تمام کارها رو خودشون انجام میدن. لازم نیست کاری از سمت شما صورت بپذیره!
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه خودش داره منتقل می کنه یعنی نمی خواد از درآمد که از ایرانی ها داره بگذره! من الان دو هفتس مشغول جستجو هستم برای اینکه ببینم می تونم جایگزینی پیدا کنم یا نه! اروپایی ها که علاوه بر قیمت های بالا سیستم هاشون همه مبتنی بر قرارداد کتبی هست حالا از اون بگذریم قیمت ها تو اروپا اصلا قابل مقایسه نیست. درسته کار ریسلرکلاب آزار دهنده هست اما نباید انتظار داشت که از بازار آمریکا بگذره هیچ شرکتی تو دنیا این فرصت رو از دست نمیده!
عاقلانه ترین کار اینه یه رجسترار جایگزین داشت که در این مواقع کار تعطیل نشه. مثل کاری که شرکت های بزرگ دارن انجام میدن.
دوستان Whois.com هم قیمت هاش فوق العادست و کنترل پنل هم میده برای دامنه. برای دور زدن تحریم هم که همه استاد هستن.
بله اینطور که به نظر میاد از همون سوپر سایت هاست
ولی ریسلر کلاب خودش دات کام رو میده 7.99 این داره میده 4.88 این جاست که آدم شک میکنه!!!!!!!!
کسی هست که دامنه گرفته باشه ازش ؟از Whois.com - Domain Names & Identity for Everyone منظورمه
جایگزینی که به شرایط ما بخوره پیدا نمیشه یا اگه هم پیدا بشه اونم جدیده و یا غیرقابل اعتماد
بیشتر نگرانی اینه که اینا(Resello) جدیدا و هیچ سابقه ای ندارن و همه بیشتر منو اذیت میکنه اگه سابقه ای داشتن مثلا 5 یا 6 سال فعالیت میکردن اصلا نگرانی معنی نداشت
برای امنیت دامنه این سابقه مهمه
ریسلرکلاب 1و نیم میلیون دامنه داشت و از این نظر مشکلی نداشت ولی اینجا
نظر شما چیه؟
اولین باری که اسمش رو شنیدم توی امیل ریسلر کلاب بود بهم:-
آقا جواب دادن ظاهراً بله مشکل داریم با ایرانی ها.
نمیدونم کیفیت کاریش به ریسلر کلاب میرسه یا نه ولی در هر صورت پشتیبانیش که 24 ساعته جواب میده خوبه