پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
این شماره حساب و شماره کارت تون اشتباهه هرچی سعی کردم از طریق اینترنتی براتون واریز کنم میگفت اینا نامعتبر است . لطفا بگید چیکار کنم
شماره حساب : 1-1938778-810-870
شماره کارت : 6219861013973507
- - - Updated - - -
سرور مجازی رم 1 گیگ فرانسه سفارش داده شد!
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
والا ما که داریم این روزها با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنیم(سرور انگلستان). بخدا سرعت نت ایرانم 250 هست و 50 تا بیشتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
والا ما که داریم این روزها با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنیم(سرور انگلستان). بخدا سرعت نت ایرانم 250 هست و 50 تا بیشتره
دوست عزیز اول تیکت کنید برای مشکلتون اگر رفع نشد انتقاد کنید
سرعت دانلود روی سرور به خیلی چیز ها بستگی داره ممکنه جایی که ازش دانلود میکنید سرعت شمارو محدود کرده باشه ! یا بعضی مواقع دیده شده که مصرف سی پی یو کاربر 100 درصد بوده و دیگر پردازش برای دانلود نمیزاشته و سرعت به شدت پایین می امده.
از لینک های تست برای سرعت دانلود تست کنید مانند لینک زیر :
cachefly.cachefly.net/2000mb.test
به تستی که همین الان گرفتم دقت کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/38666140...26327_test.jpg
با نهایت احترام
نمیخاستم سو تفاهم بشه که تخریب میکنم خواستم جواب ندم اما اینو میگم بعد با تیکت در خدمت خواهم بود
این چیزای سطحی رو در جریانش هستم(محدود کردن کانکشن و سرعت سرور+استفاده رم و سی پی یو بالا)
دانلود با سرور خودم همزمان در دو سرور یکی 200 کیلو بایت (سرور شما)
و سرور دیگه که اتفاقا از رد استیشن انگلستان هم هست با سرعت 12 مگابایت
استفاده از سی پی یو و رم در حد باز کردن ای دی ام و دیدن سرعت دانلود فقط
البته بازم اینو بگم دو روزه اینجور شده و در کنارش هم از کیفیت سرویس ها و قیمت راضیم و خداییش خوبه (بجز بدقولی در مورد سه ماه تغییر نکردن اف انگلیس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
با نهایت احترام
نمیخاستم سو تفاهم بشه که تخریب میکنم خواستم جواب ندم اما اینو میگم بعد با تیکت در خدمت خواهم بود
این چیزای سطحی رو در جریانش هستم(محدود کردن کانکشن و سرعت سرور+استفاده رم و سی پی یو بالا)
دانلود با سرور خودم همزمان در دو سرور یکی 200 کیلو بایت (سرور شما)
و سرور دیگه که اتفاقا از رد استیشن انگلستان هم هست با سرعت 12 مگابایت
استفاده از سی پی یو و رم در حد باز کردن ای دی ام و دیدن سرعت دانلود فقط
البته بازم اینو بگم دو روزه اینجور شده و در کنارش هم از کیفیت سرویس ها و قیمت راضیم و خداییش خوبه (بجز بدقولی در مورد سه ماه تغییر نکردن اف انگلیس)
به هر حال هروقت تیکت دادید مشکلتون بررسی و برطرف میشه
از سمت ما هیچ محدودیتی روی کانکشن و هیچ چیز دیگری نیست چون هیچ دسترسی برای اینکار نداریم
موفق باشید
قعلا ما هم کانکت می کنیم timeout می گیریم اونم در ssh .
کلا پینگ تایم خیلی داغون است و اصلا نمی شود کار کرد کیفیت خوب بود اما چند روزه بد شده است به شدت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4danlod
قعلا ما هم کانکت می کنیم timeout می گیریم اونم در ssh .
کلا پینگ تایم خیلی داغون است و اصلا نمی شود کار کرد کیفیت خوب بود اما چند روزه بد شده است به شدت.
سلام
بهخ دوست قبلیمون هم گفتم برای مشکلات تیکت بدید اگر رفع نشد هر کجا که دوست دارید میتونید شکایت کنید
واقعا نمیدونم چرا تا یک مشکلی پیش میاد همه فکر تخریب می افتند!
مشکل این سرور برطرف شد یکی از کاربر ها داشته به صورت وسیعی اتک میکرده! مدرک براتون توی عکس زیر گذاشتم
http://up.vbiran.ir/uploads/71941407...245_attack.jpg
- - - Updated - - -
مدیریت محترم لطفا این تاپیک را قفل کنند فروش خیلی وقت هست به پایان رسیده
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivali09
سلام الان فروش ندارین ؟
به تاپیک فروش جدید ما مراجعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/119782/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
بهخ دوست قبلیمون هم گفتم برای مشکلات تیکت بدید اگر رفع نشد هر کجا که دوست دارید میتونید شکایت کنید
واقعا نمیدونم چرا تا یک مشکلی پیش میاد همه فکر تخریب می افتند!
مشکل این سرور برطرف شد یکی از کاربر ها داشته به صورت وسیعی اتک میکرده! مدرک براتون توی عکس زیر گذاشتم
http://up.vbiran.ir/uploads/71941407...245_attack.jpg
- - - Updated - - -
مدیریت محترم لطفا این تاپیک را قفل کنند فروش خیلی وقت هست به پایان رسیده
با تشکر.
دوست عزیز من به فکر تخریب اصلا نیستم . اما شما خودتان را بزارید جای من ، کلی برنامه ریزی شده است که دیروز از 2 تا 8 صبح کاری انجام شود و یک دفعه عملا تمامی برنامه ریزی ها و هماهنگی ها و پول هایی که صرف شده است به هم بریزد بهتون چه حسی دست می دهد .
تیکت هم زده بودیم . بله رفع شد اما در این وسط pilot یک پروژه را failed شدیم.
با سپاس