پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
آفا شایان تایید میشن,تا به حال نشده به حرفی که زدن عمل نکنن :)
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
سلام
تحویل زودتر از دوشنبه نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisa
سلام
تحویل زودتر از دوشنبه نمیشه
سلام
سرور امشب سفارش داده میشه
با توجه به اینکه فردا جمعه هست و دیتاسنتر تا 2شنبه تعطیل هست فکر نکنم امکانش باشه
اگر دیتاسنتر سرور رو زودتر تحویل بده ماهم سفارش هارو زودتر تحویل میدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرور امشب سفارش داده میشه
با توجه به اینکه فردا جمعه هست و دیتاسنتر تا 2شنبه تعطیل هست فکر نکنم امکانش باشه
اگر دیتاسنتر سرور رو زودتر تحویل بده ماهم سفارش هارو زودتر تحویل میدیم
دوست گرامی فکر کنم شما بهتر باشه یکم روی تقویم های روزهای تعطیل ایران و اروپا رو بیشتر مطالعه کنید...!
فردا روز جمعه ما هست نه اروپا.روز یکشنبه میشه روز جمعه دیتاسنتر نه فردا...!
نکنه شما فکر میکنید در انگلیس هم تاسوعا و عاشورا هست و تعطیل کردند؟!
واقعا که جای تعجب داره...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
دوست گرامی فکر کنم شما بهتر باشه یکم روی تقویم های روزهای تعطیل ایران و اروپا رو بیشتر مطالعه کنید...!
فردا روز جمعه ما هست نه اروپا.روز یکشنبه میشه روز جمعه دیتاسنتر نه فردا...!
نکنه شما فکر میکنید در انگلیس هم تاسوعا و عاشورا هست و تعطیل کردند؟!
واقعا که جای تعجب داره...!
دوست عزیز
من از شما بهتر میدونم چه روزی تعطیل هست و چه روزی تعطیل نیست توی اروپا
توی 1سالی که به صورت مستقیم دارم با این دیتاسنتر کار میکنم همیشه تحویل سرور ها به صورت زیر بوده
سفارش های 2شنبه تا 5شنبه قبل 12 صبح فردای ان روز تحویل داده میشه ( سفارش هایی که توی ساعت کاری اون روز دیتاسنتر باشه )
سفارش های جمعه به بعد همگی ساعت 12 صبح 2شنبه تحویل داده میشه
منبع : http://www.redstation.com/dedicated_servers_faq.html
لطفا سعی نکنید تاپیک رو به انحراف بکشید
با توجه به این که همکاران خیلی سعی دارند تاپیک رو به انحراف بکشند به 10 عدد سفارش که از الان بیاد 100 گیگ هارد رایگان داده میشود
در مجموع 160 گیگ خواهید داشت ( البته روی درایو های sas)
با تشکر
دوست عزیز با توجه به برنامه زمان بندیه سرورها در این دیتا سنتر حق با جناب عسگرپور هست :
Redstation UK - Dedicated Servers: FAQ
لطفا کمی توجه کنید.
قیمت ها بعد 6 ماه یعنی ماه 7 ام هم ثابته؟ یا اینکه تغییر سرور دارید به آفر جدید دیتاسنتر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
قیمت ها بعد 6 ماه یعنی ماه 7 ام هم ثابته؟ یا اینکه تغییر سرور دارید به آفر جدید دیتاسنتر؟
سلام
به 1 چیز بستگی داره که ثابت میمونه یا نه
اونم این هست اگر ارز بیاد پایین و جوری باشه ضرر نداشته باشه قیمت ثابت هست
در غیر این صورت بعد 6ماه قیمت 2برابر میشود
تغییر نمیدیم سرور رو چون دیگه از این قوی تر به کار نمیاد :دی
بحث اضافی نکنید خداییش آقا شایان کارش درسته تایید میشنه و حرفی که میزنه همونه دیگه بحث الکی رو دنبال نکنید .
سلام.من الان سفارش دادم.هارد160 میشه؟اگه هارد ssdبخوایم چیکار باید کرد؟
هزینه ip اضافی چغدر هستش و از چند تا رنج میتونید ip بدید؟
هزینه و تعداد ریبویلد مجاز در هر ماه؟