پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
اگه واقعا مشکل جدیه و دوستان چیزی رو میدونن بگن تا تغییر بدیم کارگزارمون رو
من خیلی وقته کار میکنم واقعا هم تا حالا مشکل نداشتم ولی انگاری مشکل جدیه نه؟
دوست عزیز پیشنهاد میکنم جو سازی نکنید و منتظر باشید تا خودشون بیان پاسخ بدن ...این پست های شما کمکی به بقیه نمیکنه ...
درسته که jaypal بخش پشتیبانی نداره و از این بابت خودمم خیلی انتقاد کردم ازشون ولی کاملا بهشون اعتماد دارم چون همیشه پاسخگو بودن و الان هم اگر کمی صبر کنید فکر کنم بیان جوابتون رو بدن ...
من حدود یک سال هست که دارم باهاشون کار میکنم و تاحالا هیچ مشکلی از بابت تسویه حساب نداشتم ...آخرین باری که درخواست واریز وجه دادم هم دو روز پیش بود که همون روز پول رو واسم ریختن ...
معمولا این مشکلات زمانی که به تعطیلی میخوریم رخ میده ...
مشکلشون در انتقال مبلغ بصورت پایا (شبا) هست. متاسفانه هنوز هم حل نشده. من پس از اون درخواست، بصورت شتاب درخواست دادم انجام شد ولی درخواست پایا که برای روز اول بهمن بوده هنوز انجام نشده. (امروز 17 بهمنه!)
با سلام
بنده 4 روز پیش درخواست واریز وجه دادم بصورت، انتقال مبلغ بصورت پایا (شبا)
همان روز واریز شد به حساب من و هیچ مشکلی نداشت.
تنها مشکل جی پل، پشتیبانی بسیار ضعیف (البته در این یک ماه طی شده !!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
این رو یادم رفت عرض کنم، این مشکل فقط برای مبالغ بالای 1 میلیون هست. احتمالا مبلغ شما کمتر از یک میلیون بوده، درسته؟
من فکر کنم واسه اقا سپهر مشکلی پیش اومده
امیدوارم زود مشکل حل بشه و بیان به همه ی شایعات پایان بدن و ما ها هم به پولمون برسیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
این رو یادم رفت عرض کنم، این مشکل فقط برای مبالغ بالای 1 میلیون هست. احتمالا مبلغ شما کمتر از یک میلیون بوده، درسته؟
بله درسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام
من تعجب میکنم که دوستان از جی پل گله دارن!!
من چندین وقته باهاشون کار میکنم و مشکلی هم ندارم .
واریزا رو گذاشتم روی اتوماتیک و خودش هر روز سر موقع واریز میکنه.
من که ازشون ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام مجدد دوست گلم
من قصذ جسارت به حضرت عالی رو ندارم
فقط می خواستم دوستانی که جدیدا با سیستم آشنا میشن براشون سوتفاهم نشه
چون سیستم رو به راهی دارن.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
علیرغم ارادتی که به جی پال دارم از مسئولیمش خواهش می کنم به این موارد که دوستان مطرح کردند جواب بدن تا شفاف سازی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
اگه واقعا مشکل جدیه و دوستان چیزی رو میدونن بگن تا تغییر بدیم کارگزارمون رو
من خیلی وقته کار میکنم واقعا هم تا حالا مشکل نداشتم ولی انگاری مشکل جدیه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دوست عزیز پیشنهاد میکنم جو سازی نکنید و منتظر باشید تا خودشون بیان پاسخ بدن ...این پست های شما کمکی به بقیه نمیکنه ...
درسته که jaypal بخش پشتیبانی نداره و از این بابت خودمم خیلی انتقاد کردم ازشون ولی کاملا بهشون اعتماد دارم چون همیشه پاسخگو بودن و الان هم اگر کمی صبر کنید فکر کنم بیان جوابتون رو بدن ...
من حدود یک سال هست که دارم باهاشون کار میکنم و تاحالا هیچ مشکلی از بابت تسویه حساب نداشتم ...آخرین باری که درخواست واریز وجه دادم هم دو روز پیش بود که همون روز پول رو واسم ریختن ...
در پاسخ به دوستان گلم:
اینا چندین پستی هستش که من توی این چند روزه زدم. و مسلما دوستان حق رو به بنده میدن که نگران باشم که درگاهها مون به مشکل نخورن. چون هم خرید از سایتامون به مشکل می خوره و هم ممکنه خدای نکرده مشکلی برای نقدینگی مون پیش میاد. بنده اصلا قصد جو سازی ندارم. دیدین که توی پستای اولم به انتقادات دوستان حساس بودم ولی وقتی چندین روز پاسخگویی نداشته باشن و تعدادی هم به مشکل خورده باشن این نگرانی دور از عقل نیست. در عین حال من چون از پایای اتوماتیک استفاده می کنم تا این لحظه مشکلی نداشتم ولی اگه روال پاسخ ندادن ادامه پیدا کنه مجبورم درگاهها رو غیر فعال کنم. ممنون میشم از همه دوستانی که اگه خبری از استاد سپهر داشتن بنده رو هم مطلع کنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
در پاسخ دوست گلم باید بگم که بنده هم ۱ ماه بد از راهاندازی این سایت کار باهاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی میشه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پیام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، میدونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداختها اتوماتیک هست اما هیچ کسی وجود نداره که جوابی بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
در پاسخ دوست گلم باید بگم که بنده هم ۱ ماه بد از راهاندازی این سایت کار باهاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی میشه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پیام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، میدونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداختها اتوماتیک هست اما هیچ کسی وجود نداره که جوابی بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!