پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AFRAMOBILE
گفتم که دیروز
سرعت دانلود و هاردش فوق العاده هستش
یکی از بهترین سرور هایی که تا حالا داشتم ،
با اینکه اولش زیاد چشمم آب نمیخورد این سرور هم سرعت دانلود خوبی داشته باشه ، ولی وقتی تحویل گرفتم کاملا راضیم کرد اینقدر که سرعتش خوب بود
و از همه مهمتر سرعت هاردش هست که خیلی خیلی بالاست و وقتی یه فایل حجیم دانلود میکنی خیلی سریع روی هارد ذخیره میشه
خیلی ممنون :x
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
چشم صاحب تاپیک رو دور دیدید مذاکره میکنید؟ :71:
دوستان عزیز کمی صبور باشید داریم سفارش ها رو یکی یکی تحویل میدیم . عجله نکنید که با حوصله و بدون مشکل سفارش ها تحویل داده بشه .
پیشاپیش از همکاری شما سپاس گذارم .
50% سفارشات تا به این لحظه تحویل داده شدند .
سلام دوست عزیزم
ممنونم.برای منم اومد.میشه یک لحظه لطفا تشریف بیارید توی یاهو
ممنونم
Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
سلام دوست عزیزم
ممنونم.برای منم اومد.میشه یک لحظه لطفا تشریف بیارید توی یاهو
ممنونم
مبارک باشه ، برو حالشو ببر از سرعت سرور
آقا ماله مثله اینکه دیشب ردیف شد الان که رفتم توش نابود شدم. یعنی واقعا بی نظیر بود
هر کی از ایشون نخره از دستش رفته
خیلی ممنون:x
فقط میتونم بگم حرف نداره. بهترین سروری هست که تاحالا داشتم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
فقط میتونم بگم حرف نداره. بهترین سروری هست که تاحالا داشتم!
اینقدر دوستان گفنتد دلمون اب شد ولی حیف یه بابایی پول ما رو خورده نمیتونیم فعلا از ایت دوستمون سرور بگیریم خدا کنه تا پول دستمون بیغته از این افر یزی باقی بمونه