نمیدونم چه قصدی دارید...
پوزش میخوام فقط میخواستم یه سری مسایل رو روشن کنم.
تاریخ عضویتJan 2013نوشته ها2تشکر0تشکر شده 0 بار در 0 پست
الان خیلی خوب شده هیچ قطعی نداره ما که راضییم
سرور انگلیس دارین؟
آیپی تست میدین که پینگ سروروتون رو چک کنم
هارد 200 میخواهم با دو گیگ رم
آپتایم خیلی برام مهم هستش:65:
حتی 1 ساعت هم نباید سرور غیر فعال بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
الان خیلی خوب شده هیچ قطعی نداره ما که راضییم
سرور انگلیس دارین؟
بله موجوده..