پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
متاسفانه اطلاعات من هم پاک شده و در یاهو مسنجر هم اطلاع رسانی نشده بود. افر جدید میزارید send to all میزنید اما خبر به این مهمی هیچ!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
روی نصب هست دوست من
دارم نصب میکنم تموم بشه براتون ارسال میکنم ( تا 15 دقیقه دیگه میاد دستتون )
ممنون منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
متاسفانه اطلاعات من هم پاک شده و در یاهو مسنجر هم اطلاع رسانی نشده بود. افر جدید میزارید send to all میزنید اما خبر به این مهمی هیچ!
الان داشتم چک میکردم فط دست کسایی رسیده که اون زمان انلاین بودن
تیکت بدید
سرویس جدید تحویل بگیرید بعدش از 10 تا 60 روز خسارت میدم بهتون
ببخشید دوستان
اطلاعیه ای که شایان برای انتقال سرور تو یاهو داده بودند برای من اومد خوب از هر کسی سرور میگیرید یاهوشو هم ادد کنید ضرری نداره که:-s:(
:))
یه نکته خیلی مهم.ایمیلی که موقع ثبت نام و سفارش و پرداخت برای مشتری ارسال میشه سند هست و اگه کسی بخواد برای احقاق حق شکایتی رو رسمی پیگیری کنه نمیتونه به چیزی که توی پنل ثبت هست استدلال کنه چرا که پنل کنترل کاملش دست کسی هست که از شکایت شما ذی نفع نیست!و به راحتی میتونه همه چیز رو ویرایش کنه یا کلا پاک کنه
اونی که به شما هیچ مدرکی دال بر این که ازش چیزی چه وقت و با چه شرایطی خریداری کردید نمیده خوب میدونه داره چیکار میکنه!!! فردا روزی خواهد آمد که نمیتونید ثابت کنید کدوم سرور برای شما بوده و فقط قادر خواهدی بود که ثابت کنید پولی بین حساب شما و حساب کلاه بردار رد و بدل شده!
ساده لوح نباشید!
سلام من وی پی اس میخوام برای کاره دانلود و اپلود روی هاست دانلود .... هاست دانلودم از انگلیس هست میخوام وی پی اسم هم انگلیس باشه تا سرعت اپلودم بالا باشه .... تا حالا دوبار وی پی اس خریدم اما موقع اپلود سرعتم افتضاح بود ایا سرور انگلیس برا تست دارین در حد 5 دقیقه من سرعت اپلود رو هاستم رو امتحان کنم واگه خوب بود سفارش بدم و تحویل فوری میخوام چون کار سایتم لنگه ... لطفا دوستان زود جواب بدن .... کاربری هم اگه هست اجازه بده من یه لحظه تست کنم ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
:))
یه نکته خیلی مهم.ایمیلی که موقع ثبت نام و سفارش و پرداخت برای مشتری ارسال میشه سند هست و اگه کسی بخواد برای احقاق حق شکایتی رو رسمی پیگیری کنه نمیتونه به چیزی که توی پنل ثبت هست استدلال کنه چرا که پنل کنترل کاملش دست کسی هست که از شکایت شما ذی نفع نیست!و به راحتی میتونه همه چیز رو ویرایش کنه یا کلا پاک کنه
اونی که به شما هیچ مدرکی دال بر این که ازش چیزی چه وقت و با چه شرایطی خریداری کردید نمیده خوب میدونه داره چیکار میکنه!!! فردا روزی خواهد آمد که نمیتونید ثابت کنید کدوم سرور برای شما بوده و فقط قادر خواهدی بود که ثابت کنید پولی بین حساب شما و حساب کلاه بردار رد و بدل شده!
ساده لوح نباشید!
شما اول مدارکی که قرار بود تئوی صفحه های قبل نشون بدید رونشون بدید
اگر قرار شکایت بشه تمام ریز تراکنش ها توی درگاه های بانکی و حساب طرف هست چه ایمیل بیاد چه ناید فرقی به حالش نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
سلام من وی پی اس میخوام برای کاره دانلود و اپلود روی هاست دانلود .... هاست دانلودم از انگلیس هست میخوام وی پی اسم هم انگلیس باشه تا سرعت اپلودم بالا باشه .... تا حالا دوبار وی پی اس خریدم اما موقع اپلود سرعتم افتضاح بود ایا سرور انگلیس برا تست دارین در حد 5 دقیقه من سرعت اپلود رو هاستم رو امتحان کنم واگه خوب بود سفارش بدم و تحویل فوری میخوام چون کار سایتم لنگه ... لطفا دوستان زود جواب بدن .... کاربری هم اگه هست اجازه بده من یه لحظه تست کنم ممنون میشم
سلام
از رم های 2گیگ و 4گیگ استفاده کنید
رم 2گیگ فوری هست
تست ندارم ولی اگر مشکلی توی سرویس بود پولتون بک داده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
از رم های 2گیگ و 4گیگ استفاده کنید
رم 2گیگ فوری هست
تست ندارم ولی اگر مشکلی توی سرویس بود پولتون بک داده میشه
یعنی حتی سرعت اپلود پایین باشه و شما مقصر نباشید پس میگیرید ؟
سرور ها کانفیگ شده تحویل داده میشن ؟
من اگه الان سفارش بدم کی بهم تحویل میدین (سیستم عامل ویندوز باشه ) ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
یعنی حتی سرعت اپلود پایین باشه و شما مقصر نباشید پس میگیرید ؟
سرور ها کانفیگ شده تحویل داده میشن ؟
من اگه الان سفارش بدم کی بهم تحویل میدین (سیستم عامل ویندوز باشه ) ؟
speedtest.net تست کنید پایین بود پولتون رو بک میدم
خام تحویل میدیم
تا 1 شب دستتونه