پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lejeuner
من ازیشون خرید کردم . سرویس شون افتضاح . خودشم حاشا میکنه مشکل داره سرویس و بر خلاف گفته اش هزینه رو برگشت نمیزنه . تلفنم جواب نمیده . ادرسشم تقلبیه اصن دفتری نیست . تا اطلاع ثانوی به نتیجه رسیدن به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم خرید کنید . انشلله امروز حضوری تعیین تکلیف میکنم مشکل و
درود
لطفا به جای متهم کردن بنده مشکل خودتون رو حل کنید ، شما روی پلان رم 2 گیگ المان که رم DDR4 داره و فضای ssd داره و بسیار پر سرعت هست درخواست نصب ویندوز سرور 2003 رو دادی بعد گلایه میکنی چرا مرورگر لگ داره ، چند بار باید برای شما توضیح بدم که ویندوز سرور 2003 مناسب این منابع نیست و بهینه نیست؟؟
شما برو به هرکس که خودت قبول داری بگو روی این سرور ویندوز سرور 2003 نصب کردم ببین بهت چی میگه...
مثل اینه که رفته باشی روی گوشی اپل ویندوز 98 نصب کرده باشی ، خودتون در مدیریت سرور مشکل دارید ما برای شما باید چکار کنیم؟
اول فرمودید خیلی فایل ها نصب نیست ، مگر ما باید چیزی رو برای شما نصب کنیم؟ هرچیزی که نیاز دارید رو خودتون باید زحمت بکشید و مدیریت سرور مجازی با خودتون هست ، اساتید گرامی دیگه که اینجا هستند بفرمائند که ایا غیر از اینه که ما یک سیستم عامل رو باید تحویل ایشون بدیم؟
بعد بهانه کردید که پشتیبانی ضعیفه ، سرویس شما 14 دقیقه بعد از سفارش تحویل شده است و تیکت هایی هم که باز کردید نهایتا ظرف یک ساعت پاسخ داده شده است...
تمایل دارید تیکت های شما رو اینجا قرار بدم تا همه به اصل موضوع پی ببرند؟ لطفا شما هم با مدرک صحبت کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nextbot
سلام افر هنوز موجوده؟
سلام
رم 2 گیگ المان تمام شده است ولی از امریکا رم 1 گیگ موجود است.
سازگاره سرور امریکا با ربات تلگرامی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nextbot
سازگاره سرور امریکا با ربات تلگرامی؟
سازگار که هست ولی ترجیحا اگر با فضای ssd باشه برای کار شما بسیار مناسبتر خواهد بود.
الان چک کردم از المان یک عدد ای پی کنسلی داریم و میتونیم پلان ssd رو بهتون بدیم.
سلام سرور میخوام برای کرک
دیتاسنتر شما مناسب اینکار هستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
word1372
سلام سرور میخوام برای کرک
دیتاسنتر شما مناسب اینکار هستن؟
درود
خیر مناسب نیست.
سلام
یک سرویس کاستوم میخوام با سی پی یو بالا و رم پایین . سرویس رو پردازش میخوام
آفری دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadt
سلام
یک سرویس کاستوم میخوام با سی پی یو بالا و رم پایین . سرویس رو پردازش میخوام
آفری دارید؟
درود
فقط امکان ارائه پلان های ارائه شده در تاپیک رو داریم و کاستومایز دیگری ارائه نمیدیم.
سلام، رم 2 گیگ از المان یا امریکا موجوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidjon
سلام، رم 2 گیگ از المان یا امریکا موجوده؟
سلام
یک عدد رم 2 گیگ از المان با فضای ssd موجود است.