پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
سلام
خسته نباشید
من این سرور رو میخام :
رم: 512
هارد: 100 گیگ
سی پی یو: 4 هسته corei7
پهنای باند:600 گیگ
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 17000 تومان
آیا هنوز ارائه میدین ؟
بعد از پرداخت چقدر طول میکشه آماده بشه ؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
خسته نباشید
من این سرور رو میخام :
رم: 512
هارد: 100 گیگ
سی پی یو: 4 هسته corei7
پهنای باند:600 گیگ
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 17000 تومان
آیا هنوز ارائه میدین ؟
بعد از پرداخت چقدر طول میکشه آماده بشه ؟
با تشکر
در حال حاضر که دارم تایپ میکنم بله امادگی داریم برای سرویس جدید
یه سوال: برای مونت کردن یه ایزو به وی پی اس باید ایزو رو بدید دیتاسنتر براتون رایت کنه ؟ :-? چند روزه اوکی میکنید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یه سوال: برای مونت کردن یه ایزو به وی پی اس باید ایزو رو بدید دیتاسنتر براتون رایت کنه ؟ :-? چند روزه اوکی میکنید ؟!
سلام
فقط رروی یکی از سرورها به خاطر مشکلاتی که مجازی ساز داشت بله، بستگی به دیتاسنتر داره
نکته: در حال حاضر مشکل حل شده
از وقتی که آقای نظری رفته اصلا همه چیز قاطی شده . نمیخوام تاپیک فروشتونو خراب کنم اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم . سرویس 512 رو برام 256 مگ رم گذاشتین . یه یوزر دیگه لاگ این کرده ( تو تیکت عکس ایمیل رو بهتون دادم ) . دسترسی به ریموت ویندوز ندارم الان یه هفته هس که میخواین ایزوی ویندوز رو برام مونت کنین ویندوز رو عوض کنم اما تو کنسول فقط صفحه مشکی میبینم . ما که از خیر این سرویس گذشتیم . والا ما این پولو پیدا نکردیم ، واسش زحمت کشیدیم . همون روز که سرویس رو گرفتم ، دقیقا 3 روز بعد که سرویس آماده نشده بود تقاضای مانی بک کردم اما یه سرویس بهم دادین که دور هر چی سرور مجازی رو خط کشیدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
از وقتی که آقای نظری رفته اصلا همه چیز قاطی شده . نمیخوام تاپیک فروشتونو خراب کنم اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم . سرویس 512 رو برام 256 مگ رم گذاشتین . یه یوزر دیگه لاگ این کرده ( تو تیکت عکس ایمیل رو بهتون دادم ) . دسترسی به ریموت ویندوز ندارم الان یه هفته هس که میخواین ایزوی ویندوز رو برام مونت کنین ویندوز رو عوض کنم اما تو کنسول فقط صفحه مشکی میبینم . ما که از خیر این سرویس گذشتیم . والا ما این پولو پیدا نکردیم ، واسش زحمت کشیدیم . همون روز که سرویس رو گرفتم ، دقیقا 3 روز بعد که سرویس آماده نشده بود تقاضای مانی بک کردم اما یه سرویس بهم دادین که دور هر چی سرور مجازی رو خط کشیدم .
احمد جان کمی طبیعی هستش روز های اولی که افراد تیم عوض میشن یه ناهماهنگی هایی رخ بده
من انتقادتونو قبول میکنم
در مورد اینکه سرویستون 256 هستش اصلا به ما چیزی گفته نشده تیکت بزنید 100% اپگرید میشه
ما تا به این لحظه هر کسی که خواسته ایزو ویندوز چه لینوکس مانت کردیم
شماره تیکتتون چیه دوست من ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
احمد جان کمی طبیعی هستش روز های اولی که افراد تیم عوض میشن یه ناهماهنگی هایی رخ بده
من انتقادتونو قبول میکنم
در مورد اینکه سرویستون 256 هستش اصلا به ما چیزی گفته نشده تیکت بزنید 100% اپگرید میشه
ما تا به این لحظه هر کسی که خواسته ایزو ویندوز چه لینوکس مانت کردیم
شماره تیکتتون چیه دوست من ؟
والا دیگه خسته شدم اینقده تیکت زدم تو سایت . من که یه سرور اختصاصی گرفتم اون سرویس رو هم دیگه نمیخوام
از ماه بعد هم دیگه سرویس اولمو نیاز ندارم .
من مجددا تیکت های 2 روز اخیر چک کردم
چیزی در مورد اینکه رم شما 256 هستش و گفته باشید اپگرید کنید اصلا ندیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
فقط رروی یکی از سرورها به خاطر مشکلاتی که مجازی ساز داشت بله، بستگی به دیتاسنتر داره
مگه مجازی ساز شما VMWare نیست ؟! پس مشکل مونت کردنش چیه ؟!
چه مجازی سازیه که واسه مونت کردن ایزو به وی پی اس نیازه با دیتاسنتر مذاکره کنید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
من مجددا تیکت های 2 روز اخیر چک کردم
چیزی در مورد اینکه رم شما 256 هستش و گفته باشید اپگرید کنید اصلا ندیدم
مشاهده درخواست #579765
شماره تیکت