پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
من به تازگی ازشون سرویس گرفتم و به شدت تایید میشه.
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
متاسفانه مشکل ما ایرانی ها قضاوت بی جا هستش ...
سیباپال دارای سابقه خیلی خوبی هستش ... بنده دیروز درخواست واریز وجه به مبلغ 300 تومان دادم که طبق قرارشون قبل از 24 ساعت امروز برام واریز شده .
بهتره کمی تحمل داشته باشید به جای شایعه پراکنی ! مشکل همه ما اینه که تحمل اصلا در وجود ما گنجانده نشده ...
ضمنا دوستی که میفرمایند از تابستان قرار تغییرات داده بشه ، تغییرات از آسمون که نمیاد دوست عزیز ! هر تغییری نیاز به بررسی داره ، شما فکر کردین که در همچین سیستم هایی تغییرات الکی هستش که خیلی راحت هر روز تغییرات بدن ؟
نمیدونم چرا یکسری ها دوست دارند یه اتفاقی بیوفته و شروع کنن به بزرگ کردن و کش دادن اون مسئله ... هیچ اتفاقی نیوفتاده و طبق قرار سیبا پال به زودی به حالت عادی بر میگرده
اولا نمیدونم چطوریه که من دوروز پیش همین مبلغ رو درخواست زدم هنوز برام واریز نشده . موضوه دوم هم بزرگ کردن نیست موضوع این هست که روی حرفشون نبودن و هنوز هم مبلغی برای من واریز نشده . دوما من خودم از طرف دار های سیبا پال بوده و هستم و همه جا از جمله اینجا و به خودشون هم گفتم این موضوع رو . ولی از اینکه یک موضوعی پیش بیاد و ندونم چی هست و اینکه کسی روی حرف خودش هم نباشه خوشم نمیاد/
اطلاع رسانی باید کامل باشه . اینه حرف من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
بنده شخصا تماس گرفتم و پاسخ دادن
تیکت هم سریع جواب میدن
خیلی از همکارا پیششون درگاه دارن
شاید الان یک مشکل فنی دارن و روی اون تمرکز دارن
موفق باشید
- - - Updated - - -
اطلاعیه مهم ** تسویه حساب @ یکشنبه , 03 اسفند 1393
به اطلاع کلیه کاربران گرامی میرسانیم
به دلیل پاره ای تغییرات فنی در سیستم ، موقتا تسویه حساب ها و ارسال حواله ها انجام نمیپذیرد تا تغییر نهایی اعلام شود.
خواهشا نسبت به تسریع تسویه حساب هیچ گونه تماس یا درخواستی انجام ندهید
نهایتا با 24 ساعت آینده تسویه حساب صورت می پذیرد
با تشکر
میشه بفرمایید با کدوم شماره تماس گرفتید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
با سلام خدمت کاربران فهیم و گرامی و عذرخواهی بابت مشکلات ایجاد شده و صبر بینهایت شما گرامیان
تسویه حساب ها در حال انجام می باشد
سعی ما بر این است با توجه به سقف محدود شتاب اکثریت را واریز نمایید.
تنها تسویه حساب حدود 1 درصد کاربران انجام نخواهد شد و آن نیز دلایل مشخصی دارد.
لطفا ما را تحمل نمایید
شرایط به زودی به حالت عادی بر می گردد و سیباپال آنقدر باید در میان کاربران اعتبار داشته باشد که حرفی از کلاهبرداری و .. زده نشود و برای افرادی مشخص ! مکانی برای سوء استفاده ایجاد نشود.
با سپاس از لطف شما عزیزان
عزیز شما میشه بفرمایید اون یک درصد کیا هستن ؟ همینطوری یک درصد جدا کردید و انجام نمیدید ؟؟ دلایل رو بفرمایید . این دلایل فعلا برای شما مشخص هست نه برای کاربران پس دلیل مشخصی نیست
موضوع دوم هم نسبت به این مشکلات باید پاسخگو باشید و بفرمایید مشکل چی بوده . مشکل مربوط به تمامی کاربران هست و همه ی کاربرا باید از موضوع باخبر باشن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
با سلام خدمت کاربران فهیم و گرامی و عذرخواهی بابت مشکلات ایجاد شده و صبر بینهایت شما گرامیان
تسویه حساب ها در حال انجام می باشد
سعی ما بر این است با توجه به سقف محدود شتاب اکثریت را واریز نمایید.
تنها تسویه حساب حدود 1 درصد کاربران انجام نخواهد شد و آن نیز دلایل مشخصی دارد.
لطفا ما را تحمل نمایید
شرایط به زودی به حالت عادی بر می گردد و سیباپال آنقدر باید در میان کاربران اعتبار داشته باشد که حرفی از کلاهبرداری و .. زده نشود و برای افرادی مشخص ! مکانی برای سوء استفاده ایجاد نشود.
با سپاس از لطف شما عزیزان
باسلام
جز مدیران سیباپال هستید؟
درصورت مثبت بودن پاسخ یک مورد داشتم که به صورت خصوصی ارسال میکنم
نقل قول:
عزیز شما میشه بفرمایید اون یک درصد کیا هستن ؟ همینطوری یک درصد جدا کردید و انجام نمیدید ؟؟
موارد 1 درصد با دستور مراجع قضایی انجام نمی شود !
سایر موارد امشب و نهایت فردا صبح به صورت پایا واریز می شود.
مبلغ بالا صبح در حساب خواهد بود اما برای حساب های ملت قابل واریز است !
همکاران بنده در حال تماس با کاربران می باشند و در خصوص مسائل پیش آمده عذر خواهی می کنند.
لطفا بحثی را در تاپیک ادامه ندهید.
تایید میشه تسویه حساب ها دوباره انجام شد. باتشکر از شما
برای ما هم واریز کردند ساعت 5.6 غروب بود طبق حرفی که زدند درست عمل کردند فکر نمیکنم بد قولی کرده باشند اگرم 1% کرده باشند مشکلات تغییراتی دارند تو این 2.3روز میدند که حل میشه .
فقط درگاه ملت قطع هست اون کی درست میشه ؟ من فقط از سامان دارم استفاده میکنم
برای من هم انجام شد . شرمنده اگر صحبتی کردم . یک مقدار مشکلات دیگه بهم فشار آورده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
برای من هم انجام شد . شرمنده اگر صحبتی کردم . یک مقدار مشکلات دیگه بهم فشار آورده بود
خدا رو شکر که متوجه اشتباه خودتون شدید ... جناب نصرآبادی و همکارنشون نمونه انسان های شریف و قابل توجه هستند
دوستانه : قبل از قضاوت کمی فکر کنید ، دوستان قدیمی خودتون رو نرجونید ... دست کم در این مدت همکاری شما با سیباپال حداقل 10 بار به موقع تسویه حساب انجام شد ، یکبار مشکل و یا اتفاقی پیش میاد صبورانه با مسئله برخورد کنید به پاس از اون خدماتی که به شما دادند
همین حرف شما به اعتبار این شرکت و این سایت صدمه میزنه دوست عزیز ...
امیدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشید . :53:
ارادت
فعلا تسویه حساب من هم انجام نشده امیدوارم مشکل هرچی هست سریعتر برطرف بشه و دیگه مشکلی برای این سیستم آینده دار پیش نیاد ،چند روز هم هست درخواست درگاه اختصاصی دادم اما ظاهرا ارائه درگاه اختصاصی هم به مشکل برخورده و با تاخیر انجام میشه،به امید پیشرفت روز افزون سیباپال...
این همه مدت با سیبا پال کار کریدم عالی بود
اما الان 4 ساعته درخواست دادیم هنوز تسویه نکردند
انشالله که مشکلشون حل بشه ...