دوستان اصلا نبايد تماس بگيريم
والا بخدا هرموقع من تماس گرفتم گفته دستگاه مودم رو ريست كنيد تنظيمات رو دوباره وارد كنيد درست ميشه !
بگي اين مشكل منو داري - سرعتت كمه - قعطي داره در هر صورت راه حل تمامي مشكل ها ريست كردن دستگاه هست !
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اصلا نبايد تماس بگيريم
والا بخدا هرموقع من تماس گرفتم گفته دستگاه مودم رو ريست كنيد تنظيمات رو دوباره وارد كنيد درست ميشه !
بگي اين مشكل منو داري - سرعتت كمه - قعطي داره در هر صورت راه حل تمامي مشكل ها ريست كردن دستگاه هست !
بعد از 9 سال تجربه استفاده از نت و وب بهترین اکانت استفاده از نتی که گرفتم از مخابرات بوده! جدای فضاسازی شرکتهای خصوصی که نمیتونن با مخابرات رقابت بکنن (دلیلش هم طمع خود pap ها هست!) بعضی نواقص داره مثل پشتیبانی نه چندان قوی ولی در مقایسه با هزینه سر سام اوری که شرکتهای خصوصی دریافت میکنن فعلا بهترین کیفیت نسبت به هزینه متعلق به شرکت مخابرات هست.
اینو از پست خودم نقل قول کردم چند روز بعد از این پست رفتم به 512 ارتقاء دادم با کارت دانشجویی قبول کردن - الان سرعت دانلودم بین 50 تا 70 - بدون قطعی - ماهیانه 21 هزارتومن - فقط محض اطلاع دوستانی که میخوان از مخابرات بگیرم این پست رو گذاشتم - به نظر من مخابرات خوبه قطعی اصلا ندارهنقل قول:
128 مخابرات - > سرعت دانلود بین 10 تا 17 اصلا هم از این رنج تکون نمیخوره کم میشه ولی یه بیت هم از 17 بیشتر نمیشه !
اینترنت مخابرات مشکل خاصی ندارد ! ترافیک نامحدود با تعرفه های ناچیز از مزیت های این شرکت می باشد !
نقطه ضعف سرویس مخابرات = پشتیبانی ضعیف
اگه از اصفهان هم نا محدود بود توپ میشد
شما چه حالی میکیند
سلام
قابل توجه اونایی که از تهران هستند و راضی نیستند:
ماهیانه 9900 تومان دارید پول میدید توقع دارید بیلیت رفت و برگشت سفر به لندن هم روش بدن ؟
خوب این هزینه که میدید فقط در ISP های دیگه پول 1گیگ ترافیکه
راه حل:
شما کمی کانفیگ مودم و کش مورور گر و طریقه آی پی ست کردن دستی و دستور ping را بلد باشی به مشکل نمی خوری !
ضمنا می تونید همزمان 2 تا ADSL بگیرید یکی از یک شرکت خوب یکی از مخابرات
وقتی مخابرات مشکل پیدا کرد از اون یکی ADSL استفاده کنید !
ضمنا دانلود ها را هم با مخابرات انجام بدید چون رایگانه !
به جای این که در شرکت های خصوصی ترافیک بخرید 2 تا ADSL بگیرید
بنده از مخابرات به عنوان شخص حقیق 2048 یا همون 2مگ دریافت کردم با سرعت دانلود 290 :67: البته 290 نبود یه سری کارا انجام شد تا اینقدرش کردن :109:
ولی الان مشکل کمبود پهنای باند دارن و همچنین وقتی تماس میگیرم بنده خدا هم حق داره یه پشتیبان بیشتر نیست میگه بخدا از تهران محدود میکنن ما پهنای باندمون اینقدر دیگه داغون نیست ( تو حالت رایگان ) در روز هم نوسان داره تا 330 میزنه اما ثابت 290 هست
خوبه نسبت به قیمتش اما مشکلات زیر ساختا و یه جورایی چه طور بگم نمیخوان که بدن :d وگرنه میتونن :109:
با سلام
دوستان ما از مخابرات استان گلستان سرویس میگیریم مشکل دارن ولی از نظر من برای کسی که فقط واسه دانلود استفاده میکنه واقعا خوبه نسبت به شرکت های خصوصی