پاسخ : درخواست شماره مدیر shetab.biz
ماله منم واریز شد دستشون درد نکنه ، دوستان ایشون فکر نکنم قصو خوردن پول کسی رو داشته باشه فقط کم کاری میکنند حالا خودشون باین دلیلشو بگن و توضیح بدن که دل بچه ها در بیارن امروز دیدم کلا انلاین بودن و مشغول واریز کردن وجه دوستان
من قبل از اینم پول زیادی پیش ایشون داشتم و واقعا تا مرز 85 درصد بیخیالش شده بودم ولی لیشون تمام و کامل واریز کردن
امیدوارم که بیشتر به سیاتشون برسن و کم کم اعتماد دوستان رو بدست بیارن
با سپاس
پاسخ : مدیر سامانه پرداخت امن بازارچه خرید ایرانیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mna135
با سلام
به زودی درگاه با کیفیت وبا قدرت وحمایت بانک پاسارگاد و پرداخت امن پاسارگاد قرار راه اندازی بشه که پرداخت آنون بعد کسر درصد بعد از گذشت سه روز واریز خواهد داشت این سامانه مجهز است به کلیه درگاه بانکی ودارایی نماد اعتماد میباشد وامکانات پرداختی زیادی دارد ( امکان پرداخت از طریق تلفن بانک - اس ام اس بانک - دستگاه های pos و حتی دستگاه های عابر بانک واز طریق اینترنت ) دارایی فاکتور وشماره شناسه پرداخت میباشد .
درگاه های این سامانه( بانک ملت - پارسیان - ملی - سپه - تجارت - صادرات - اقتصاد نوین -سامان - پرداخت امن پاسارگاد - پاسارگاد - سرمایه ) میباشدد
اینجا همه به فکر خودشون هستن :^o
دوستان
من از شتاب درگاه داشتم
الان هم از جی پال درگاه دارم
بهتر هستش که با این اوضاع هرچه زودتر درگاه دیگر تهیه کنیم
با این کل کلی که بین این دو یعنی جی پال و شتاب میبینم بی شک باز هم از این مشکلات خواهد بود
من که همین الان کلا جی پال رو حذف کردم
حاضرم چند روز از فروش سایت بزنم اما بگردم جای دیگه درگاه تهیه کنم
پیشنهاد من به شما این هستش که از این اتفاقات درس بگیرید
یک اشتباه رو 2 بار تکرار نکنید
البته من تا الان هیچ مشکلی با اقای عادل نداشتم همیشه هم پرداخت های ایشون به موقع بوده
درگاه شتاب هم تا اون موقعی که من استفاده میکردم مشکلی نداشت بعد ها از دوستان شنیدم که به مشکل خوردند
تصمیم گیری با خودتونه
یا حق
باز اين پرداخت ها چي شدx-(شيتونه ميگه 10 تومن خرج كنم برم خرشو بگيرمx-(
چرا تسویه نمیکنن؟
من 860 تومن طلب دارم و 4 روز پیش جواب داد که پرداخت میکنم ولی هنوز رفته که پرداخت کته...
برا کیا پرداخت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام برای ما پرداخت شده
اما بدونید من با مدیریت صحبت کردم پرداخت ها حداقل یک هفته طول میکشه
نمیدونم چرا پس برای ما هنوز واریز نشده پس
برای ساخت یک سایت درگاه دهی باید چه کار کرد؟
يه ريال هم از پول من هنوز واريز نشده انتظار داره كاربراش وصل كنن درگاه رو حداقل اين ايميل رو وقتي ميزدي كه همه حساب ها رو تصويه كرده باشي:-|
پول من تصویه شد!
شتاب بدیش اینکه سیستمش اتوماتیک نیست برعکس جی پال! اصلا کارمزد مشخصی نداره! همینطوری 1500 هم کم میکنه جدا از کارمزد!!