در مورد سرور usa بنده تایید می کنم فعلا با پورت جدید مشکلی نداره!
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد سرور usa بنده تایید می کنم فعلا با پورت جدید مشکلی نداره!
والا به صورت ماژول نیست که بخوام اینجا قرار بدم . داخل پنل nginxpanel.ir به صورتی نوشتم که امور حسابداری هم توش انجام میشه و به صورت تنها جدا نیست وگرنه مشکلی نداشتم و میدادم بقیه هم استفاده کنن .
من دیروز صبح که بورت جدید را وارد کردم تا ظهر درگاه به خوبی کار می کرد ولی از بعد از ظهر دوباره در اتصال به سرور بانک دچار اشکال شد.
امروز صبح باز درگاه به خوبی کار میکرد ولی دوباره از بعد از ظهر دچار مشکل شده.
سرور usa
لطفا یکی بگه اشکال از کجاست
من تغییرات رو انجام داد و مشکل رفع شد حتی تست کردم پول هم به حساب واریز شد. اما بعد از 30 دقیقه باز پیغام خطا دارم اما HTTP Error نیست. بقیه اعلام کنند با تغییرات ذکر شده مشکل دارند یا خیر
ماکه درگاه بانک پاسارگادمون فعال شد
کلا دو روز طول کشید
و خیلی سریع فعال شد
دوستان بنده به ایران منتقل کردم/میخاد پورت رو تعویض کنم؟؟؟/چون تو ایرانه بدون تغییر پورت کار میکنه//
سلام
درگاه پرداخت من هم دچار مشکل شده متاسفانه دوباره
خطا در اتصال به بانک ملت. 116 Pay Response is : 416
!!!!!!!!!!!!!!!!
مال ما هم قطع شد مجددا
شماره خطا :416
خطا در ثبت اطلاعات رخ داده است
در حال حاضر تمامی درگاه های بانک ملت همین خطا رو میده .../:)
62 صفحه تاپیک رو جلو آوردید که یک درگاه پرداخت بانکی قطعه؟ :)) به جهنم که قطعه.. اصلا ب د ر ک که قطعه.. همین شماها باعث میشید به اینجور سرویسهای مزخرف بها داده بشه..مگه درگاه بانکی تو ایران کم هست؟ به غیر درگاه های بانکی حتی سایتهای خدماتی مثل زرین پال و.. هم هستند..چسبیدید دارید خودتون رو میکشید واسه درگاه بانک ملت؟ دیدید قطعیش به دو سه روز کشید درجا انتقال حساب بدید و بیخیالش بشید تا حالش جا بیاد و مسئولینش بفهمن قطعی چه بلایی سر سود و زیانیش میاره. انگار نوبرش رو آورده این همه بانک..
درگاه روی هاست های خارجی فعال شده و هم اکنون مشکل با چیز پی ان هم حل شده
سایت هم باز میشه با چیز پی ان
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/changeTab.bm
خوب شده بود/من به ایران منتقل کرده بودم تا ظهر عالی کار میکرد/ولی متاسفانه الان کلا قطع شد/
تمامی درگاها چه ایران چه خارج ایران خطای 416 میدن در حال حاضر و مشکل از سمت بانک می باشد اوکی میشه خودش :53:
سرور ایران وصل شد
با چیز پی ان هم وصل شد
البته با کمی کندی
سلام دوستان بنده هم همبن مشکل رو داشتم. و این آدرس رو تغییر دادم ولی مشکل حل نشد.تا میخوام وارد صفحه پرداخت بشم میزنه : متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد خواهشا کمک کنید. هاستم هم از میهن وب هاست هست از کشور آلمان.
سرور خارج هم وصل شد
یک نمودار سینوسی شاید بشه کشید
usa هم وصل شد!
بله ایران بدون مشکل همین الان درحال کار می باشد
ولی کاش یا یه دفعه حل کنن مشکل رو
من هم پورت و تغییر دادم
پرداخت درست انجام بشه فاکتور پرداخت میشه و ستل هم میشه.
ولی اگر طرف کنسل هم بکنه فاکتور باز پرداخت میشه.
مشکل از بانکه یا ماژول من ؟
دوست عزیز اگر کمکی از دستتان بر نمی آید لطفا جو تاپیک را به هم نزنید یا اصلا به این تاپیک سر نزنید.
تمام کسایی که اینجا مشکل درگاه بانک ملتو مطرح می کنند مثل من عشق درگاه بانک ملت را دارند.
من درگاه بانک پارسیان و اقتصاد نوین و امن پاسارگاد را دارم روزی هم ده دفعه به این تاپیک سر میزنم.
http://asankharidgar.ir
سرور من usa هست پس از تغییر پورت درگاه صبح ها به خوبی کار میکنه ولی از ظهر به بعد بگیر نگیر داره و اکثر موقع ها نمی گیره.
سلام
سرور آلمان بدون مشکل با تغییر آدرس وب سرویس جواب داد و پرداخت هم انجام شد
کانادا تست شد به صورت کامل اوکی شد .
با تغییر ادرس و پورت ظهر درست بعد خطا داد عصر درست شد الان دوباره خطا می ده.
حل شده فقط برای ادرس زیر فقط با ای پی ایران باز میشه
http://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat
اگر با ای پی غیر ایران کسی بیاد یعنی همون **- نمیتونه باز کنه
راه حلی برای این مورد نیست؟
در حال حاضر دو سرور جداگانه هستند که سرور قبلی به اینترانت داخل کشور متصل هست و آی پی های داخلی را پوشش میدهد و سرور جدید هم به اینترنت بین المللی متصل هست و همه آی پی ها را پوشش میدهد.
متاسفانه با ای پی خارج از ایران به این صفحه که میرود کاری انجام نمیدهدنقل قول:
در حال حاضر دو سرور جداگانه هستند که سرور قبلی به اینترانت داخل کشور متصل هست و آی پی های داخلی را پوشش میدهد و سرور جدید هم به اینترنت بین المللی متصل هست و همه آی پی ها را پوشش میدهد.
اما با ای پی ایران که باشد سریع به پورت 1443 متصل میشود و به صفحه پرداخت میرود
توصیه می کنم در مورد این مشکل با شرکت به پرداخت تماس بگیرید و راه حل را جویا شوید و اگر به نتیجه رسیدید در همینجا مطرح کنید تا دوستان استفاده کنند.
پاسخگو نیستند متاسفانهنقل قول:
توصیه می کنم در مورد این مشکل با شرکت به پرداخت تماس بگیرید و راه حل را جویا شوید و اگر به نتیجه رسیدید در همینجا مطرح کنید تا دوستان استفاده کنند.
بنده با شماره 27312049 و 27312054 تماس گرفتم پاخگو نبودند
هم اینک با شماره ای که فرمودید تماس گرفتم این شماره هم پاسخگو نیست
سرور خارج از کشور هست و ادرس جدید ست شده با نت ایران هم به خوبی کار میکند
اما در url که عرض کردم زمانی که با ای پی غیر ایران میرویم به درگاه متصل نمیشود
نه فقط بر روی یک ماژول بلکه چندین ماژوا تست کردم به این شکل بود
سلام
بنده هاست خارج دارم و از ماژول فراسو استفاده می کنم با تغییر ادرس وب سرویس به
https://pgwsf.bpm.bankmellat.ir:1443...vices/pgw?wsdl
پرداخت ها به درستی انجام می شود و مشکلی ندارد .
صحبتی هم که دیروز با به پرداخت کردیم (با این شماره 27312731) گفتند که از دو آدرس مجزا استفاده می کنند ادرس قبلی وب سرویس که برای هاست های ایرانی جواب می دهد و این ادرس 1443 که برای هاست های خارجی بدون مشکل کار می کند.
البته پیشنهاد می کنیم حتما درگاه بانکی دیگری را برای اطمینان خاطر در کنار بانک ملت استفاده نمائید.
ارادتمند