من هم امیدوارم
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
که درست بشه و بک آپ هام رو بگیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم امیدوارم
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
که درست بشه و بک آپ هام رو بگیرم
سلام
حداقل از یک جا هاست تهیه کنید و دامین رو ست کنین تا اگر بک آپ گرفتین 2 3 روزی هم برای اون معطل نشین.
زمان آقای وبرنگ (اگه بهشون برنخوره و بگن چرا گفتی آقای وبرنگ ما یک تیم هستیم ! ) تموم شده.
نتیجه ای نگرفته هیچکس ؟
واقعا خیلی خنده دار هست! وقتی یک مشتری میاد تو انجمن وب هاستیک تالک کلا نظرش عوض میشه! در مورد فروشنده گانی مثل آقای وبرنگ !
این طور آدماااااااا دارن اعتبار کلیه مراکز خرید هاست رو زیر سوال می برند! خدا بگم چیکارش نکنه!!!
خبر خبر پیمان قربانی به آیدی info.webrang وارد یاهو شد :71:
@ tiosus: میگیری
@goldstar: میگیرن
@LoveLife: تورو جان بچت این آواتور رو عوض کن هی یاد وحید آه ببخشید کلانتر میوفتم :دی
@Sajad: شما هم نظریه میدی؟ خب تیمشون کلان منحل شده حتما!
@aghaee: بعد من میگم هاستینگ ایران در حال مرگ تدریجی هست میگن بسیجی داره شعار میده!
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
@ All: پیمان قربانی استاتوس زد تا فردا مشکلات سرور حل خواهد شد
پ.ن شاید این جمعه سرور بیاد بالا شاید
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
@ All: پیمان قربانی استاتوس زد تا فردا مشکلات سرور حل خواهد شد
پ.ن شاید این جمعه سرور بیاد بالا شاید
پیام آیدی آقای قربانی توی یاهو:
مشکل سرور تا فردا شب حل خواهد شد. با تشکر
--------------
آقایون نگرانیتون برطرف شد!؟ :دی
البته امیدوارم که حرفشون درست باشه کث مطمئنم درسته!
آقای وبرنگ 24 ساعت وقت داشتن که جواب بدهند و مشکلات کاربرانشان را حل کنند ولی جواب ندادند و تا الان از 24 ساعت بیشتر شده و از وقتشان استفاده نکرده اند به همین دلیل برای همیشه بن شده اند.
کاربرانشان می توانند از راه های دیگر اقدام کنند تا به نتیجه برسند.
موفق باشید.
جناب کلانتر صبر کنید !
جناب قربانی اعلام کردند که قصد دارند جواب بدند !
لطفا این امکان رو به ایشان بدید .