نمایش نسخه قابل چاپ
یزده و یه دونه بارونش :d
نقل قول: نوشته اصلی توسط iranoptic گوگل گفته:-p فکر کردم یه وسیله made in china پیش بینی میکنه ! آفرین به گوکل !
نقل قول: نوشته اصلی توسط Sajad یزده و یه دونه بارونش :d یعنی چی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط online24 فکر کردم یه وسیله made in china پیش بینی میکنه ! آفرین به گوکل ! چین همه چی زده تا حالا غیر از چیز !!
نقل قول: نوشته اصلی توسط iranoptic یعنی چی؟ یعنی بارون اومد شدید...:105: حال کردم به موقع بود.... در اتاق رو باز گذاشتم کلی حال کردم...:53: همین الان تموم شد.... :-$
نقل قول: نوشته اصلی توسط sajad یعنی بارون اومد شدید...:105: حال کردم به موقع بود.... در اتاق رو باز گذاشتم کلی حال کردم...:53: همین الان تموم شد.... :-$ بوشهر هم یه خبر هایی هست
نقل قول: نوشته اصلی توسط sajad یعنی بارون اومد شدید...:105: حال کردم به موقع بود.... در اتاق رو باز گذاشتم کلی حال کردم...:53: همین الان تموم شد.... :-$ چند ساله بارون اینطوری ندیدید ؟ :دی قزوین ct که همه تا زانو تو آب بودیم ... + تگرگ یکی اینقدر (چقدر؟)
نقل قول: نوشته اصلی توسط online24 چند ساله بارون اینطوری ندیدید ؟ :دی قزوین ct که همه تا زانو تو آب بودیم ... + تگرگ یکی اینقدر (چقدر؟) این دومین بارونه پاییزه امساله تو ولایت ما...
نقل قول: نوشته اصلی توسط online24 چند ساله بارون اینطوری ندیدید ؟ :دی قزوین ct که همه تا زانو تو آب بودیم ... + تگرگ یکی اینقدر (چقدر؟) امسال خدا رو شکر میگن تر سالیه...
نقل قول: نوشته اصلی توسط iranoptic این دومین بارونه پاییزه امساله تو ولایت ما... تو ولایت ما هم به غیر از دو سه باری که نشتی داشت و چند تا چکه ریخت این اولیش بود....