پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
قسمت خرید غیرفعال هست
تحویل آنی هست؟
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba.p
عزیز وارد سایت نمیشه
چطور باید سفارش بدیم
با سلام
سایت در حال جابجایی بوده
شما میتونید انلاین سفارش را ثبت کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
قسمت خرید غیرفعال هست
تحویل آنی هست؟
ببخشید کدام قسمت غیر فعال است ؟
کدام پلن مدنظر شما است
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام
سایت در حال جابجایی بوده
شما میتونید انلاین سفارش را ثبت کنید
- - - Updated - - -
ببخشید کدام قسمت غیر فعال است ؟
کدام پلن مدنظر شما است
این بخش صفحه سفید میاد
پلن مورد نظر هم سرور مجازی آلمان مای لوک kvm با تحویل انی با سیستم عامل ویندوز 2003
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
قسمت خرید غیرفعال هست
لطفا با کلید کنترل + f5 ربفرش کنید و درصورتی که موفق نشدید همین الان با آی دی یاهو و یا پشتیبانی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید
yahoo ID : info.serverstar
www.serverstar.ir
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt ;&a mp;amp;lt;&amp;lt ;&am
سلام. پرداخت 1 ساله 512 مگ رم چقدر میشه؟ یه آی پی تست هم بدید لطفا
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;lt;&amp;amp;lt;&amp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;lt;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsicode.com
سلام. پرداخت 1 ساله 512 مگ رم چقدر میشه؟ یه آی پی تست هم بدید لطفا
با سلام و احترام
برای ویندوز 2003 یک ساله 108.000 تومان تقدیم می شود.
آی پی خدمت شما
62.141.32.3
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;lt;&amp;amp;lt;&amp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;lt;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام و احترام
برای ویندوز 2003 یک ساله 108.000 تومان تقدیم می شود.
آی پی خدمت شما
62.141.32.3
ممنون ولی centos 32bit مینیمال میخواستم.
هزینه شما تقریبا دو برابر بودجه بنده هستش. یک ماه برای تست خرید میکنم. پینگ خیلی خوب بود - یک ماه به صورت تستی خرید میکنم بعد ان شا الله تمدید میکنم یکساله. لینک خرید لطفا. با همین پینگ.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsicode.com
ممنون ولی centos میخوام.
هزینه شما تقریبا دو برابر بودجه بنده هستش. یک ماه برای تست خرید میکنم. پینگ خیلی خوب بود - یک ماه به صورت تستی خرید میکنم بعد ان شا الله تمدید میکنم یکساله. لینک خرید لطفا. با همین پینگ.
آفر از یکی از گرانترین و قویترین دیتاسنتر های دنیا تقدیم شده
بطوری که در دیتاسنتر مای لوک سرور اختصاصی حداقل 2 برابر گرانتر در مقایسه با همسایه خود یعنی هتزنر است بنابر این باید شبکه قوی و حرفه ای تری داشته باشد
لینک سفارش خدمت شما http://www.serverstar.ir/portal/cart.php?gid=8
چون رم 512 و 256 تمام شده میتونید 1 گیگ و یا 2 گیگ سفارش بدید درصورت تمایل به خرید سالانه پس از یک ماه میتونیم رم 512 تقدیم کنیم
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;lt;&amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
بطوری که در دیتاسنتر مای لوک سرور اختصاصی حداقل 2 برابر گرانتر در مقایسه با همسایه خود یعنی هتزنر است بنابر این باید شبکه قوی و حرفه ای تری داشته باشد
لینک سفارش خدمت شما
http://www.serverstar.ir/portal/cart.php?gid=8
چون رم 512 و 256 تمام شده میتونید 1 گیگ و یا 2 گیگ سفارش بدید درصورت تمایل به خرید سالانه پس از یک ماه میتونیم رم 512 تقدیم کنیم
سفارش داده شد. فقط سیستم عامل centos باشه به لینک زیر:
http://mirror.city.net.tr/centos/6.7...64-minimal.iso
منتظرم. ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
لینک سفارش خدمت شما
http://www.serverstar.ir/portal/cart.php?gid=8
سرویس به سرعت تحویل داده شد. ممنون. امیدوارم در تناسب کاربر-منابع منصف باشید تا همکاری بلند مدت شود. با تشکر.
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
فقط چند عدد سرور دیگر با این شرایط موجود است
دوستانی که از سرور های ما خرید کردند بسیار زیاد هستند متاسفانه تعداد اندکی نظر دادند !
آفر بعدی انشاالله بعد از محرم خواهد بود
با تشکر