یکی از دوستان محبت کردن آید یاهو مارو Deactive کردن دست گلشون واقعا درد نکنه
عزیزان لطفا پیام خصوصی بدین
یکی از دوستان محبت کردن آید یاهو مارو Deactive کردن دست گلشون واقعا درد نکنه
عزیزان لطفا پیام خصوصی بدین
تکلیف سرورا چی شد بالاخره؟؟؟! الان سرور بنده خاموش شد تازه داشتم فایلامو انتقال میدادم الان باید چیکار کنم؟!! کسی هست رسیدگی کنه؟؟؟!
دوستان کسی شماره ای ایمیلی چیزی از این آقا نداره؟؟ من تا فهمیدم جریان چیه فوری رفتم یه سرور از یه جا دیگه خریدم امروزم در حال انتقال فایل ها بودم که وسط انتقال سرور خاموش شد حتی یه دونه آهنگم نتونستم انتقال بدم!!!!
الان کل لینکای سایت رو هواست :(
به نظر من این اتفاقی که افتاده تا حدودی تقصیر ادمین ها هست. اگه مایل هم هستن می تونن به من اخطار بدن اما فقط به حرفم فکر کنن.
حوالی یک سال پیش این آقا با وب سایت mihan-server.com کار می کرد، که ما ازش سرویس گرفتیم و همین اتفاقات افتاد.
بعد از مدتی اومد و یه سایت جدید راه انداخت و اینجا تاپیک زد که من و چند نفر دیگه از دوستان پست دادیم که آقا دیگه این کارا رو نکن و خوبیت نداره. اما مدیرا اومدن و پست های ما رو پاک کردن. برای من نوشته بودن که مدرک بیار. منم نوشتم که چه مدرکی از تاپیک های سابق ایشون مستدل تر. اما به حر حال کسی حرف ما رو گوش نکرد و پست هامون باز هم پاک شد. امیدوارم یه مقدار مدیرا بیشتر به اعضای فورم اطمینان داشته باشن و بدونن که نظر سایر اعضای انجمن می تونه در انتخاب سرویس کمک بسیار مفیدی برای همه ما باشه.
ایشالا که اگه واقعاً این شون تصادف کردن، هر چه سریع تر بهبودی حاصل بشه اما باید بدونه که کسی که این همه کاربر داره حداقل یه نفر دیگه رو میگیره تا بهش کمک کنه تا اگه خدای ناکرده حادثه ای براش پیش اومد، مدیون مردم نشه.
سلام
عزیز تصادف الکیه،کاملا مشخصه که ایشون قصدش از اول کلاهبرداری بوده الانم مدیون خیلیاس،خیلیا زحمات چندماهه یا حتی چند سالشونو سر این قضیه به باد دادن بالاخره این اقا این دنیا نه،اون دنیا باید جواب پس بده دیگه حالا هرکاری میخواد بکنه دزـدی فقط به این نیست که بیان تو خونه پولای آدمو بدزـدن!!