منتظر آفرهای جدید از سرور جدید هستیم
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظر آفرهای جدید از سرور جدید هستیم
آقا از سرورهای وارز آفر ندارید؟؟؟
من ازشون یخ سرویس گرفتم امروز کار هم عجله ای بوده که خوب انجام شده و تحویل شد
به امید آینده ای بهتر
خیر. ما فقط از امریکا دیتاسنتر SoftLayer و SingleHop سرور میدیم.نقل قول:
آقا از سرورهای وارز آفر ندارید؟؟؟
تشکرنقل قول:
من ازشون یخ سرویس گرفتم امروز کار هم عجله ای بوده که خوب انجام شده و تحویل شد
به امید آینده ای بهتر
انگاری سرویس شما نمیشه دانلود،آپلود کرد .
چون فقط من میخوام از تورنت دانلود کنم و در سایت های هاستینگ آپلود.
با سرویس های شما هیچ جوره نمیشه این کار رو کرد؟
با سلام
آره همه جوره می شه با وی پی اس ها همه کاری انجام داد و مورد خاصی نداره بجز spam و از این قبیل مشکل ها!
با سلام من تا به حال با vps کار نکردم و برای سایت هایی که داریم از هاستینگ اشتراکی با سی پنل و دایرکت ادمین کار کردیم.برای راه اندازی چیز پی ان و دانلود تعداد کمی فیلم با حجم ناپیز می خواستم از vps استفاده کنم برای سایت.اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟
پیکر بندی و نصب نرم افزار اکانتینگ برای چیز پی ان به صورت رایگان انجام میشه؟؟آیا امکان استفاده ویندوز هم برای این کار وجود داره؟ریموت دسکتاپ هم ارئه میشه؟چطور میشه تست کرد؟در صورت تغییر قیمت ها کسانی که از مشتریان قبلی بودن برای آپگرید و یا شارژ باید تعرفه جدید را پرداخت کنند؟؟
چند تا سوال دیگه در مورد انتقال سایت از دایرکت ادمین بر روی وی پی اس داشتم.اگه امکان داره سوال های بالا را پاسخ بدید.ممنون میشم.تا جایی که من فهمیدم همه از خدمات شرکت شما راضی بودن و خیلی برای من هم هست که بتونم از شرکت شما استفاده کنم و به تدریج بتونم سایت و سرور دانلود را بر روی پلان های دیگه شرکت شما منتقل کنم .
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
من از مشتریانشون هستم و کاملاً می تونم پاسخ بدم به سوالات نقصی بود جناب شهر سرور اصلاح کنند .نقل قول:
با سلام من تا به حال با vps کار نکردم و برای سایت هایی که داریم از هاستینگ اشتراکی با سی پنل و دایرکت ادمین کار کردیم.برای راه اندازی چیز پی ان و دانلود تعداد کمی فیلم با حجم ناپیز می خواستم از vps استفاده کنم برای سایت.اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟
پیکر بندی و نصب نرم افزار اکانتینگ برای چیز پی ان به صورت رایگان انجام میشه؟؟آیا امکان استفاده ویندوز هم برای این کار وجود داره؟ریموت دسکتاپ هم ارئه میشه؟چطور میشه تست کرد؟در صورت تغییر قیمت ها کسانی که از مشتریان قبلی بودن برای آپگرید و یا شارژ باید تعرفه جدید را پرداخت کنند؟؟
تا آنجایی که من اطلاع داریم هنوز ارائه می دند با این قیمت ، نصب چیز پی ان رو هم رایگان براتون انجام میدند با Nttacplus ، سرور ویندوز یا لینوکس بخری برای هر دو می تونی ریموت داشته باشی
ویندوز بخری از طریق ریموت دسکتاپ وصل میشی به سرورت بعدش هم که کار مثل ویندوز خودت هست اما این سرور هست و یه کم فرق می کنه قضیه اش
برای تست هم در سایتشون پشتیبانی شهر سرور - پشتيباني ثبت نام کنید تیکت بزنید پاسخ می دن
بله, هنوز موجود استنقل قول:
اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟
بلهنقل قول:
در صورت تغییر قیمت پلان های برای خرید جدید اعمال میشود و برای مشتریان قبل با قیمت ثابت است
از جناب tmfar هم تشکر میکنم و حرف هاشون تایید میشود. متشکریم