پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر (تضمین کیفیت از طرف روبینا سرور)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadm2
سلام سرعت دانلود و آپلود پنل 2 سرور معمولی رو بگین لتفا
با سلام
سرعت در کل سرور محدود نیست.
سرعت دانلود از لینک معتبر ماکروسافت در این صفحه موجود هست تصاویر : www.webhostingtalk.ir/f15/45433/index4.html
بر اساس پردازنده شما بستگی داره چه قدر بکشه
روی سرور 256 با 200 پردازشگر که سرعت روی 7 - 8 مگ هست احتمالا روی 300 پردازشگر هم 10 - 13 هست.
سرور استاندارد سرور 1 گیگ پکیج ویژه هست ماهانه 30 تومان که توانایی استفاده کامل را دارد از سرعت.
با سلام
سرور های سفارش داده شده فعلی تحویل داده شدند.
سلام....
من از مشتری های قدیمی بودم که چند وقت به دلایلی رفتم با جاهای دیگه کار کردم ولی امروز دوباره برگشتم و از سرورهای ویژتون (هزینه بالاتر ولی کیفیت بهتر) سفارش دادم ;)
فقط دو سوال:
اینکه تضمین کیفیت از طرف شما یعنی چی؟ یعنی ما مطمئن باشیم قطعی چند ساعته نخواهیم داشت؟ و اگر داشتیم چه؟
دوم اینکه آیا برای سرور های ویژه تخفیف 15 درصدی هنگام تمدید دارید یا نه؟ آخه چند صفحه قبل همچین چیزی دیدم...
در هر صورت ممنون از سرویس های خوبتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
سلام....
من از مشتری های قدیمی بودم که چند وقت به دلایلی رفتم با جاهای دیگه کار کردم ولی امروز دوباره برگشتم و از سرورهای ویژتون (هزینه بالاتر ولی کیفیت بهتر) سفارش دادم ;)
فقط دو سوال:
اینکه تضمین کیفیت از طرف شما یعنی چی؟ یعنی ما مطمئن باشیم قطعی چند ساعته نخواهیم داشت؟ و اگر داشتیم چه؟
دوم اینکه آیا برای سرور های ویژه تخفیف 15 درصدی هنگام تمدید دارید یا نه؟ آخه چند صفحه قبل همچین چیزی دیدم...
در هر صورت ممنون از سرویس های خوبتون
نقل قول:
تضمین کیفیت شامل ارائه خدماتی هست که ما به شما خواهیم داد.
یعنی وقتی میگیم سرور رم 1 خریداری کردید فردا روز این رم شیر نخواهد شد که 128 هم به شما نرسد.
تضمین کیفیت یعنی چیزی که از روز اول فروخته شده تضمین میکنیم که کمتر نخواهد شد و ... (Over Sell)
از نظر قطعی و مشکلات طبیعی خود دیتاسنتر به ما مربوط نمیشود چون ما خودمون فروشنده دیتاسنتر هستیم اگر دیتاسنتر به مشکل بخورد یا ... روبینا سرور مسئولیتی ندارد.
(حتما قبل از خرید قوانین را مطالعه فرمائید)
نقل قول:
فکر کنم تمام شده باشه تا جایی که یادم هست واحد فروشمون تخفیف 50% جدیدا گذاشته بودن برای نیمه شعبان که تاپیک زدم
جناب saeedxxx سوال کردم از واحد فروش ظاهرا در سایت هم زدن که 15 درصد تخفیف برای سرورهای 2 و 3 گیگ ویزه به صورت تخفیف دائمی داده میشه (هرماه تخفیف شامل میشه)
و هنوز تمام نشده است.
یا حق
با سلام.
روی پورت محدودیت اعمال کردید برای هر Vps?
ظاهرا پینگ رو روی سرور بستید. درسته؟ چرا؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
با سلام.
نقل قول:
بله ، کسانی که برای دانلود و ... میخوان استفاده بکنن باید تیکت بزنن باز کنیم براشون با مسئولیت خودشون (داشتیم ویندوز مشکل پیش اومده براش کل پرت رو گرفته بودن چون مشتری میاد سرور میخره برای باز کردن سایت و ... زیاد پرت نیاز نداره ما کلا از اول میبندیم درخواست بزنید.)
نقل قول:
پینگ داخلی و خارجی بسته شده به خاطر مسائل امنیتی و ابیوزهای نت اسکن که تا حدودی جلوی سوء استفاده مشتریان گرامی گرفته بشه.
سفارش های فعلی تحویل داده شدند.
مدتهاست میشناسمشون و انسان شریفی هستند
همه جوره تایید میشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
مدتهاست میشناسمشون و انسان شریفی هستند
همه جوره تایید میشند
ممنون از شما
پی نوشت : چند روزی درگیر کار سرور اختصاصی و کلوکیشن در ایران بودم و هنوزم هستم (الان شهرستان هستم) به انجمن سر نزدم زیاد که تشکر کنم ازتون ، همکاران میومدن سر میزدن.