اگر منظور شما نرخ دلار ما هست. نرخ دلار حواله بانکی هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر منظور شما نرخ دلار ما هست. نرخ دلار حواله بانکی هست.
پست اول ویرایش شد.
سلام
من اخیرا یه دامین با سیستم شما ثبت کردم به جای ۸.۵ دلار ۹.۵ دلار دراومد برام. یعنی ۹.۵ دلار از فاندم کم شد
مگه شما نگفتید ۸.۵ دلاره؟
سلام
لطفا اطلاعات کاربری خودتونو براای support@@afaghhosting#net ایمیل کنید و مشکل را بفرمایید تا بررسی کنیم
آقا میشه بگید این پنل ماله کیه؟
Welcome
چه کسی برای شارژ و... این پنل جوابگوست؟
----
یه زمانی ما از شما پنل گرفتیم. آدرس لاگین پنل اینجا بود:
domain.afaghhosting.net
بعد فکر میکنم در تالار بود که متوجه شدم از اینجا Reseller Section لاگین میشن.
اومدیم لاگین کنیم دیدیم نمیشه. invalid میزنه.
رفتیم تیکت پشتیبانی زدیم گفتین از اینجا لاگین کنید:
Welcome
بعد مدتی گذشت اومدیم ته مونده شارژ رو خرج کنیم و یکمی هم پول زاریم روش که بشه باهاش چیزی خرید. دیدم میگن نمیشه شارژ کرد.
لطف کنید جوابگو باشید...
(میگن پنل عوض شده و ما اطلاع رسانی کردیم و خودتون مسئولید درحالی که اصلاً به من اطلاع رسانی نشده)
سلام
جناب حمید اگر اطلاع رسانی نشده چرا هیچ یک از کاربران دچار مشکل نشدند و همه دامنه ها و شارز خود را انتقاال دادند؟
مطمینا ایمیل برای شما ارسال شده و شما مطالعه نکردید.
این ایمیل اطلاع رسانی در بخش ایمیلهای clientArea هست؟
من مشکل شما را برطف میکنم. اکانت جدید در resellers.rack101.net بسازید شارژ کنید به من اطلاع بدید
اونجوری که من تا الان فهمیدم قیمتهایی که موقع خرید اعلام میشه با قیمتهایی که موقع پرداخت از حساب کم می شه فرق داره.
مثلا دات کام رو زده ۱۰.۵ دلار ولی موقع خرید ۸.۵ دلار حساب می شه.
اگه واقعا قیمت اسلاب ۳ رو حساب می کنید که باید ۸.۳۹ دلار حساب کنید. من حرفم سر قیمت نیست حرفم اینه که چرا قیمت های دقیق خودتون رو به ریسلرها اعلام نمی کنید که ما قبل از خرید بدونیم قیمت چنده. الان من به مشتری چه جوری بگم قیت فلان دامین چه قدره؟ حتما باید کامل خرید بشه تا قیمت در بیاد
لطفا قیمت های دقیق خودتون رو واسه ریسلرها بزنید
ممنون