پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
خدارو شکر ! 3 4 بار تاحالا سرویس قطع شده بعد ما فهمیدیم که بدهی بوده :))
جدا از این داستان ها واقعا دیتا های ما پاک شده ؟ چه خاکی بر سرم بریزم ؟
بله درست شده
بهتون 10روز تا 60 روز خسارت میدم توی این مدت دیتاهاتون رو جمع اوری کنید
ببخشید مشکل از اطلاع رسانی نادرست بنده بود
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
بله درست شده
بهتون 10روز تا 60 روز خسارت میدم توی این مدت دیتاهاتون رو جمع اوری کنید
ببخشید مشکل از اطلاع رسانی نادرست بنده بود
خواهش میکنم عزیز ، فقط بی زحمت زودتر بدین که خرید های امروزمو انجام بدم توی سایت هم تیکت کردم با عنوان روشن کردن سرور :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
خواهش میکنم عزیز ، فقط بی زحمت زودتر بدین که خرید های امروزمو انجام بدم توی سایت هم تیکت کردم با عنوان روشن کردن سرور :)
چشم سعی میکنم امشب براتون ارسال کنم
143 تا تیکت جواب دادم هنوز 82 تا تیکت مونده
سلام
ببخش که اینجا میپرسم چون تو سایت کسی جواب نمیده از صبح تیکت زدم ولی خبری نیست
یعنی الان 250 گیگ اطلاعات ما همش پاک شده؟
اگه شده باشه که بیچاره میشیم 60 روز که هیچی 600 روز هم خسارت بدی باز نمیشه جمعشون کرد
اگرم نشده که هیچی
حالا اگه پاکم شده باشه اشکال نداره فقط سرورهای جدید رو سریع تر تحویل بده چون فکر کنم قبلا ازشون بک آپ گرفتم البته اگه هنوز موجود باشه
فقط اگه میشه مشخصات کامل سرور جدید رو هم بنویس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
از رم های 2گیگ و 4گیگ استفاده کنید
رم 2گیگ فوری هست
تست ندارم ولی اگر مشکلی توی سرویس بود پولتون بک داده میشه
شرمنده
در سرویس بنده مشکل هست . دیگه صلاح نمیبینم اینجا هم پیگیری کنم و توضیح بدم تا به بحث و جدل کشیده بشه . از دیروز صبح هم که تیکت دادم تا امشب که ساعت 11:30 هست خبری از جواب نبوده و دیگه نیازی هم نمیبینم که جواب بگیرم .
استرداد وجه لطفا
هزینه این 2 روز رو هم کم کنید که مدیون نشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
شرمنده
در سرویس بنده مشکل هست . دیگه صلاح نمیبینم اینجا هم پیگیری کنم و توضیح بدم تا به بحث و جدل کشیده بشه . از دیروز صبح هم که تیکت دادم تا امشب که ساعت 11:30 هست خبری از جواب نبوده و دیگه نیازی هم نمیبینم که جواب بگیرم .
استرداد وجه لطفا
هزینه این 2 روز رو هم کم کنید که مدیون نشیم .
سلام
وقتی توی سایت جوابی نمیدم دوست عزیز میتونید اس ام اس بدید
اسمتون رو اسم پیغام خصوصی کنید تامشب سرویستون رو ارسال کنم
سلام، آقا شایان من شماره تماستونو تو سایت پیدا نکردم لطف می کنید پی ام کنید.
ممنون.
اخوی سرور ما چی شد !!! 100$ سفارش انجام نداده دارم ....
توی سایت نوع سیستم عامل پرسیدین و دیگه خبری نشد :(
سرویس من را هم امشب تحویل میدین؟ظهر سفارش دادم!