-
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
من هم راضي هستم :)
سرور رو خيلي زود تحويل ميدن الباه با تنظيمات خوب و کيفيت خوب
اميدوارم هميشه سرويسهاشون پايدار بمونه :)
-
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
thisisatest
من هم راضي هستم :)
سرور رو خيلي زود تحويل ميدن الباه با تنظيمات خوب و کيفيت خوب
اميدوارم هميشه سرويسهاشون پايدار بمونه :)
موفق باشی دوست گرامی.
-
خیلی خوبن خیلی خوبن پشیمون نمیشین یک بار ازشون خرید کنین مشتری ثابتشون میشین
کارشون عالی
ممنونم ازتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
خیلی خوبن خیلی خوبن پشیمون نمیشین یک بار ازشون خرید کنین مشتری ثابتشون میشین
کارشون عالی
ممنونم ازتون
تشکر - انشالله که این همکاری تداوم داشته باشه :53:
-
فروش همچنان ادامه دارد .. .
-
من یک سرور دیگه گرفتم ازشون راضی هستم خیلی خوب هستن
واقعا پشتیبانی کیفیت 20 ممنونم اول از پشتیبانی و کیفیت عالی .
با این ماه 5 ماه شد دارم کار میکنم باهاشون خیلی چیزها هم که بلد نبودم راهنماییم کردن .
تعداد سرور ها هم بیشتر میکنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
من یک سرور دیگه گرفتم ازشون راضی هستم خیلی خوب هستن
واقعا پشتیبانی کیفیت 20 ممنونم اول از پشتیبانی و کیفیت عالی .
با این ماه 5 ماه شد دارم کار میکنم باهاشون خیلی چیزها هم که بلد نبودم راهنماییم کردن .
تعداد سرور ها هم بیشتر میکنم .
انشالله که همیشه راضی بمونید :53: کیفیت و پشتیبانی مهمترین ملاکهای ما برای سرویس دهی می باشد
-
فروش از singlehop آمریکا , هلند .. همچنان ادامه دارد .. .
-
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید
-
فروش همچنان ادامه دارد .. .
-
فروش از هلند و آمریکا ادامه دارد .. . .
آمریکا (singlehop)
هلند (Spolika zoo)
-
قوانین بروز شد
دوستان حتما برای یک بار هم که شده قوانین را مطالعه فرمایید و سپس نسبت به خرید اقدام کنید.:53:
-
تمامی سرویها تحویل داده شد .
-
با سلام
هفته پیش من با از یه نفر از طریق یاهو مسنجر تماس گرفتم و قرار شد یه ساعته سرور تحویلم بده. خب من هم پولو براش واریز کردم. یه ساعت شد دو ساعت بعد شد یه روز! خلاصه تا 4 روز منو علاف کرد هی میگفت امروز نه فردا. بعد چهار روز گفتم یا پولمو پس بده یا سرور رو بده دیگه. اون هم گفتش پولتو پس میدم حالا سه روز طول کشید که یه کار نیم دیقه ای رو انجام بده!
حالا مونده بودم از کجا بگیرم در بین این همه ارائه دهنده سرویس. به هر حال از طریق همین تایپیک با loginvps اشنا شدم. دوستان تعریفشو خیلی کرده بودن. من هم خرید کردم که هم سروقت تحویل میده و هم پشتیبانیش عالیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blue88
با سلام
هفته پیش من با از یه نفر از طریق یاهو مسنجر تماس گرفتم و قرار شد یه ساعته سرور تحویلم بده. خب من هم پولو براش واریز کردم. یه ساعت شد دو ساعت بعد شد یه روز! خلاصه تا 4 روز منو علاف کرد هی میگفت امروز نه فردا. بعد چهار روز گفتم یا پولمو پس بده یا سرور رو بده دیگه. اون هم گفتش پولتو پس میدم حالا سه روز طول کشید که یه کار نیم دیقه ای رو انجام بده!
حالا مونده بودم از کجا بگیرم در بین این همه ارائه دهنده سرویس. به هر حال از طریق همین تایپیک با loginvps اشنا شدم. دوستان تعریفشو خیلی کرده بودن. من هم خرید کردم که هم سروقت تحویل میده و هم پشتیبانیش عالیه.
شما قسمت Bold شده رو بخونید :d
تشکر از نظر خوبت انشالله که از سرویستون راضی باشید .
-
کارش خوبه ;)
هم سرعت و هم کیفیت
هم رفتار و برخوردش
تاییدش می کنم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danytop
کارش خوبه ;)
هم سرعت و هم کیفیت
هم رفتار و برخوردش
تاییدش می کنم
تشکر - :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onogh
موفق باشید...:53:
ما هم آرزی موفقیت داریم برای شما و تمام کاربران عزیز
-
تمامی سرویسها تحویل داده شد
موفق باشید
-
حمید جون هلندت که با لبا آدم بازی می کنه
سرعتش تو فضاس تا حالا نداشتم
چش نزنم :-p
امریکا رو هم فشنگی زدی برامون دستت طلا
برم ببینم چجوریاس
-
سلام.
برای هر بار ری اینستال سیستم عامل هزینه دریافت می کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
phhp10
سلام.
برای هر بار ری اینستال سیستم عامل هزینه دریافت می کنید؟
سلام -
نصب اولیه فقط رایگان بوده و نصب مجدد سیستم عامل هزینه دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahnazari
حمید جون هلندت که با لبا آدم بازی می کنه
سرعتش تو فضاس تا حالا نداشتم
چش نزنم :-p
امریکا رو هم فشنگی زدی برامون دستت طلا
برم ببینم چجوریاس
مرسی - آمریکا هم از دیتاسنتر Singlehop هست سرعت اینم فوق العاده هست ، هالا اینم تست کن نتیجه رو برای کاربرها اعلام کن .
-
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد.. .
-
سروری دارید که بشه ازش توسط iis بعنوان هاست دانلود استفاده کرد؟یعنی از iis بعنوان هاست دانلود استفاده کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
سروری دارید که بشه ازش توسط iis بعنوان هاست دانلود استفاده کرد؟یعنی از iis بعنوان هاست دانلود استفاده کنیم
سلام - پیام خصوصی شما دستم رسید ولی از آلمان آفر ندارم - از هلند و آمریکا موجود دارم
سرور می تونم تقدیم کنم از Leseweb هلند با پهنای باند نامحدود هم می تونید به عنوان هاست دانلود استفاده کنید هم اون چیزی که پیام خصوصی کردید !
کانفیگ رایگان خواهد بود ، ولی برای اسکریپتی که گفتنید بر عهده خودتونه .
موفق باشید
-
سلام
نصب و کانفیگ ibs هم انجام میدید؟
رم 1گیگ میخوام از هلند و آمریکا لطفا قیمتو بگید
با تشکر از مشما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
سلام
نصب و کانفیگ ibs هم انجام میدید؟
رم 1گیگ میخوام از هلند و آمریکا لطفا قیمتو بگید
با تشکر از مشما
سلام خدمت شما
بله نصب و کانفیگ انجام می شود بصورت رایگان
رم 1 گیگابایت 1 هلند = 45 هزار توان
رم 1 گیگابایت از سینگل هاپ آمریکا= 40 هزار تومان
تمامی منابع بصورت اختصاصی خواهد بود - پورت سرورها 1 گیگابیت اختصاصی می باشد
هارد raid از هلند
ترافیک : نامحدود
و پشتیبانی 24 ساعته
(در نظر داشته باشید فقط راه اندازی اولیه رایگان و بر عهده ما می باشد )
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام - پیام خصوصی شما دستم رسید ولی از آلمان آفر ندارم - از هلند و آمریکا موجود دارم
سرور می تونم تقدیم کنم از Leseweb هلند با پهنای باند نامحدود هم می تونید به عنوان هاست دانلود استفاده کنید هم اون چیزی که پیام خصوصی کردید !
کانفیگ رایگان خواهد بود ، ولی برای اسکریپتی که گفتنید بر عهده خودتونه .
موفق باشید
اوکی.لطف کنید سرور هلند رو کانفیگ آی آی اس و... کنید.و نحوه خرید رو پیغام خصوصی کنید.ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
اوکی.لطف کنید سرور هلند رو کانفیگ آی آی اس و... کنید.و نحوه خرید رو پیغام خصوصی کنید.ممنون میشم
شما می توانید از این لینک : لاگین وی پی اس - سبد خرید سرویس مورد نظر را خریداری فرمایید - بعد از خرید یک تیکت باز کنید و کانفیگی که نیاز دارید را بفرمایید تا کانفیگ انجام شود .
-
ببخشید 4تا سوال داشتم
1:میشه تفاوت سرویس های هلند با آمریکا رو بدونم؟
2:هزینه سرویس های هلند یکم بالا نیست؟
3:دلیل اینکه کشور های دیگه رو موجود ندارید چیه؟مگه فروش ندارید؟
4:بنظر خودتون دیتا سنتر هلندتون معروف؟میشهآدرس وبسایتشو بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
ببخشید 4تا سوال داشتم
1:میشه تفاوت سرویس های هلند با آمریکا رو بدونم؟
2:هزینه سرویس های هلند یکم بالا نیست؟
3:دلیل اینکه کشور های دیگه رو موجود ندارید چیه؟مگه فروش ندارید؟
4:بنظر خودتون دیتا سنتر هلندتون معروف؟میشهآدرس وبسایتشو بدید؟
سلام
1 - هلند از هارد رید استفاده میشه و چون در اروپا واقع هست پینگ بتهری داره نسبت به کشور ما
2 - سرور ها بر اساس هزینه ای که براشون میشه _پهنای باند ، Raid ، ترافیک و ... بصورت کارشناسی شده قیمت گذاری میشه
3 - از آلمان و فرانسه و انگلیس هم موجود داشتم اما چون کیفیت برای من راضی کننده نبود ترجیح داده شد فعلا این 2 تا لوکیشن کار کنیم
4 - Singlehop آمریکا از لحاظ آپتایم و پشتیبانی و کیفیت Hardware معروف تر هست اما برتری های هلند رو تو جواب شماره 1 نوشتم .
-
منم امروز از ایشون سرور خریدم 30 دقیقه تحویل دادن سرورشونم خوبه امیدوارم همینطور بمونه مرسی از زحمتاشون
-
هلین و آمریکا هردوشون پهنا باند واقعی دارند؟یعنی از نظر پهنا باند فرقی ندارند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
هلید و آمریکا هردوشون پهنا باند واقعی دارند؟یعنی از نظر پهنا باند فرقی ندارند؟
مصرف ماهیانه شما میانگین چقدر هست ؟
-
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .