منتشر نشد آقای پاکزاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منتشر نشد آقای پاکزاد ؟
منتشر شده
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
ورژن جدید 3.11.1 نسخه آزمایشی منتشر شد.
لطفا پس از دریافت فایل readme.doc یا readme.docx را مطالعه نمایید
نسخه آزمایشی فقط جهت رفع مشکلات نرم افزار است و نباید از آن بعنوان نسخه تجاری استفاده کرد.
لطفا هر مشکلی در این ورژن وجود داشت به من گزارش کنید تا در نسخه نهایی برترف شه تو این یک هفته همه جای نرم افزار رو زیر رو کنید تا مشکلاتشو پیدا کنید. :53:
حمایت از ما یادتون نره :)
sharj.chargme.ir/patronage_of_our.php
در ضمن اگه می خاین درگاه بانکی هم بهش اضافه شه لطفا یکی از دوستانی که درگاه فعال دارند پیام خصوصی بزارن تا با هم صحبت کنیم و من تا انتشار نسخه نهایی یک درگاه بانکی هم بنویسم.
دستتون درد نكنه و متشكر بابت زحماتي كه كشيديد... ممنونم
دسته ها همچنان نیستن.
برای تعریف کارت حتماً باید شماره سریال و ارزش مکالمه وارد شه. لایسانس یک نرم افزار ارزش مکالمه نداره
شماره پیگیری پی لاین نمایش داده نشد
زیر شماره پیگیری خرید این رو میتونیسه Invalid address: null12Invalid address: null12
اگه بشه تو قسمت مدیریت، قالب ایمیلهای ارسالی (متنشون) و یه سری اطلاعات دیگه که تو فروشگاه هست مثل راهنمای خرید و خرید عمده شارژ (مثلاً عبارت شارژ برداشته بشه) رو تغییر داد خوب میشه
دوستانی که قبلاً استفاده کردن، برای اس ام اس کارت چکاری رو باید انجام داد؟ کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد میدین؟
این سیستم فعلا برای فروش شارژ هست نه اکانت های دیگه
دلیل اینکه زیر شماره پیگیری خرید این رو میتونیسه Invalid address: null12Invalid address: null12
اینه که شما در هنگام نصب نرم افزار برخی از فیلد هارو پر نکردین باید همه فیلد ها پر شن تا این مشکل پیش نیاد می تونید توی تنظیمات دوباره پر کنید فیلد های ضروری رو
برای ارسال کارت با اس ام اس ماژول رو از سایت دانلود کنند توی فایل ماژول راهنماش قرار گرفته شده خیلی راحت می تونند ماژول رو نصب کنند به نظر من همه سرویس دهنده ها خوبن و سلیقه ای انتخاب می شه یکی از یک درگاه خوشش میاد اونو انتخاب می کنه دیگری از یه درگاه دیگه
قرار بود این نسخه فروش اکانتهای دیگه هم اضافه بشه
تتنظیمات سایت هر کاری میکنم ذخیره نمیشه این پیغامو میده
بجر فیلدهای گفته شده فقط قیلدهای مربوط به ایمیل (smtp و پورت و ...) خالیه.نقل قول:
به جزء فیلد های (کلمات کلیدی, توضیح کوتاه در مورد سایت, پیام مدیر, متن فوتر, متن پشتیبانی, دلیل غیرفعال سازی سایت, کد های اضافی, آی پی های مسدود شده) پر کردن بقیه فیلد ها الزامی است
بهتر نبود جلوی فیلدهای ضروری یه ستاره زده میشد تا اسم اونا نوشته میشد؟
ممنون از زحماتتون.به سوال.چرا نمیشه همزمان دو درگاه مستقیم پاسارگاد و ملت تکپرداخت فعال باشن؟
خسته نباشید آقای پاکزاد
برنامه رو نصب کردم ولی نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم چون تو قسمت کد امنیتی هیچی نمیاره