پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kalak888
دوستان كسي نميتونه كمك كنه؟
ممنون
برای اینکار بیشتر از اینکه فریر نیاز به کد نویسی داشته باشه اون صفحهای که متصل میشی بهش نیاز به کار داره٬ من راه آسونی براش به نظرم نمیرسه و مقداری کد نویسی برای ایجاد یک درگاه پرداخت میخواهد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
datnet_teh
مرسی
الان اورد لینک رو درست
اما الانم این ارور رو داد
Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/doudle/public_html/online/plugins/enbank.php on line 49
این برای اقتصاد نوین بود
برای بانک سامان هم تست کردم اینبار هم لینک رو درست نشون داد اما توی این بانک هم این ارور رو میده
خطا
اطلاعات پرداخت کامل نیست.
اقتصاد نوین درگاهش رو تغییر داده و ماژول موجود دیگه کار نمیکنه٬ از تغییراتش آگاه نیستم تا بتونم ماژول رو تغییر بدم.
سامان هم فکر کنم یک جاش باید تغییر کنه٬ اصلاح میکنم و در سایت قرار میدهم میتوانید یکی دو ساعت دیگه دانلود کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
دوستان اسکریپ من تاریخ های خزید رو اشتباه میزنه.باید چیکار کنم؟لطفا یکی راهنمایی کنه
در ابتدای فایل configuration.php این خط را قرار دهید
کد PHP:
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
اگر درست نشد احتمالا ساعت سرور مشکل دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
در ابتدای فایل configuration.php این خط را قرار دهید
کد PHP:
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
اگر درست نشد احتمالا ساعت سرور مشکل دارد.
با انجام این کار اسکریپ بهم میریزه.مطمعا هستید باید همین کارو انجام داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
با انجام این کار اسکریپ بهم میریزه.مطمعا هستید باید همین کارو انجام داد
از چه نظر به هم میریزه؟
یک مشکل دارم این اسکریپتVirtual Freer نصب کردم و همه کارها رو کردم ولی وقتی وارد قست مدیریت میشوم نام کاربری و پسورد وارد میکنی با اینکه درست وارد میکنیم بازم اخطار که درست نیست دریافت میکنیم... هزار بار نصب کریدم همان اش و کاسه راستی یادم رفت بگم تیکت زدم به شرکتی که ازش هاست خریدم و هاست رسیت کرده ولی باز وقتی نصب کردم باز این مشکل به وجود امده حال
بلد نیستم چطور دیتا بیس پاک کنم ؟هر کسی میدونه یاد بده ممنون میشم
و ایا خود شخص میتواند هاست خودش را به تنظیمات اولیه(ریست کنه) برگرداند
کسی نیست جواب بده
سلام
به نظر شما اگه آدرس پوشه مديريت رو از back به يه چيز ديگه تغيير بديم منظورم اينه كه اسم پوشه رو تغيير بديم امنيت بالاتر نميره؟
ضمنا با اين تغيير مشكلي توي روند كاري سايت پيش نمياد؟
سلام دوستان من اسکریپ را نصب کردم فقط به یک مشکل برخوردم وقتی وارد سایت میشم و می خوایم از محصولات یکی را انتخاب کنم دکمه رادیویی اون غیر فعاله و اجازه انتخاب محصول را بهم نمیده خواهشن اگه کسی می دونه کمکم کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
سلام دوستان من اسکریپ را نصب کردم فقط به یک مشکل برخوردم وقتی وارد سایت میشم و می خوایم از محصولات یکی را انتخاب کنم دکمه رادیویی اون غیر فعاله و اجازه انتخاب محصول را بهم نمیده خواهشن اگه کسی می دونه کمکم کنه
سلام
احتمالا چون کارتی رو در محصولات مربوطه اضافه نکردید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اگر کارتی برای یک محصول وجود نداشته باشه یا کارتهای اون محصول به پایان برسه این شکلی دیده میشه.