پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
سلام مهندس
میخواستم از آمازون چند تا کتاب بخرم شما پرداخت میکنید ؟ اگه پرداخت بشه برا ایران میفرستن ؟
نقل قول:
عزیز 130 Euro , Pappal می خواستم ، دارید الان ؟ البته Credit هم می شه اما Paypal بهتره اگه باشه .
تا افتتاح وبسایت که به احتمال زیاد هفته دیگر (هفته دوم آذرماه 1390)خواهد بود، فروش نخواهیم داشت و فقط حواله های بالای 1000 دلار قبول میشه.
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
ااا پس 346 $ من رو پرداخت نمیکنین ؟ :((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
تا افتتاح وبسایت که به احتمال زیاد هفته دیگر (هفته دوم آذرماه 1390)خواهد بود، فروش نخواهیم داشت و فقط حواله های بالای 1000 دلار قبول میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
ااا پس 346 $ من رو پرداخت نمیکنین ؟ :((
نه، اون پرداخت هایی رو که قول دادیم انجام میشه، انشاالله درگاه پرداخت حل بشه، پرداخت ها از سر گرفته خواهد شد.
دوست عزیزمون لطف کردند و برای بنده 130 یورو پرداخت کردند و ازشون متشکر هستم و همیشه به موقع تمام کارها رو انجام دادند ، کاملا قابل اطمینان بنده هستند پس از چندین پرداخت . :53:
همچنین برای من هم 24 پوند واریز کردن که نهایت تشکر رو از ایشون دارم.
با توجه به مشکلی که برای پرداخت پیش اومده بود، پیگیری ایشون تا پرداخت موفق ۲۰۰ یورو جای تشکر داره.
ممنونم
مجدد یک پرداخت برای من هم انجام دادند ممنونم ازشون - سریع و خوش برخورد.
پرداخت دیگری برای بنده به سرعت انجام دادند. تشکر
سلام درخواست واریز پیپل 25$ دارم لطفا هزینه و مشخصات بدهید متشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinavps
سلام درخواست واریز پیپل 25$ دارم لطفا هزینه و مشخصات بدهید متشکر
به کدام وبسایت؟