پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
لینک های کامل اسکریپت از کار افتادن
اگه میشه یکی یه آموزش بزاره خودمون بتونیم براش ماژول پیامک رو بسازیم من از قم پیامک سرویس دارم
ورود به سامانه هوشمند قم پیامک
User&Pass Demo
یکی هم نخوه ست کردن ایمیل به به خریدار و فروشنده ایمیل بزنه
در ضمن من از درگاه بانکی یکی دیگه استفاده میکتم میخام بدونم سرماه چقدر به حسابش واریز شده بگم بهم بدهپ
ممنون میشم کمک کنید دوستان
زمانی میتونی از درگاه کسی استفاده کنی که ای پی هاست اون با ای پی شما یک باشه
تمام فروشهاتون معلوم. خودت باید حساب کنی ازش بگیری
من رو هاست خودش یه ساب زدم آی پی یکیه
پنل پیامکو میتونید کمک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست عزیز از شرکت به پرداخت ملت که به اضخاص حقیقی درگاه میده و هم بانک پارسیان میتونید درگاه پرداخت بگیرید اصلا هم مشکلی نیست و کاری نداره
درضمن دوستان درگاه پارسیان رو هم برای این اسگریپت فیکس کردم و تا لحظاتی دیگر نسخه جدید را با درگاه فیکس شده پارسیان براتون قرار میدم
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
دوستان مازول پارسیان رو هم کاملا فیکس کردم برای اسکریپت الان درگاههای پارسیان-ملت-سامان-اقتصاد نوین-ذرین پال و سامانه ارسال پیامک کاملا تست شده و سالم هست در این اسکریپت که در لینک زیر قرار دادم
http://up.filmomusic1.in/images/anv1bkvueur8yfbsii5.zip
دوست عزیز با تشکر از زحمات شما این لینک ها کار نمیکنند
مشکل درگاه ملت این اسکریپت را کسی برطرف نکرده است؟
کسی نیست لینک سالم این اسکریپت رو بزاره خیلی احتیاج دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
ماژول پرشین اس ام اس رو خودم شخصا نوشتم و تو سایتشون دادم قرار دادن تو ورژن جدید هم کار میکنه و بدون نقص هست خودمون داریم استفاده میکنیم چون ناشر خودم هستم اگر مشکلی داشت یقینا برطرف میکردم
شما که این لطف رو کردی و رایگان نوشتی این ماژول خوب رو
میشه یه لطف کنی و مثل ماژول ایمیل یه فیلد امضا و یه فیلد نام بهش اضافه کنی که مثلا اول اس ام اس بنویسه
با تشکر از خرید شما ( فیلد نام که هر چی خودمون می خوایم بنویسیم )
و آخرش فیلد امضا که بازم یه متنی که خودمون می خوایم بنویسیم که کلاس کاری این ماژول پیامک بالاتر بره
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
مشکل درگاه ملت این اسکریپت را کسی برطرف نکرده است؟
هیچ مشکلی نداره که بدون مشکل ما داریم استفاده می کنیم از سایت سازنده بگیر ماژول رو بدون مشکل هست
نقل قول:
هیچ مشکلی نداره که بدون مشکل ما داریم استفاده می کنیم از سایت سازنده بگیر ماژول رو بدون مشکل هست
شرکت به پرداخت این ماژول را از نظر فنی تائید نمی کند به دلیل استفاده از تنهای یک تابع ( طبق گفته این شرکت استفاده از 3 تابع مورد نظرایشان ضروری می باشد) .مشکل همین هستش :)
سلام دوستان
کسی میتونه زحمت بکشه این اسکریپت و درگاهها و ماژول هایی که بهش اضافه کردین رو برای بنده نصب کنه ؟
ممنون
دوست عزیز وقتی اسکریپت نصب میکنی تو قسمت افزونه ها برو و هر کدام خواستی نصب و فعال کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز وقتی اسکریپت نصب میکنی تو قسمت افزونه ها برو و هر کدام خواستی نصب و فعال کن
افرونه زرین پال و ملتش مشکل داره هنوز درستش نکردن.