جناب شایان به نتیجه ای رسیدین اون فرد که داره خراب کاری می کنه را پیدا کردید ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب شایان به نتیجه ای رسیدین اون فرد که داره خراب کاری می کنه را پیدا کردید ؟!
سلام
چشم باران بلاگ برابی شما هم امروز ارسال میکنم
---------------------------
اقای علی بنده گفتم دانلود از تورنت ( کلا کار با تورنت مشکلی نداره ) نگفتم سرعتش انقدر هست ( کلا صحبتی در مورد سرعت تورنت نشده ) شخصا از تورنت اصلا استفاده ندارم
مشکلی توی سرعت دانلود و اپلود سرور نیست
این عکس همین الان گرفته شده از speedtest طوری عکس گرفتم که متن های شما هم توش باشه
http://upcity.ir/images2/20225435907207537015_thumb.jpg
http://upcity.ir/images2/20225435907207537015.jpg
دیتاسنتر مشخص هست
موفق باشید
وی پی اس من هنوز در دسترس نیست از صبح
پاسخ تیکت هم ندادین
تکلیف من چیه?
از وی پی اس جهت میبانی یک سری فایلهای کم حجم استفاده میشه فقط
نکنه برای ما رو خاموش کردید??!!
مشکلات رو از سایت پیگیر باشید و اینجارو شلوغ نکنید لطفا
سلام
ببخش که باز اینجا پست میدم یعنی آدمو مجبور میکنی اینکارو کنه
سرور که دو روزه قطعه اطلاعات هم که به حمد الله همش پریده تیکت هم که میزنیم فقط یه جواب دو کلمه ای میدی که هیچ دردی دوا نمیکنه
لا اقل سرور جدید رو تحویل بده و خسارت رو هم اضافه کن.چون یه بک آپ دارم مال دو سه ماه پیشه و نزدیک 50 گیگ اطلاعات که با فلاکت جمع آوری و نام گذاری و تبدیل کرده بودم کلا پریده که باید از صفر دوباره جمعشون کنم خودت حساب کن خسارتش چند روز میشه.مشکلم که خودت میدونی از طرف ما نبوده چون شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم همه چی رفته رو هوا
اینم تیکت
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
فقط نه باز یه جواب دو کلمه ای بدی و باز سرور رو نفرستی که این کاربرا بیچارم کردن دم دقه نظر میزارن کی درست میشه منم نمیدونم چی بهشون بگم
من زیاد اهل شکایت نیستم دیگه مجبور شدم چون رک بگم پشتیبانی توی سایت خیلی درب و داغونه مگه اینکه اینجا فشار بیاریم تا به جایی برسیم
فقط خواهشا نیا این جمله رو بگو که فقط و فقط و فقط از طریق سایت پیگیری کنید که خودتم میدونی اینجوری به جایی نمیرسیم قبلا با تجربه ثابت شده چون قبلنم اینو گفتی ولی تو دو روز گذشته دو تا تیکت زدم که برای جواب هر کدوم یه روز منتظر موندم که جوابش آدمو از انتظار برای جواب بیشتر میسوزونه.مثلا بار اول جواب دادی اطلاعیه رو بخون در حالی که میدونستی اول اطلاعیه رو خوندم بعدش تیکت زدم از آسمون بهم وحی نشده که این رنج آی پی مشکل داره که بیام بهت بگم و دومی رو هم که لطف کردی بعد از 30 ساعت جواب دادی که گفته بودم اگه اطلاعات پاک شده سریعتر سرور رو بده تا کارمو شروع کنم که فقط این جمله رو گفتی:
اطلاعات پاک شده
دیر اقدام کردید
به همون تیکت جواب دادم که سریعتر سرور رو بفرست که اگه از اینجا پیگیری نکنم معلوم نیست تا چند روز دیگه کارم راه میفته
خلاصه ببخشین سرتونو درد آوردم
یا علی
آقا شایان .. ما باید چیکار کنیم؟..
تیکت هم که میزنیم با دوکلمه و یا یه سؤال تیکت را به تأخیر میندازید..
لطف کنید و تکلیف ما را روشن کنید.
سلام
ممنون میشم سفارش منم تحویل بدین
دوستان چرا میخرید وقتی میدونید اینقدر مشکلات این به اصطلاح شرکت زیاد هست ..