پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
جناب شریفی:
بنده امروز بهتون پی ام دادم و گفتم یوزر من رو در پورتال باز کنید تا با جناب سجاد مشکل رو حل کنیم و جواب کاربران رو بدهیم یا خیر؟شما چطور باهام صحبت کردی؟
مگه نگفتم به عزیزترین کسم قسم در اولین فرصت پولت رو جور می کنم و بک می دهم یا نه؟
جناب دلتا:
بنده عرض کردم کسی شکایت کنه من پاش هستم چون سر بی تجربگی ضربه خورد
به مولا قسم 56 هزار تومن از کل این پول ها واسم مونده که این 56 هزار تومن هم به سجاد گفتم می زنم به حساب که سرور شده حداقل یک هفته باز شه
دوستان سرور 1 که از تاریخ 05/طط/طط میلادی تا تاریخ 11/طط/طط میلادی ماه پیش خرید کرده بودند بل کل فقط یک نفر تمدید داشتیم که بقیرو تذکر دادیم و کسی تمدید نکرد
ای خدا خودت شاهدی چند نفر خواستند خرید کنند گفتم سرویس نمی دهیم تا فلان روز که طرف نیاد بخره
ای خدا خودت شاهدی زنگ زدند واسه تمدید گفتم تمدید نکنید چون ممکنه نتونم سرور رو تمدید کنم
من دز دم؟من کلاه بردارم؟آره هستم چون اگه نبودم این همه پول نمی خوردم!خودتون فقط بشینید حساب کنید ببینید برام سود بوده یا نه فقط خودتون حساب کنید
من خودم اینقدر ناراحتم که پیش یکی از همکارنمون واقعا کوچکیش شدم یعنی واقعا پیشش خجالت کشیدم که دردو دل کردم
بخدا قسم نه بابا نه نه داریم که بهمون پول بده نه چیزی
خواستیم کاری رو شروع کنیم در آمدی داشته باشیم خرج زندگیمون ، درسمون خرج روزیمون رو بده که اینجوری شده
هر چی می خواید بهم نسبت بدهید،من این متن هاتون رو می خونم به حدی شرمنده می شم که بخدا بقضم می گیره
بخدا تو همین انجمن کسائی بودند که بالای میلیون تومن دیدم پول خوردن و رفتند و طرف حتی یک بار نیومده جواب مشتری رو بده
بخدا خودم پای همه چیزش هستم و خواهم بود
شکایتی چیزی هست بگید تا پیگیری بشه
من وقتی ندارم کسی نمی تونه ازم بگیره و باید برم جائی که همه بهتر می دونید تا بدهیامو صاف کنم
چیزی ندارم بگم والله جز شرمندگی چیزی برام نمونده
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
خدارو شکر که اومدی. داشتم دید بدی نسبت بهت پیدا میکردم.
من خوشبختانه سرویسی از این ماجراها نداشتم. ولی خیلی پیگیر این تاپیک بودم.
آقایونی که پولتون به باد رفته. آقایونی که هزارو یک تهمت زدید. بله حق دارید. عصبانی هستید. شماها هم پولتونو با زور و زحمت جور کرده بودید. از صد جا قرض کرده بودید. ولی خداییش، خدا وکیلی کدوم د ز د میاد اینجوری جواب مالباختشو میده؟ ها؟
اصلا به فرض باز هم ایشون داره فیلم بازی میکنه. خداییش منکه تا حالا ندیدم کسی واقعا قصدش د ز دی باشه و بیاد اینجوری جواب بده! شاید بگید حالا فهمیده میخواید شکایت کنید برگشته. نه مطمئن باشید ایشون خودش بهتر از همه میدونه چه مدارکی پیش مشتریاش داره و به راحتی هم گیر میفته. پس اینطور نیست.
دوستان. عزیزان. میدونم تحت فشار هستید. نه تنها از طرف خودتون بلکه از طرف دهها و بلکه صدها نفر. باید جونتون بالا بیاد تا بتونید این پول از دست رفته رو جور کنید. همه اینا رو میدونم. ولی خدا وکیلی. یه لحظه خوب دقت کنید. این بنده خدا یکی هست مثل خودمون. یکی که اشتباه کرده. تجربش کم بوده و نتونسته درست کار کنه. به یه دامی افتاده که صدها نفر دیگرو متضرر کرده. ولی آیا نه اینکه اومده ابراز پشیمونی می کنه؟ نیومده میگه پای همه چیز هستم؟ نیومده میگه همشو جبران می کنم؟
وقتی کسی توی یه راهی قدم میزاره و توی اون راه درمونده میشه (ابن السبیل) همه جمع میشن یه جوری کمکش کنن. بلکه بتونن اونو نجات بدن. نه اینکه بزنی پشت کلش و بگی "بگذار بیفتد و بیند سزای خویش!"
والا اگه پولی داشتم حتما میزاشتم که بتونم کمکی بکنم. ولی پول ندارم، شر نمیرسونم دیگه.
بابا اینم یه انسانه. که اشتباه کرده. داره داد میزنه میگه من اشتباه کردم. مثل همه انسانهای روی کره زمین. مثل من. مثل تو. مثل داداشت. مثل پدرمادرت. مثل همه.
یه فکری بردارید. کمکی چیزی بکنید. نمیگم کمک مالی. کمک از هر طریقی. یه نفر مورد اعتماد پیدا بشه و کارها رو همش بزارید به عهده اون (که خب ظاهرا آقا sajad) هستند.
خواهش می کنم ازتون.
خواهش میکنم
اگه خدا رو نمیشناسی،
.
.
اگه دین نداری،
.
.
اگه ایمون نداری،
.
.
حداقل وجدان داشته باشید...
دکتر اینجوری فاید نداره
فیلم هندی نیست که مرد حسابی
اطلاعات بک آپ مارو بده بقیه پول نوش جونت
اینو خوب می دونم که می تونی سرور رو روشن کنی - دیشب چند نفر آمار این سرور ها رو بهم دادن
ولی اینطور که معلومه هنوز سیر نشدی و یه بوهای دیگه ای میاد !!!!b-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
جناب شریفی:
بنده امروز بهتون پی ام دادم و گفتم یوزر من رو در پورتال باز کنید تا با جناب سجاد مشکل رو حل کنیم و جواب کاربران رو بدهیم یا خیر؟شما چطور باهام صحبت کردی؟
مگه نگفتم به عزیزترین کسم قسم در اولین فرصت پولت رو جور می کنم و بک می دهم یا نه؟
جناب دلتا:
بنده عرض کردم کسی شکایت کنه من پاش هستم چون سر بی تجربگی ضربه خورد
به مولا قسم 56 هزار تومن از کل این پول ها واسم مونده که این 56 هزار تومن هم به سجاد گفتم می زنم به حساب که سرور شده حداقل یک هفته باز شه
دوستان سرور 1 که از تاریخ 05/طط/طط میلادی تا تاریخ 11/طط/طط میلادی ماه پیش خرید کرده بودند بل کل فقط یک نفر تمدید داشتیم که بقیرو تذکر دادیم و کسی تمدید نکرد
ای خدا خودت شاهدی چند نفر خواستند خرید کنند گفتم سرویس نمی دهیم تا فلان روز که طرف نیاد بخره
ای خدا خودت شاهدی زنگ زدند واسه تمدید گفتم تمدید نکنید چون ممکنه نتونم سرور رو تمدید کنم
من دز دم؟من کلاه بردارم؟آره هستم چون اگه نبودم این همه پول نمی خوردم!خودتون فقط بشینید حساب کنید ببینید برام سود بوده یا نه فقط خودتون حساب کنید
من خودم اینقدر ناراحتم که پیش یکی از همکارنمون واقعا کوچکیش شدم یعنی واقعا پیشش خجالت کشیدم که دردو دل کردم
بخدا قسم نه بابا نه نه داریم که بهمون پول بده نه چیزی
خواستیم کاری رو شروع کنیم در آمدی داشته باشیم خرج زندگیمون ، درسمون خرج روزیمون رو بده که اینجوری شده
هر چی می خواید بهم نسبت بدهید،من این متن هاتون رو می خونم به حدی شرمنده می شم که بخدا بقضم می گیره
بخدا تو همین انجمن کسائی بودند که بالای میلیون تومن دیدم پول خوردن و رفتند و طرف حتی یک بار نیومده جواب مشتری رو بده
بخدا خودم پای همه چیزش هستم و خواهم بود
شکایتی چیزی هست بگید تا پیگیری بشه
من وقتی ندارم کسی نمی تونه ازم بگیره و باید برم جائی که همه بهتر می دونید تا بدهیامو صاف کنم
چیزی ندارم بگم والله جز شرمندگی چیزی برام نمونده
درکت می کنم دوست عزیز !
همین مشتریان بابت 1000 تومان دو ساعت پشت تلفن التماس می کنند تا بهشون سرویس بدهی !
اما یک دقیقه دان تایم ، یک اتفاق نا گوار همانند سوختن هارد یا مثل شما پیش بیاد همه چیز را فراموش خواهند کرد و هر کاری ازشون بر بیاد برای خود و له کردن شما می کنند!
یک نکته برای همه دوستان ، مشتریان و فروشندگان :
سعی کنید روی تمامی سرورهای مجازیان حداقل 2 گیگابایت فضای بک آپ جداگانه به مشتریان رایگان بر روی یک سرور دیگر بدهید تا هم مشتری بتواند اطلاعات خود را جای دیگر ذخیره کند هم شما دیگر هیچ مسئولیتی نداشته باشید و خیال هر دو طرف راحت است و خدا شاهده الان قیمت من متوسط است مشتری می گویید قیمت شما خیلی بالاست ! می گوییم روی چه حسابی می گویی قیمت بالاست میگویند در وب هاستینگ تاک سرور مجازی از 6900 پیدا میشه به .... ! پیام های شما را در تایپک انتقادی شما را خواندم و از اینکه این مشکل برای شما پیش امده واقعا متاسم امیدوارم لااقل بقیه دوستان بدانند که قیمت دلار الان 1600 است و یک دامین دات کام کم کم کم الان 15000 برای خود بنده که نماینده هستم در میاد ! یک ایپی 2500 برای خود من در میاد !
نیاید به کم فروشی خودنان را زیر سوال ببرید !
امیدوارم کسانی که با مشکل برخوردند بتوانند لااقل به بک آپ خود برسند !
از اقای شریفی هم که متاسفانه خیلی اشنایی باهاشون ندارم اگر این تاپیک را می خوانند و متوانند کمک کنند که مشتریان متضرر شده ایشان حداقل به بک آپ خود برسند خواهشا دریغ نکیند !
جناب دکتر مگه ما گفتیم چه قدر تو جیب شما پول هست؟ اصلا به ما چه ربطی داره چه قدر سود کردی چه قدر پول داری .. آخه مرتیکه د ز د نزار دهنم باز بشه.امثال تو رو من میشناسم.داری مظلوم نمایی چی رو میکنی؟ که کسی کاریت نداشته باشه؟ تا ظهر دارم میرم شکایت باباتو در میارم تا از این غلط ها نکنی. مردم مگه بازیچه تو هستند که بدون بی تجربگی بیای خسارت بزنی به همه؟ داری فیلم بازی میکنی؟ دوستت که میگه پول تمدید رو داده؟ آنو چیکارش کردی؟ نوش جان کردی؟ یک غلطی کردی باید تا تهش وایستی.میخوای بزنی به چاک؟ کور خوندی. هر کسی ازت بگذره من احمق نیستم که ازت بگذرم.چون میشناسم امثال تو رو.داری مطلوم نمایی چی رو میکنی؟ مرتیکه برو قرض بگیر نداری.برو گوشیتو بفروش.برو نرول کن.300 تومان رو به گدا بگی برات چک سفید میکشه! تو آبروی آن رو هم بردی.رو سر ما شاخ میبینی مگه؟ سه روزه ملت رو فیلم کردی میگی پول نداری؟ به خدا قسم پولت میکنم..
حالا بقیه بشینن همدردی کنن با ایشون.. فقط اینو بگم چون خلاف مقررات نمیتونم بگم اینجا وگرنه امثال همین عوضی ها رو تو شهر ما میشناسند و وقتی میان شهرمون با کتک میندازنشون بیرون..الکی نیست با این عوضی ها درگیریم.چون میشناسیمشون.مثل گربه مطلوم نمایی میکنند همه دلشون براشون بسوزه.. مرتیکه بک آپ دادی دادی ندادی چند برابرش رو ازت خسارت میگیرم بشین تماشا کن..
دوستان این بنده خدا که میبینید اشتباه کرده بی تجربگی کرده دیگه اینقدر تهمت بهش نزنید
شماره تلفنش که هست..واسه خونش کافیه بری از همراه اول شکایت کنی راحت میکشنش بیرون از سوراخ..واسه نیرو انتظامی هم که راحته.بهشون میدی شماره ها رو پیگیری میکنند میرند دم در خونش...
09118880987
09359989397
سلام
من تعجب میکنم یه عده از دوستان میان میگن نمیشه شکایت کرد!
شکایت کنید خیلی سریع به نتیجه میرسید...
تمام خسارت سرور + ... برمیگرده یکم باید در بعضی جاها از بند پ استفاده کنید.(کار سختی نیست)/..
اصلا نیازی نیست حتی از خونتون برید بیرون.. دوستان از سایت زیر شکایت کنند بابای صاحب بچه رو در میارند و پول شما رو میدند..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
خوب خیلی ممنون اینم از آخر عاقبت کار خیر
دوستانی که به زرین پال یا حساب بنده پول واریز کردند لطف بفرمایید تیکت بزنید سرویس از آلمان بهتون تقدیم میشه یا همدیگه رو راضی میکنیم
ولی دوستانی که از قبل هستند خواهشا تیکت ندید
به حساب های ابوالفضل شریفی اگر واریز شده حتما تیکت بزنید جوابگو خواهیم بود
ببخشید ها جناب شریفی این روزا هرکسی کار خودش رو کامل انجام بده زرنگه کار خیر پیشکش .
کار اصلی رو که باید انجام بدیم نمیدیم بعد میریم دنبال کار خیر!
به نظرم دوستانی که به خاطر بک آپ اکانتیگ دارن ادامه میدن بی خیال بشن چون ...!
100 تا یوزر رو ساختن فوقش 20 دیقه طول نمیکشه (وقتی صد تا یوزر دارید از یه جایی سرور بگیرید که ...)
اما دوستانی مثل اقای شریفی که میگن 400 طلب دارن شکایت بکنن یا اگه با مهلت دادن فوقش یک هفته ای به دکتر حل میشه مهلت بدن.
اینجا هم به همدیگه بد و بیراه نگید به هر حال